Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 390
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде  Hug
Ама аз даже се радвам, че Чаги е на по-обикновено място и си прекарва тихи вечери. Така опасността се свежда до мининмум.  Mr. Green
А коментарът ми за парите беше по повод това, че миналата година той наистина беше отседнал в най-баровския хотел /даже и снимка имаше - на рецепцията/. Лично аз също бих отседнала там, ако имах възможност, еееех Peace
Неви,опасността дебне зад всеки ъгъл,винаги трябва да сме нащрек,и да му опазим честта  Joy Joy Joy

# 646
  • София
Абе аз ли съм кьорава или нищо ново май не съм изпуснала  Shocked newsm78 newsm78
Не си кьорава Йоанче, старата песен си е на нов глас, нищо ново под слънцето.

Hug Hug Наде

А така, доволна съм  Mr. Green Mr. Green гледам самичък си почива по селцата, така може  Mr. Green Mr. Green

Айде аз отивам да гледам Бу  Mr. Green

# 647
Ирка, ми кой, ако не ние  Hug

# 648
Оооо психарки Laughing

Наде за Вахиде  bouquet

Ирка за толтата  bouquet

Аз си гледам любимия Ресул Mr. Green

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
Момичета, пазителки на Чаатай да не изгори от момите, освен от Хазал ако може по възможност бързо и за постоянно, Joyнай-добре е да не губите време и да се отправяте към Стамбула града, по селца и чукари, че да му опазите честта, щото такива без бикини, опсссс, само по бикини дебнат на всеки ъгъл и на всеки завой. Joy
После като си дойде Хазал и като Ви пита какъв отчет, ще и дадете, че сте му опуснали края ли!?
Хайде девойки и транспорта Ви е готов, скачайте бърже и време не губете. Не е от най-луксозните, но ще Ви закара до съседката ни.

П.П. Ренка и ние с мъжлето го гледкаме бат Ресул, е няма такъв оръфан образ, падаме от смях с него. Joy

# 651
Представям си, ако имаше такава снимка на Чаатай, ква революция щеше да е
Хазал много гушелива се оказва  Joy

# 652
Сега аз чакам от Профито инфо за туитъра на Ча Mr. Green
Днес с главни букви една много активна фенка беше написала, че ЧУ няма личен twitter.
Профи, страхотна си, номинирам те за новия шеф на ДАН.....
Наде , инфото за Хазал и гостуването го взех от twittera, ама и тя трябва да пести, уроците са скъпи, а че я обичат, така си е, и ние си я обичаме, както и Ча, разбира се.
Неви, много добре си спомням твоя превод на предишния блог и на мен ми харесва това, което е написано. Като цяло съм чела неща свързани с работата ми в този вестник, и са били добре написани, помогна ми инфото от Милиет

# 653
Наде, с тоя хавтобус ли ни пращаш  Joy Joy Нищо не можем да опазим така, нещо самолетче, туй-онуй Peace

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, ми кой, ако не ние  Hug
Ми да,ние сме добри душици и трябва да му влезем в помощ за да го насочваме,ако кривне от пътя  Mr. Green
Неви,той има такива снимки,а Ахуто са в изобилие такива  Mr. Green

# 655
къзларкииииииии  Hug

# 656
...ами като му знаем колко бързо се подвежда от  компанията която се намира колко му е и една цигарка пак да запали от неговите,то като ги гледам тия край него мога да го очаквам това,и после кой ще защитавате,Ча в ареста,и до там с кариерата му...
... много ми е притеснено в такива компании да не се подлъже,защото ми е пределно ясно,че ще е до там ooooh!
...тъй че угодия имаме и никой не го напада Peace Еми да се изкажа пък и аз Mr. Green

smile3534 Ето на,угодия нямаме  smile3533 Как разбрахте от няколко снимки,че компанията му не е добра...  smile3532 Еми,ще ме прощавате,ама аз продължавам да твърдя,че угодия нямаме! Не си спомням някой да е писал нещо или някого около Ча да му е допаднал...все не ни харесва нещо...Не коментирам това с наркотиците ,а след това. Навярно ще сме доволни само ако го видим до Хазал,дай Боже гушнати...ама реално погледнато,това няма да стане или поне няма да е скоро. 
 love001

А пък по въпроса за сравнението направо се втрещявам вече. Не мога да разбера защо не трябва да сравнявам Чаги с Хазал, Хазал със Серенай или малиновата торта с къпиновата  newsm78
Определено ми се струва естествено да се сравнява и преценява.  Peace

Лично аз да ви кажа, обичам много Чаатай, основно заради българската жилка Mr. Green
И искам за него само най-доброто. Затова например сравнявам изявите и снимките на Чаги с тия на Киво. То не съм и само аз де...
За сега сравнението не е в полза на Чаги  Cry

newsm10 Да,съгласна съм,че няма лошо да се сравняват.Дори е препоръчително,за да отсеем хубавите неща. Не знам за другите,но моята мисъл беше,че аз не харесвам и няма да сравнявам Ча и Хазал,не в това кой как играе или кой какви изяви има, а кой как е възпитаван! На мен това не ми харесва и не го приемам...инъче сравнения може да правим мнооого,за какво ли не. 

Реших да се включа,докато не съм забравила какво искам да пиша,а сега се връщам да ви дочета  Mr. Green

# 657
Кой е Ресул  newsm78

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, с тоя хавтобус ли ни пращаш  Joy Joy Нищо не можем да опазим така, нещо самолетче, туй-онуй Peace
Божке,ние докато отидем с тоя превоз,то не една ми 20 ще са го налазили,и кво ще опазваме  Mr. Green

# 659
Ми с него бе Неви, много бързах да не Ви преварат други и в бързината него открих. JoyТи не го гледай, че е маааалко очукан, вчера мина на технически преглед, муцка е. А ако Ви е бавен, ще тичате пред него. Joy
Ресул е един екземпляр от един техен сериал, комедиен образ ми е на мен, много ме разсмива.
Ани и аз мисля като теб за сравненията помежду им. Cry

Общи условия

Активация на акаунт