Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 439
  • 541
  •   1
Отговори
# 105
О аз съм с такава,  снощи плащах, но с пейпал.

# 106
да,с пейпал мина,но с карта -не.

# 107
На много  места  не може  с дебитна..трябва кредитна.

# 108
  • София
Момичета, влизам с два въпроса, надявам се на помощ  Praynig.
Досега използвах един сайт за направата на фотокнигите ми (общо 4 бр.) и бях много доволна. За съжаление, обаче, сайта го закриха и сега си търся алтернатива, която трябва да отговаря на две неща:
- да може да се прави фотокнига с над 100 стр., като има готови темплейти за рамки в самата програма
- доставката да е от някъде в Европа и да не трябва да ходя през родната митница, а през пощата или по куриер.
Inkubook ги ползвах веднъж, скъсах си нервите на митницата, а на всичкото отгоре едната ми книжка беше със сбъркан печат.
А има ли подобни български сайтове за фотокниги, някой ползвал ли е? Вече и на това се чудя....
Приемам всякакви предложения, благодаря ви!

# 109
Аз писах на кравата, ама и вас да питам....
Преди повече от месец поръчах снимки, днес дойдоха, но поръчаните от преди 2 седмици... Явно нещо се губи по пътя. Някой сблъсквал ли се е с недоставена пратка и какво се е случило?

# 110
Има забавяния по митници понякога и може да се случи това, което се е случило при теб ... ще ти кажат вероятно да изчакаш малко и в един момент ще ти ги пратят - за всеки случай обаче иди и говори в пощата, че чакаш - може да е там.

# 111
# 112
Момичета, влизам с два въпроса, надявам се на помощ  Praynig.
Досега използвах един сайт за направата на фотокнигите ми (общо 4 бр.) и бях много доволна. За съжаление, обаче, сайта го закриха и сега си търся алтернатива, която трябва да отговаря на две неща:
- да може да се прави фотокнига с над 100 стр., като има готови темплейти за рамки в самата програма
- доставката да е от някъде в Европа и да не трябва да ходя през родната митница, а през пощата или по куриер.
Inkubook ги ползвах веднъж, скъсах си нервите на митницата, а на всичкото отгоре едната ми книжка беше със сбъркан печат.
А има ли подобни български сайтове за фотокниги, някой ползвал ли е? Вече и на това се чудя....
Приемам всякакви предложения, благодаря ви!

Аз печатам най вече в Blurb http://www.blurb.com/pricing  за 3 седмици я напечатват и изпращат на твоя адрес, никога не съм ходила за нея до митници...а съм печатала вече много книги там.
изтеглям си софтуера им, правя си книгата и чакам изгоден купон да я пусна да се печата. Ето 2 сайта с купони, където можеш да си следиш, освен това изпращат и на имейла ти след като се регистрираш.  http://www.tjoos.com/Coupon/99866/Blurb.com
http://couponfollow.com/site/blurb.com

От качеството съм доволна, единствено понякога има лек шум на снимките при печата, който го няма на самата снимка

http://www.funbook.eu/  това е българска фирма, моя приятелка фотографка печата тук сватбени книги и е много доволна от печата

# 113
  • София
laguna  newsm51 !

Funbook ги открих тъкмо вчера, но не съм разглеждала подробно сайта.
В Blurb преди 3-4 години нямаха опция за готови темплейти и това ме отказа да ги ползвам, (защото беше страшна мъка да обработвам стотици снимки предварително във Фотошоп, за да имат прилични рамки). В сегашната им програма има ли такава опция за темплейти?

# 114
Kally May  имат. Избираш фотокниги опция за темплейти, че то има иначе разни журналс и прочие...а пък отскоро имат и едит на темплейта - където можеш да си го промениш - да си добавиш текст ако ти потрябва на места, да кръцнеш някое място за снимка, да прибавиш, да уголемяваш...каквото ти душа иска

а за фънбук май не можеше повече от 100страници, където питаше ти  Thinking

# 115
  • София
Значи ще сваля Blurb  Flutter .
Безкрайно много ти благодаря за информацията!

# 116
Малко глупав въпрос, ама правя една книга в кравата и единствения шрифт на български е неизкривен  Joy Може ли да ми помогнете с някой крив бг шрифт?

# 117
Здравейте,

сега виждам, че Кравичката са публикували това -

ArtsCow
Huge photo book sale!

6"x4", 6"x6" & 7"x5" (20 pages) $3.99, additional page $0.3/each
Code: HUGEBKSALE1, Expires: Aug 23

8"x8" (60 pages) $22.99, additional page $0.25/each
Code: HUGEBKSALE2, Expires: Sept 6

9"x7" (60 pages) $23.99, additional page $0.5/each
Code: HUGEBKSALE3, Expires: Sept 6

11"x8.5" (40 pages) $19.99, additional page $0.5/each
Code: HUGEBKSALE4, Expires: Sept 6

12"x12" (40 pages) $29.99, additional page $0.75/each
Code: HUGEBKSALE5, Expires: Sept 6

може на някого да е от полза!

# 118
Отделно,
да ви споделя за магнитите, които си поръчах - много съм доволна;
Преди около 2 седмици имаше някакъв код за 2 долара, с включена доставка -
аз очаквах да са по-дебели и плътни - те са от тънкия тип, доста големи. Интересна идея, като цяло.
Поръчах и 2-3 за подаръци на семейството, дано да останат доволни;

Някой беше писал по-горе за неполучени неща от Кравата -
аз така за едни снимки им бях писала. Те ми отговарят да чакам, още време трябвало и подобни глуспоти. Но така се случи, че като станаха точно три месеца аз пак писах на онази 'кака' от обслужване на клиенти, че вече 3 месеца са се минали, а резултат няма, и тя ми прати снимките отново;
Сестра ми си беше поръчвала някакви неща от промоция за 1 долар, но беше 'надхитрила' системата - едното нещо пристигна, другото не - върнаха ѝ доларчето, понеже системата показвала, че била поръчала две неща Simple Smile

Има и нещо друго - голям позитив на плащането през ПейПал е, че там клиентът е защитен - т.е. ако Кравичката не ви отговори удовлетворяващо, може да пишете на ПейПал, че сте извършили коректно плащане, а стоката липсва - тогава със сигурност ще се свържат с вас.
До колкото си спомням, срокът е 45 дни;
тук съм чела коментари по този повод, дано някой с опит да сподели!

# 119
книги и снимки
Coupon Code: AUGFRPRINTS    Expiry Date: 8 / 30 / 2013    Effective Period: 3 Months

3   Referee   7x5 Photo Book (20 pages)   07/27/2013   Expiring soon, Time Left: 1 day 23 hours 57 mins    No   na9g7d1kvbk3

Общи условия

Активация на акаунт