СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • I want it all and I want it now.
От служебната бележка преписваш дословно както е написано в нея. Peace
Задраскваш с / хикс/  с химикал пола на детето . Спокойно после и на място можеш да попълниш с химикал каквото си пропуснала. 

# 511
момичета от Пловдив, ниас ни караха преди училището ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписваме и града!!!!!
пример:
Пловдив, "ЕГ Пловдв", чуждоезиков, АЕ

# 512
Аз в момента се чудя с колко допълнителни паралелки да се презастраховаме, например, пред момчето ми има около  160 момчета, значи, за да съм спокойна, трябва да напиша 12-13 паралелки, плюс още за деца от провинцията, близнаци (не знам дали са в този или в надплановия прием) и още малко от мен.
До 15-20 ще ги докарам май.   ooooh!
За всеки случай.

Нашият случай е почти същия, а и май за едно и също училище сме се запътили. Mr. Green Та написах точно 11 позиции, като няма начин да падне толкова ниско, но за спокойствие. Последната паралелка е с бал 3 единица под неговия. Wink

При нас не се попълваха кодовете предварително и без пълното име на училищата.

# 513
  • София
Специално се обадих преди малко в РИО и питах. Успокоиха ме, че няма проблем, защото няма как да се обърка, нали се пишели и кодовете на паралелките. Нямало грешка.

# 514
Само да напомня да гледате в ръцете служителката която попълва кодовете и бланката от която ги взима. Нашата щеше да обърка два кода! Сънена ли беше, що ли...

Аз носех напълно готово заявление без кодове - не го харесаха, искаха да е с химикал   Laughing Laughing. Присъствието на детето само затрудни подаването, защото то се подписа на грешно място и преписвахме  ooooh!
Аз се успокоих - моят е 72-ри, а първите му  две желания са с общ обем от 150 момченца. И да се клонира всеки от тях, пак трябва да остане едно местенце за нас.

# 515
  • Пловдив
момичета от Пловдив, ниас ни караха преди училището ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписваме и града!!!!!
пример:
Пловдив, "ЕГ Пловдв", чуждоезиков, АЕ

Предполагам причината е, че в списъка има училища от Асеновград, Карлово, Куклен, Перущица и т.н. Да не стават обърквания.
Преди години имах позната, чието дете беше класирано в училище в Асеновград - при подаване на документите не бяха обърнали внимание на този факт.

# 516
Само да напомня да гледате в ръцете служителката която попълва кодовете и бланката от която ги взима. Нашата щеше да обърка два кода! Сънена ли беше, що ли...

Аз носех напълно готово заявление без кодове - не го харесаха, искаха да е с химикал   Laughing Laughing. Присъствието на детето само затрудни подаването, защото то се подписа на грешно място и преписвахме  ooooh!
Аз се успокоих - моят е 72-ри, а първите му  две желания са с общ обем от 150 момченца. И да се клонира всеки от тях, пак трябва да остане едно местенце за нас.
Нашата служителка ми диктуваше кодовете и аз си ги написах сама,после поисках да си ги сверя за всеки случай. Wink

# 517
  • Пловдив
В най-голямата жега/на обяд/ и ние подадохме заявлението. Все пак спахме до обяд, трябваше да се изкъпем...
Естествено не ни се размина и лекото спречкване. Беше пълно с народ, всички пишат-бришат, умуват, а стаите за приемане стоят празни.
Аз нали съм с подготвено заявление, се напъвам да подавам веднага. Госпожата зад огромната табела: "ИНФОРМАЦИЯ" ми казва: "О, това няма да Ви го приемат!". Аз леко започвам да вдигам адреналина. Причината била, че заявленията им били разпечатани двустранно, а моето е едностранно. Е добре де, ако бяхме писали 50 желаня, колко листа щяхте да подмятате? И госпожата тича да пита. Освен това съм си написала кодовете, а то трябвало те да ги впишат ръчно. Добре, няма проблем. Аз съм подготвена - имам екземпляр, без попълнени кодове.
Накрая се докопваме до стаята за приемане, както казах никой не чака за подаване, всички пишат.
Госпожата беше мила, но...обърка кодовете. Аз пък бях толкова притеснена, хем ги отмятах и чак като ги наджаска до края, тогава се усетих, че са грешни от третия надолу. "Ето аз го поправих, вижда се добре нали?". Ами да се надяваме, да не стигаме до желанието със сбърканият код. Това беше, всичко за 5 мин. Не разбирам стремежа да си усложняват работата. Едната от ИНФОРМАЦИЯта, като ми каза, че трябвало всичко на ръка да си напишем, не можах да се стърпя и я попитах в кой век живеем и кому е необходимо това и че е предпоставка за грешки. Както и да е...Подадохме ги!

Сега малко съжалявам, че ни ги подадохме в петък - така щяхме да сме в очакване само 4 дни. Ей, верно изтрещях вече!

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 16:08 от badme

# 518
а синът ми се огледа и ослуша  и заключи: в първия ден подават отличниците  Laughing Laughing Laughing

# 519
  • Пловдив
а синът ми се огледа и ослуша  и заключи: в първия ден подават отличниците  Laughing Laughing Laughing

мдаааа, и тези, на които са им дали удостоверенията в петък.
Че на някои ги дават днес.

# 520
Ами! Нашите дори утре са на басейн, ще подават в сряда.  Laughing
И нашите днес на обяд си взеха удостоверенията, сега се били черпили, май не са приключили още, като звъннах викаха. Днес е и навалица.
При нас пише, че документите се подават от детето, придружено от родител. Формулярите се попълвали на място в училищата- гнезда. Толкоз. Хич не мисля да губя време- отиваме си в сряда с документите и двамата и попълваме на място.

# 521
5-та точка най-долу на Заявлението гласи:
"При несъответствие между текста на пълното наименование на училището, профила или специалността от професията и на кода, водещ е текстът!"

Т.е, най-много трябва да се внимава как ще се впише училище и профил.

# 522
badme , в кое гнездо подавахте документи ?

# 523
Децата се кефеха като подаваха заявленията с родителите си! усещат, че в ажен момент за тях!
Моят много се напъчи като му казаха: амо то е 'наше' дете, има много високи оценки  Wink

Дано и на записването в училищата да сме така напети Simple Smile

# 524
  • Пловдив
badme , в кое гнездо подавахте документи ?

СОУ “Св. Климент Охридски”, гр. Пловдив, бул. “Васил Априлов” № 3 - бившата Благоев.
Много хора имаше, много!

Общи условия

Активация на акаунт