БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 39 625
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • В царството на мечтите
Имам едни пържени чушки и се чудя дали ще станат хубави с доматен сос и какъв точно да е той  newsm78

# 496
Зравейте, искам да си направя домашна сметана. Имам обран каймак от млякото, но не знам как да продължа, за да получа сметана?

# 497
Имам едни пържени чушки и се чудя дали ще станат хубави с доматен сос и какъв точно да е той  newsm78

Стават и то чудни, баба ми много ме е глезила с тази вкусотия  Heart Eyes сосът е стандартен (или поне аз така си мисляWhistling , която и рецепта за доматен сос да намериш, все ще стане страхотно - или ако си имаш изпитан сос за спагети ... лук, чесън, домати, подправки и това е ...

# 498
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
моля за помощщщщ
благодаря   bouquet
Като на Морена баницата ми изглежда: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,787.msg8260.html#msg8260
Ама и да не търсиш нея-пробвай я, няма да съжаляваш!
Точно тази е, благодаря ти много, целувам те

# 499
Такааа в крайна сметка си направих майонеза, много вкусна. Но мисля че трябва да я изразходя за ден- два. Споделете рецепти с майонеза,моля!

# 500
# 501
  • София
То вече е късно вероятно, но да ти кажа, че това му е лошото на тези чушки с дом. сос , че бързо свършват.  Grinning , а и хляб доста върви с тях....мммм. Мяташ доматите в олиото и ги оставяш да се пържат заедно с няколко скилидки чесънчета ,сол и няколко зърна черен пипер. Покрий ги с капак, че много пръска на стените. Когато останат на мазнина, сваляш, прибавяш нарязан магданоз и заливаш чушките. Това е. Аз лук не слагам.

# 502
labrex направих  шведското сладко с малини като махнах семките. Прекарах малините през сокоизтисквачката за моркови. После по рецептата. Голямо мазане падна, ама стана добре.
Няма да дочакам Коледата за линцеровите сладки. Heart Eyes

# 503
labrex направих  шведското сладко с малини като махнах семките. ...........Голямо мазане падна, ама стана добре.

vela, важното е да си доволна от резултата, а линцерови сладки по всяко време могат да се пекат.  PeaceПоне аз така правя, като ми се прииска да хапна нещо, дето според майка си било имало време. Grinning  bouquet

# 504
Имам останало 700 мл. прясно мляко и реших да ги правя с макарони и яйца на фурна .. за това количество мляко колко макарони да сложа? Имам пакети от по 300, 400 и 500 гр.

# 505
Имам останало 700 мл. прясно мляко и реших да ги правя с макарони и яйца на фурна .. за това количество мляко колко макарони да сложа? Имам пакети от по 300, 400 и 500 гр.
Аз бих сложила на 300 гр. макарони.

# 506
  • София
Бих сложила не повече от 100-150 г макарони, повечко яйца + млякото, захар и ванилия.

# 507
  • сред люляците

Ето ти моята рецепта. Тя е за 400 г. Можеш да изчислиш за продуктите, с които разполагаш  Peace

# 508
Благодаря на всички, значи 300 гр. ще сложа, захващам се сега.  Hug Между другото ние до сега никога не сме слагали захар вътре при макароните преди печене, само като са готови отгоре.  Thinking

# 509
Момичета  въпроса ми не  е точно за  тук но да попитам  гледам бройлери и мисля да  ги колна вече та може ли някои да ми каже колко време да стерилизирам бурканите, свинското  го варя  3 часа мо  за пиле6ко мисля  че  е много.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт