Търся електронна книга - тема 3

• 128 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, търся "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс за KIndle.
Благодаря предварително.  bouquet

# 271
Момичета, търся "Как да се омъжиш за вампир милионер" на Керелин Спаркс за KIndle.

дай поща и я имаш

# 272

дай поща и я имаш

Може ли и за мен тази книжка ? Току що видях, че на 01.07. ще излиза и втората от тази поредица.
Благодаря предварителна!   bouquet  Simple Smile
bory31@abv.bg

# 273
Може ли и за мен "Как да се омъжиш за вампир милионер"
Благодаря предварително.
Скрит текст:

# 274
  • Единбург
Здравейте ,някой знае ли дали има на bg книги на Lynne Graham?

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 16:32 от irdbg

# 275
  • Велико Търново
Здравейте,
търся Завещанието на Макиавели на Алън Фолсъм.
julia.beleva.vt@gmail.com

Благодаря!

# 276
Здравейте, търся книгите на Марина Фиорато - много ще съм благодарна ако някой ми ги изпрати

Стъкларят от Мурано

Тайната на Ботичели

Скрит текст:

# 277
  • Бургас

Много благодаря! Hug

# 278
Здравейте ,
някой да има случайно "Великолепно" на Дж.Куин и ако  може да  ми я изпрати ще съм много благодарна:)

Дай имейл. Simple Smile

# 279

дай поща и я имаш

Може ли и за мен тази книжка ? Току що видях, че на 01.07. ще излиза и втората от тази
поредица.
Благодаря предварителна!   bouquet  Simple Smile
bory31@abv.bg

Имаш поща. Simple Smile

# 280
viki_kati ,златно си! Благодаря!

# 281
Здравейте, момичета!

То изглежда малко тъпо, щото аз съм едно "младо" момче почти на 62 год., което е изчело и... половината свят. Но к'во да правя като жената обича "женските" книжки... Не че и аз не ги чета понякога, но не страдам от абстиненция, ако пропусна няколко месеца.

Та-а, гледам, че доста от линковете за книги не работят, макар да са от преди месец-два, гледам и как се мъчите да си пращате по мейл това, което се търси и което имате... Търсейки "50 нюанса сиво" попаднах на темата и реших да се включа с едно предложение. Разполагам с домейн и със собствен FTP-сървър, на който мога да отделя около 500 ГБ за книги. Идеята е вместо да се пращат единични мейли търсените книги да се разполагат на моя сървър и да могат да се теглят от всички по всяко време на денонощието. Разбира се, има много технически въпроси, но ще ги уточним в следващите дни, ако проявявате интерес към идеята ми.

За читателите, които не са много на ти с компютрите, ще бъде необходимо само да инсталират един FTP-клиент на компютъра си, за да могат да се свързват със сървъра и да качват или теглят книги. При необходимост ще предоставя подробни инструкции как се прави това.

Виждам, че всички обичате да четете (като мен) и искам да облекчим и разширим обмяната на книги. Разбира се, обмислям разни политики, за да не попадна под ударите на закона и ще се радвам на всякакви съвети в тази посока...

Е, важното в случая е да приемете идеята - ако мислите, че е добра, всичко останало подлежи на обсъждане... Очаквам реакции!

Бъдете здрави!

# 282
Хиляди благодарности на Katrine и Kremi за Марина Фиорато Hug

# 283
Момичета,да.имате.случайно.4-та.от."Магьосници.на.елементите"?
Скрит текст:

# 284
  • В две мънички очи...

Идеята ти е много хубава и аз и други момичета от форума се замисляме над нещо подобно даже сме коментирали варианти. Лично мен ме притеснява само едно - че може да си навлечеш неприятности заради авторските права. В тази държава човек не знае какво може да очаква. На този етап най-много ми допада идеята за споделяне която е направена в cheti.me - на принципа на торентите, така  дори и да проверят сървъра собственика е чист. Но нека и други да се включат с мнение.

Общи условия

Активация на акаунт