Търся електронна книга - тема 3

• 128 140
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Бихте ли помогнали и на мен за "50 нюанса по-тъмно"? anaili_1987@abv.bg
Пратих  Hug

Може ли да си продължим по темата?

# 346
Бихте ли помогнали и на мен за "50 нюанса по-тъмно"? anaili_1987@abv.bg

Изпратена ти е!

# 347
"Академия за вампири", може ли?

gerda_bg@yahoo.com

bouquet

# 348
  • В две мънички очи...
Два дни не съм поглеждала темата и направо се стреснах.
Не знам защо или аз не разбрах, но тук изобщо не става въпрос да сканираме и радваме книги като обезумели. Идеята беше чисто и просто да се съберат на едно място кой каквото пожелае да сподели и линковете да са активни повече време.
Ето един друг пример - филмите също излизат още на премиера в торентите, но въпреки това не фалират филмовите студия. Същото е и със книгите. Истината е че вече читателите станаха много по-малко, по-малко пари човек може да отдели за книги и т.н. Ако няма електронни варианти хората които четат ще ходят в библиотеката. Там винаги има бройки на новите книги.
За 10-те си години трудов стаж и аз успях да си направя една прекрасна библиотека от класика, която на 90% съм изчела, но вече и за мен мина времето в което можех да хвърля 3-4 пъти годишно по 100лв, за да си обогатя библиотеката.

# 349
  • София
Момичета, отдавна ми се чете нещо на Иво Сиромахов.....има ли някой  newsm78
В интерес на истината се присетих, защото на 24-ти май показаха в новините за инициативата на група хора, които са събрали и раздавали свои книги и там камерата показа няколко книги на Сиромахов. И по повод горната тема...ето има хора, които раздават книги и в новините казаха, че на повечето минаващи хора не им се вярвало, че някой така раздавал книги без пари и трудно се престрашавали да се наведат и да си изберат нещо.

# 350
  • В две мънички очи...
Момичета, отдавна ми се чете нещо на Иво Сиромахов.....има ли някой  newsm78
В интерес на истината се присетих, защото на 24-ти май показаха в новините за инициативата на група хора, които са събрали и раздавали свои книги и там камерата показа няколко книги на Сиромахов. И по повод горната тема...ето има хора, които раздават книги и в новините казаха, че на повечето минаващи хора не им се вярвало, че някой така раздавал книги без пари и трудно се престрашавали да се наведат и да си изберат нещо.

Да, аз бях също на свободната книжарница - тя също беше една много добра инициатива. Размених книги които съм чела и които не са това което съм очаквала за други които искам да прочета. В бъдеще мисля пак да се включа в подобна инициатива.

# 351
"Академия за вампири", може ли?

gerda_bg@yahoo.com

bouquet
Разбира се, в Читанка можеш да свалиш от 1 до 3, останалите 4 и 5...
Шестата, можеш да поискаш тук.

За 10-те си години трудов стаж и аз успях да си направя една прекрасна библиотека от класика, която на 90% съм изчела
Благородно ти завиждам! Laughing Hug
И ако е от поредицата Световна класика... smile3544  Laughing

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 21:49 от Katrine

# 352
Търся последната от сестрите Хатауей. Любовни писма. ana7508@abv.bg

# 353
Кои са тези книги, които се сканират 2 дни след издаването им? Защото аз изрових нета за "Опиянена от теб", но явно скоро няма да се появи и си чакам търпеливо. И нямам никакви скрупули, защото моя интелектуален труд също се краде и не получавам стотинка за авторски права.
Ако някой се сдобие с въпросната книга ще бъда много благодарна да ми я прати на  petia_vj@yahoo.com

# 354
Момичета, здравейте. Не ми се искаше да се включвам в спора, но след всички коментари искам само за задам един въпрос.  Нали знаете, че темата се казва "Търся електронна книга"? Което пък ме навежда на мисълта, че все пак и вие сте търсили нещо за четене, за да попаднете тук. Или другият вариянт е да търсите поле за изява на нуждата си да критикувате. Вие сами си отговорете. Относно моралния въпрос, ясно е, че всяка от страните е права за част от твърденията си и аз не се наемам да твърдя кой е прав и кой - крив. Но да не бъдем чак такива идеалисти, кой от всички нас може с чиста съвест да заяви, че никога не е свалял пиратски файл от интернет пространството?!

# 355
Момичета,последната от сестрите Хатауей може да си поискате от тук

http://cheti.me/node/6704

# 356
Момичета,последната от сестрите Хатауей може да си поискате от тук

http://cheti.me/node/6704

Със специалното съдействие на нашият неуморен сканировчик. Laughing Heart Eyes
Благодарности!  bouquet

# 357
  • Varna
„Опиянена от теб“-  и аз я търся.

# 358
  • Бургас
Търся "Магьосници на елементите" на Аня Басет  мерси предварително а и продължавам да търся Шерилин Кениън- кн. 4 "Танц с дявола- но цялата, до сега успях да се снабдя с първата 1/2 до към 164 стр. е превода, ако някой има др. 1/2 или направо цялата ще бъда много благодарна
madlenaivanova@abv.bg

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 11:06 от madlena

# 359
  • Deutschland/HE
здравейте, търся една книга на Корнелия Функ "Повелителя на крадците", много исках да си я взема в хартиен вариант, но е изчеран тиража.

Благодаря предварително!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт