СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
 На Веси Патето, аз направих абсолютно същото, но се презастраховах и с още едно попълнено само с училища и паралелки, но без кодове  заявление. Все пак ,може да попаднем на някоя педантична служителка, която ще спази пунктуално наредбата и ще иска да попълни лично и на ръка кодовете.

Та моят съвет е да се подготвиш и с едно заявление без кодове - за всеки случай. Laughing

# 601
  • София и там където не се пуши

Би трябвало да нямаш проблем, ама знае ли човек.

# 602
На Веси Патето, аз направих абсолютно същото, но се презастраховах и с още едно попълнено само с училища и паралелки, но без кодове  заявление. Все пак ,може да попаднем на някоя педантична служителка, която ще спази пунктуално наредбата и ще иска да попълни лично и на ръка кодовете.

Та моят съвет е да се подготвиш и с едно заявление без кодове - за всеки случай. Laughing

Точно това си мислех и аз да направя, но дано не се наложи да попълваме второто, че сме в един интервал с езикови паралелки... Rolling Eyes - докарахме бая желания  Laughing
Иначе младежът сам си го провери Wink

# 603
  • Пловдив
Na_Vesi_Pateto, изводите които си направих, от всичко което се сподели в темата е че наистина зависи на какъв служител ще попаднеш. На някой са им ги взимали на 100% попълнени, на нас ни се наложи да извадим копието попълнено на компютър, но с липсващи кодове.
Грабвай разпечатани вариантите, така както те съветва ellis, а пък ако не стане, ще препишеш заявлението на место.

# 604
Затова е добре да има поне едно "песимистично" желание.
О, задължително, аз даже повече. А уж не съм песимист, реалист съм. И от утре като подам заявлението мисля към оптимистите да мина, че е по-леко.
Поне отписах 31-во у-ще, колкото и добро да е,  ни е много далече. Час и 15 минути само път, още малко висене по спирките и после обратно...това зимата е ужасен вариант.

Я да питам и аз за заявлението. Ако съм писала 40 желания, не се побирам на 1 лист двустранно, да разпечатам 3 страници, или 4 страници (2 двустранно) Embarassed?

# 605
  • София
нали има файл с разширен вариант, там са две страници с редове. Според мен е най-добре да е двустранно, така няма как да се наруши формално сигурността за подпъхване на допълнителна страница.
Миналата година имах с кодове, без кодове, с данни, без данни, и накрая попълвахме на ръка, защото имаше грешка.

# 606
нали има файл с разширен вариант, там са две страници с редове. Според мен е най-добре да е двустранно, така няма как да се наруши формално сигурността за подпъхване на допълнителна страница.
Миналата година имах с кодове, без кодове, с данни, без данни, и накрая попълвахме на ръка, защото имаше грешка.
Не се бях сетила, права си. Мерси!  bouquet

# 607
  • София и там където не се пуши

Е да ама друго да преписваш нещо отработено.

# 608
  • my own world....

Я да питам и аз за заявлението. Ако съм писала 40 желания, не се побирам на 1 лист двустранно, да разпечатам 3 страници, или 4 страници (2 двустранно) Embarassed?

Форматирай си заявлението и си добави желания до номер 40; например намали шрифта на карето с обяснения след таблицата, никому не е нужна Simple Smile И ще се побереш на 1 лист.

# 609
На сайта на РИО има разширено заявление.
Със 145 позиции.
Може да намалиш него, да получиш лист и страница, няма как да се подмени, от първата страница е видно кое е детето, втората е гръб на първата, а на третата страница са имената на родител.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 00:14 от нова

# 610
И ние днес с дъщеря ми подадохме заявлението. Беше рано сутринта, имаше към 10-тина човека, стана за 15 минути. Но сега като ви прочетох малко ме жегна под лъжичката.

1. Служебната бележка с оценките само я прегледаха, свериха входящия номер и оценките, които бяхме попълнили в заявлението. После... ми я върнаха.
2. В копието на удостоверението никъде не писаха "Вярно с оригинала".

Всичко което взеха бяха  два листа - заявлението и копието на удостоверението.

Мислите ли , че това може да е проблем? Все пак учителката много внимателно провери абсолютно всичко, всяка цифра и всеки ред, подписите и печатите, лично вписа кодовете( в примерната бланка отгоре на графата за кодове пишеше " Попълва се от служебно лице").

Надявам се ако има проблем да ми се обадят,нали и телефони оставихме ?!  newsm78

# 611
Някой да подскаже кодовете за паралелките за Варна Sunglasses
За да ги попълним вкъщи на компа.....
Или са само в гнездата?

# 612
не може

--- Оригинално писмо --------
От: Maria Karastoianova mimei@abv.bg
Относно: Кандидатстване след 7 клас
До: j.hristova@rio-varna.com
Изпратено на: Събота, 2013, Юни 15 08:26:34 EEST

Добро утро, г-жо Христова! Искам да попитам, ако на 1-во класиране е приета дъщеря ми на 8 желание, но не се запише, а подаде Заявление за 2-ро класиране и е приета на 6 желание, след това може ли да се запише на желанието си, от 1-во класиране, 8?
               Благодаря Ви, предварително!

Това е отговорът на експерт - РИО-Варна.

# 613
 Shocked е все пак са отговорили

# 614
Това "не може" ли е отговорът?
Ами поне е верен. Като си писал училището Х по- напред и те класират там, няма как да се запишеш в училище, което си написал по- назад в заявлението си.
Детето е подало заявление, че ще участва на второ класиране и е участвало, преминавайки по- напред по реда на собствените си желания. Ако е искало да се запише според осмото си желание, то да го е записало след първо класиране и да не е участвало във второ.

Добре де, ако хора ги въвеждат тези данни, много лесно могат да видят името дали е мъжко или женско! Поне за нашенските имена лесно се познава по окончанието на бащиното и фамилното, че и по собственото. Съвсем изкуквам тази година, вече взех да се съмнявам във всичко.
Аделин Нели Стефанов
Ив Айвън Джоунс
 Laughing

Това ме сеща за първолаците от училището на малкия ми син. Излязоха списъците и в другите паралелки имат една Атина, една Филаделфия- те със сигурност не са момчета, поне на този етап така си мисля...Но, поживем- повидим...

ЕГН-то показва по несъмнен начин пола, обаче.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 09:11 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт