Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 608
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • В сърцето на любимия човек
Божа работа  Praynig Каквото можем ние - правим. От там-нататък не зависи от нас   33uu

Единствено ме е яд, че масово лекарите не обръщат внимание на хормоните и не съветват да се правят спермограми след определен период целенасочени опити- не само половите, а и останалите и губят ценно време на много жени. Сега като си гледам изследванията от миналата година на ЩЖ ми иде да си набия канчето, че съм слушала лекар, който не разбира от ЩЖ. От както съм на тироксин няма и помен от паник-атаките, а са минали само 20-тина дни. Може и да е плацебо ефект, но важното е, че се чувствам добре.

# 706
  • София

От градинката бях привлечена от думата спам  hahaha

Зузанооо, не сме ги пускали тез' палчоци, споко!  Mr. Green

Перу, оххх  Praynig

Мраве, честита ви месечинка   bouquet

Весе, честита кола и безаварийно с нея!  Peace

Пънче, а дано след нея веднага и две чертички  Praynig

Добре дошли на новите момичетаа  Hug

# 707

От градинката бях привлечена от думата спам  hahaha

Joy Joy Joy

# 708
Зузе - може да пуснеш новата тема и на 49-та страница, за да не ни караш да рефрешваме постоянно

# 709
Нямам търпение да видя оформлението на новата тема, сигурно ще е още по-прекрасна от досегашните!!!

# 710
Струва ми се, че се задава някоя лятно-морска тема.... и на мене ми е любопитно оформлението.
В тази май нямаше  EFP Дано в новата се компенсира липсата.....

# 711
  • София
Зузе - може да пуснеш новата тема и на 49-та страница, за да не ни караш да рефрешваме постоянно

Да ама така спам отбора ще е на линия в другата тема, а сега като си уморим пръстите после ще сме кротки  bowuu

# 712
  • В градината...
Зу, утре успех  Praynig

Мина трансферът. Трудничко беше, щото ми била особена нещо шийката, ама стана. Ама с тоя пълен мехур  ooooh! ooooh! голяма мъка.

Пънче, аз седмица след като започнах еутирокса, се усетих нов човек - не терпереща и постоянно изнервена. Според ендото не би трябвало да усетя разликата, защото нямам проблеми с жлезата, само леко завишено ТСХ. Но разлика си имаше  Naughty

# 713
Хайде да поспамя още малко: Кажете как да накарам ММ да спре цигарите..... той преди ги спираше и почваше когато си иска, а сега има доста неща на главата и е постоянно под напрежение, за което го разбирам, но пък да не ще и да чуе за спиране на цигарите ..... молих му се, обяснявах му, ама май ще се наложи да вадя тежката артилерия и  #2gunfire #Cussing out #Sniper Rage bash

Перу-стискаме палци, след колко дни ще правиш тест?

# 714
Перу - много се радвам, че всичко е било успешно  Hug Сега си почивай, а ние стискаме палци за най-прекрасния резултат  Praynig  Praynig  Praynig
Иначе - и аз съм само с повишено ТСХ, но разлика определено има  Peace

Съни - кажи му, че ако иска да има дете трябва да се постарае поне малко да подобри начина си на живот.

Аз вече започвам да мечтая за почивка

# 715
  • София
Да, да, лятно-морска тема, лятно-морска тема!! Joy
sunnyyyyyy, ако не става по другия начин, не можеш ли да врътнеш гъза някак по женски и да се изкараш жертва колко ти пречат и колко ти е неприятно, да не говорим, че се отразяват зле на спермата и това възпрепятства бебеправенето  Mr. Green

# 716
sunnyyyyyy , живо и мен ме интересува проблемът! Напоследък имаме много проблеми и ги засили повече; като му кажа, че така няма да реши проблемът почва да твърди, че ако не пуши, ще се пръсне, че те са му отдушника и прочие, направо не знам какво да направя. Rolling Eyes
Перу Flowers Four Leaf Clover

# 717
  • В градината...
Мерси за подкрепата, момичета  Hug Hug На 9-ти е тестът.

За цигарите. Знаех, че вредят на бебеправенето /при жените водят до ранна менопауза, състаряват яйчниците, произвждат се калпави яйцеклетки, а при мъжете - калпави спермита/. И въпреки всичко , не можех да спра. Така докато не си видях ужасяващия резултат на ФСХ-то, от раз ги спрях /те тук знаят момичетата/. Така съм вече 3 месеца.  Демек, голяма мотивация трябва.

# 718
Съни, и тежката артилерия не помага, ние се борим 2 години с моя Mr. Green

Зуза ляга да спи и разрешава като стане да има 50 изписани страници, не повече Mr. Green

Перу, започва голямото чакане Whistling Стискам до посиняване и вярвам, че чудото ще се случи Praynig Praynig Praynig

# 719
Няма как да му кажа, че ми пречат, защото аз също пуша ..... е от два месеца насам пуша по най-много три цигари на ден и вече мисля, че ще мога въобще да ги спря ..... но номерът с " и на мен ми се пуши като ми замирише " не минава!!! Това, че ако иска дете трябва да се постарае му го казвах, казах му и че му влияят той каза, че на него не му пречат и това е, ама ще го потърпя още малко и ще започна да го обработвам по друг начин та ще види той!!! Той ми излиза с номера - само се втелясваш, виж другите ( визира 4 наши приятелски семейства ): пият пушат, жените също са като смокове на тема пиене, 2 от тях си пиеха и пушеха и по време на бременността, а си имат здрави бебета без проблеми..... Разбира се, че всичко му е ясно, но просто явно иска да ме накара да престана да мисля само за това, иначе е доста грамотен и му е ясно кое как вреди, ама ..... ще изчакам да мине този стресов период и го почвам ...... докато не спре цигарите никакъв с*кс!!!

Общи условия

Активация на акаунт