Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
....

Аз си го пазя за коз за по нощите, но със сигурност ще му се налага да помага - къде ще върви!
Инак аз днес успях да посваля доста от подутото с разни упражненийца и турски пози 
Завид на всички ви!
Моят такъв днес ме вбесява цял ден ,двамата с баща му само викаме по него,не знам къде ще му излезе края...
Сандалче, преведи
Как и защо ще пожълтяват, ако стоят изгладени в гардероба? Първо, няма никаква логика, второ, никога не ми се е случвало да ми пожълтее дреха в гардероба.
Но... все още устисквам. Затова пък вчера пих една чаша бяло вино, бая ми замота главата, а бях с една приятелка бременна в осми месец. Тя като си поръча безалкохолна бира, и чак ме досрамя
На всичкото отгоре го местят в един друг град, от който прибирането му е баснословна сума и не знам дали ще можем да си гопозволим...супер ми е тъпо,така исках да си е тук, когато ни изписват от болницата. Успокоявам го, че всичко ще се нареди, а вътрешно ми се реве. Но гледам да не му го показвам, защото и на него му е много гадно. Оф, значи тия немчунчета са ужасни хора, бездушни и гадни 

та хич не им пука 
ето че се справяте отлично всички мами с бебенцата 
не обичам да си водя монолози. Няма значение, ще се стегне като се появи бебето със сигурност, че иначе такъв ще му стегна