СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 750
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Слонче, хич и не се тозмози, и други майки казаха, че не са писали град, а са от Пловдив. Не ми се вижда нужно да се разкарваш обратно. Моите лелки бяха безкрайно стриктни, вероятно защото бяхме от първите. Просто в образците така беше изписано, и те следваха примера. Вероятно при вас изписването е било без град. Това не значи, че е грешно.

# 541
И ние не сме писали Пловдив отпред. Поне за това не ни направиха забележка.
slon, не се притеснявай и спокойно отивайте на почивка. Нали за това са тези кодове, които връзват паралелката и училището в Пловдив, а не в друг град.

Ох, права си, но пуста паника. Ще се опитам да се настроя само за почивка и ще мисля за класиране след 24.06.

G.D. и ние бяхме от първите, при нас никой не беше върнат, но 1 час след това - вече чувам за няколко различни случая.Може би е от горещината #Cussing out

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 16:51 от slon

# 542
Подадохме. Искаха да пишем абревиатурите без имената, напр. "СМГ  Пр. М; АЕ", без да пишем Паисий Хилендарски и без кодовете. Дори на масите списъкът с паралелките беше без кодове. Стана бързичко, само аз сто пъти се изпотих от внимаване, и пак сбърках на едно място. С детето дружно гледахме и сверявахме какво и как нанасят като кодове.
Рапорт даден! Връщам се да чета.

Ох, започвам да се нервирам  #Crazy- точно приключих с попълването на пълните наименования на училищата - пр. СМГ " Паисий Хилендарски" Пр.М ; АЕ и сега трябва да почвам да трия.....Ръководих се от официално пуснатите на сайта училища с паралелки и кодове. Или учителите в гнездата имат други инструкции, или табличката на сайта на РИО, не отговаря на тях!? newsm78

Андариел, а връщат ли за попълнено заявление/ без кодове/ на компютър?

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2013_docs/p … _kodove_grupi.pdf

# 543

Ох, започвам да се нервирам  #Crazy- точно приключих с попълването на пълните наименования на училищата - пр. СМГ " Паисий Хилендарски" Пр.М ; АЕ и сега трябва да почвам да трия.....Ръководих се от официално пуснатите на сайта училища с паралелки и кодове. Или учителите в гнездата имат други инструкции, или табличката на сайта на РИО, не отговаря на тях!? newsm78

Андариел, а връщат ли за попълнено заявление/ без кодове/ на компютър?
[/quote]
eee,   и аз от таблицата на РИО копирах с цели имена... сега да трия ли ...........ох Thinking

# 544
Е толкова ли не можаха да пуснат от РИО на сайта си един образец, а не да гадаем и да се чудим в кое точно гнездо как ще искат да се напише.  #Cussing out
Не ми е много ясно това с град задължително отпред, ами ако пишеш 100 паралелки е лудост да напишеш и сто пъти София, като че ли в софийско гнездо е възможно да подаваш документи за кандидатстване в Пловдив.

# 545
при нас, на образеца беше попълнено за момиче и беше сложен Х върху Ж, така че аз ударих един Х върху М и така подадох..

и аз така - зачетах  М, защото сме от мъжки пол

# 546
  • I want it all and I want it now.
Проверяващите казаха ,че имената на училищата може и да са съкратени или пълни. При мен бяха написани пълните имена на училищата.  Peace Не са ме връщали.
Понеже си го бях написала на комп. още от съботата преди да  излязат кодовете и паралелките в едното училище имах допълнително написано БЕЛ. Задраскаха ,го не са ме карали да преписвам.

Допълнително ми искаха още един телефонен номер да кажа  Wink Трябвало да имат и резервен. Laughing

# 547
badme , в кое гнездо подавахте документи ?

СОУ “Св. Климент Охридски”, гр. Пловдив, бул. “Васил Априлов” № 3 - бившата Благоев.
Много хора имаше, много!

Благодаря !
А някой във Софроний Врачански да е подавал ?

# 548
  • София
Нищо не трийте и не се шашкайте, момичета. Само се запасате с повече търпение и отидете с резервни бланки за всеки случай. В 44 СОУ всички попълваха на ръка в една стая, но не знам дали не са се приемали и попълнени на компютър заявления. Моето също беше на ръка, а училищата с профилите ги изписах както са дадени на сайта на РИО - София-град. Напр: 1 АЕГ - ЧЕ- АЕ;НЕ или 91 НЕГ "Проф. Константин Фотинов" - ЧЕ - НЕ; АЕ/РЕ. Не попълвайте кодовете сами, за да не ви се отвори после работа....

# 549
Трябва ли да запишем желание с по- нисък от нашия бал в края на списъка, като резервно желание?
 Ако не ни стигне бал и бъдем класирани на него губим ли възможност за второ класиране на по-желаните от нас ?

# 550
Нищо не трийте и не се шашкайте, момичета. Само се запасате с повече търпение и отидете с резервни бланки за всеки случай. В 44 СОУ всички попълваха на ръка в една стая, но не знам дали не са се приемали и попълнени на компютър заявления. Моето също беше на ръка, а училищата с профилите ги изписах както са дадени на сайта на РИО - София-град. Напр: 1 АЕГ - ЧЕ- АЕ;НЕ или 91 НЕГ "Проф. Константин Фотинов" - ЧЕ - НЕ; АЕ/РЕ. Не попълвайте кодовете сами, за да не ви се отвори после работа....

Професорът е Гълъбов. Simple Smile

Изписвали сте името или само 91 НЕГ, 1 АЕГ...?

# 551
Трябва ли да запишем желание с по- нисък от нашия бал в края на списъка, като резервно желание?
 Ако не ни стигне бал и бъдем класирани на него губим ли възможност за второ класиране на по-желаните от нас ?

1. Трябва за всеки случай
- най-ниският бал за  тази година никой не го знае (ако гледате за миналата)
- може да има много деца от друго РИО (ако гледате таблица с оценките за тази - те са по области)

2. Не губите възможност за второ класиране, нали за това е второ,

# 552
Пишете.Не не губите възможност.На второ класиране може да запазите мястото от първото или да отидете на по-предно желание Peace
Успех!

# 553
  • София
Да, нова, права си  Laughing Гълъбов е. Изписвах така:  91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов", а 1 АЕГ доколкото знам няма друго име  Rolling Eyes и си я оставих така.
Чоко и боко, като знаеш бала на детето си ориентирана горе-долу за къде ще стигне бала. Естествено, започва се от там, където най- силно искате да влезете. Подреждате по желания. Хубаво е да се презастраховате и да пишете и училища с по-нисък бал /но пак желани от детето/. За всеки случай.

# 554
  • I want it all and I want it now.
Сега си погледнах заявлението  Laughing Над графата с училищата пише

Желая да участвам в класирането в следните училища на територията на РИО, гр. София

Общи условия

Активация на акаунт