Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 390
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
абе аз ли не съм добре или говорите несвързано  Mr. Green

Станахме две с тази чуденка. Peace  Joy Joy Joy

Отивам и аз да гледам репортажа.

# 466
Jane 2013 Hug
Ирка Hug

Лично аз да ви кажа, обичам много Чаатай, основно заради българската жилка Mr. Green
И искам за него само най-доброто. Затова например сравнявам изявите и снимките на Чаги с тия на Киво. То не съм и само аз де...
За сега сравнението не е в полза на Чаги  Cry
Вярно направи видео за деня на Земята и се снима за календара на болните дечица, но тоя огън трябва да се поддържа. Лично аз харесвам, когато актьорите употребяват известността си и за благородни каузи.  Peace

# 467
Бабче, добре дошла welcome , радвам се че си отново сред нас, осезаемо беше отсъствието, ама нали беше градска, прощаваме ти  Joy
Ади тръстиката и минахме и днес, до по-късно, паля джапанките и out
Тука съм бе Hug Е на от Чешме се връщам сега Mr. Green
те когато са снимали ти си била в басейна и си му викала : гял Чаатай гял  hahaha и той затова така гледа по снимките а те тука се чудеха къде гледа  Joy
П.С донесе ли толта  newsm78

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
абе аз ли не съм добре или говорите несвързано  Mr. Green
Ренка буболенка Hug Hug Влъх гледаме онлайн стар тв и дават за новият филм на Гиземката,а преди това някакъв клип снимаха в къщата от ЗП,чакаме за Чаатай да дадат,но явно ще е накрая,репортаж за Чешме на басейна щели да дават Peace

# 469
ох мале тоя Берк Октай  Heart Eyes ще му посегна през монитора  Mr. Green

# 470
Тия ще бъдат тройка спатия в сериала Mr. Greenма тая все с убавци играе Mr. Green

# 471
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бабче, добре дошла welcome , радвам се че си отново сред нас, осезаемо беше отсъствието, ама нали беше градска, прощаваме ти  Joy
те когато са снимали ти си била в басейна и си му викала : гял Чаатай гял  hahaha и той затова така гледа по снимките а те тука се чудеха къде гледа  Joy
Нали,виж колко стреснато гледа,взела съм му страха обаче Mr. Green Ами кви торти в 32 градуса Mr. Green

# 472
Ханденцето Heart Eyes

# 473
Нали,виж колко стреснато гледа,взела съм му страха обаче Mr. Green Ами кви торти в 32 градуса Mr. Green
направо треперят му мартинките  Joy ееееееее поне една баклавичка не взе лии или локумче поне нищо че не обичам  Confused

# 474
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия ще бъдат тройка спатия в сериала Mr. Greenма тая все с убавци играе Mr. Green
На и аз това се чудех скоро,то бива късмет,ама нейното извън пътя вече Mr. Green
Неви Hug и аз мисля като теб newsm10

# 475
Ренка, мераба шефке, искай вече и кебапчета, шъ нашишкавеем от толти  Mr. Green

Манете Берк Октай, ми другото момченце, вай на кака Mr. Green

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
направо треперят му мартинките  Joy ееееееее поне една баклавичка не взе лии или локумче поне нищо че не обичам  Confused
То така избягахме набързо,че даже и аз не можах си хапна,от тук ще ти взема торта Mr. Green

# 477
Бащата на Фериде от Хулигана Laughing

# 478
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джейда изглежда екстра. Абе всички ли се при този фар се разкарват. Чак и на мен ми се приходи там. Crazy

# 479
кой са тез  newsm78 кво става пуснете веднагически по един фотос на всичките до един да скивам и аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт