СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Вторник, сряда- пак е "навреме". Последният момент е все пак в петък.

Така е ,но като чета повечето ще отидат днес Laughing

# 481
Вторник, сряда- пак е "навреме". Последният момент е все пак в петък.

Така е ,но като чета повечето ще отидат днес Laughing

Ако бях се юрнала сутринта и аз сигурно щях да напиша по инерция малко неща, само в училища с непрофесионални паралелки. Обаче се замислих и реших- бе нека пратя сина за медицинско и да напишем и ПГ. Има и такива с добра подготовка, които сме разучили вече. Не вреди, може да помогне.  Peace
Най- вероятно нищо лошо нямаше да се случи, ако се бях завтирила, но пък знае ли се... За лично спокойствие предпочитам да изчакам поне до утре. Няма да ни заемат мястото.  Laughing То класирането не е по време.

# 482
G..D.. благодаря,
и ние подадохме, но в Благоев/по-близо ми беше/, имаше доста хора, но за около час успяхме /там отново продължи чуденка на момата кое след кое да е/.

# 483
  • София
А бележника да го носим ли?

# 484
  • София
Здравейте  GrinningУспех още в първо класиране.Нямам време да се връщам назад .......излязоха ли кодове за паралелките в София  newsm78

# 485
Здравейте  GrinningУспех още в първо класиране.Нямам време да се връщам назад .......излязоха ли кодове за паралелките в София  newsm78
Да, има ги на сайта на РИО -София.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2013_docs/p … _kodove_grupi.pdf

# 486
  • София
Да, има ги на сайта на РИО -София.

smile3525

# 487
  • София
Извинявам се предварително, може и да е коментирано, но от сутринта ровя в старите теми и не мога да се ориентирам  Embarassed .  Можем ли да подредим желанията например:
22СОУ ЧЕ:АЕ;ИЕ
32СОУ ЧЕ:АЕ;ИЕ         
22СОУ ЧЕ:АЕ;НЕ
32СОУ ЧЕ:АЕ;НЕ
т.е. приоритет за определени паралелки, а не училища?
Още веднъж се извинявам за лаишкия въпрос .....

# 488
То е задължително подредбата да  е по паралелки, освен за 91 НЕГ, само там са с  един код.

# 489
И ние подадохме преди малко. Бях си попълнила всичко,там само допълнихме кодовете с учителката. Можеше и без детето,но дъщеря ми беше с мен,така че се подписа.  Сега остава чакането .  Wink

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 14:08 от nezito

# 490
  • София
То е задължително подредбата да  е по паралелки, освен за 91 НЕГ, само там са с  един код.
Благодаря   bouquet

# 491
Аз в момента се чудя с колко допълнителни паралелки да се презастраховаме, например, пред момчето ми има около  160 момчета, значи, за да съм спокойна, трябва да напиша 12-13 паралелки, плюс още за деца от провинцията, близнаци (не знам дали са в този или в надплановия прием) и още малко от мен.
До 15-20 ще ги докарам май.   ooooh!
За всеки случай.

# 492
И ние подадохме преди малко. Бях си попълнила всичко,там само допълнихме кодовете с учителката. Можеше и без детето,но дъщеря ми беше с мен,така че е подписа.  Сега остава чакането .  Wink
Дали трябва детето да се подпише вкъщи? А ако се наложи да преписвам бланката наново кой ще подписва? Не ми се влачи детето с мен...

# 493
Аз в момента се чудя с колко допълнителни паралелки да се презастраховаме, например, пред момчето ми има около  160 момчета, значи, за да съм спокойна, трябва да напиша 12-13 паралелки, плюс още за деца от провинцията, близнаци (не знам дали са в този или в надплановия прием) и още малко от мен.
До 15-20 ще ги докарам май.   ooooh!
За всеки случай.

Нали близнаците са извън бройката /втория, на който балът не достига да бъде приет в дадена специалност/?
Мен повече ме притесняват деца от други населени места, та затова предпочитам май малка застраховка.

# 494
И ние подадохме преди малко. Бях си попълнила всичко,там само допълнихме кодовете с учителката. Можеше и без детето,но дъщеря ми беше с мен,така че е подписа.  Сега остава чакането .  Wink
Дали трябва детето да се подпише вкъщи? А ако се наложи да преписвам бланката наново кой ще подписва? Не ми се влачи детето с мен...
Служителката,която ми помагаше, ми каза да я подпиша,преди да разбере ,че дъщеря ми е с мен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт