До сега сме само на кърма ,но горкото се разболя тежко преди няколко дни (херпангина с много висока Т и сега е на антибиотик още) и още не може да се възстанови и хапва съвсем помалко и на рядко и ми е много мъчно да го гледам милото така. отслабна видимо, но се надявам много скоро пак да направи пухкави бузки и крачета. Имаме и батко на 2г8м, който всъщност ни донесе вируса, уж гледах да не се доближава до него ама... Божа работа
, няма такава измислена кошница. Много бързо й умаля, избутваше се с крака и й беше тясна. След това й купихме столче, което се завърта обратно на движението и се издърпва за легнало положение. Това е най-смислената ни покупка. Започнахме да го ползваме малко преди да навърши годинка, сега още се вози в него. Наесен ще й вземем по-голям размер. Ето го сегашното http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/in-auto/grand-pri … ilverline-t2.html
!
! Не сме те забравили. Та ти си ни философа в отбора
. Винаги съм се радвала на изказа ти и дано ти остава малко повече време, та да ни навестяваш по-често
.
. Почти не е спал - два пъти за по 30 мин. Сега го приспах на спалнята, като легнах до него и се сгуши в мен. Много обича така да заспива
. Дано поспи повечко сега, че да оправим малко настроението.
. На вън обаче е още по-зле.
, вчера излезнахме чак към 18:30 в парка малко и се прибрахме . Днес па изобщо не сме излизали , и няма и да излизаме , страхотна жега е , Габи само мрънка , то в къщи не се диша пък на вън хептен
.
, ужас направо .. Днес напълних едно легенче с вода и я сложих малко на терасата - голям кеф
да се похваля днес с първи плаж
водата ми се стори студена, но баткото почти през цялото време беше вътре
)) Още кърмя, ще захранвам към шестия месец. Досега не съм давала вода, но в тази жега е нужно. Утре ще пробваме
да видим. И аз страдам от косопад, май ще си купя някакви витамини
.

А иначе вече е 6.700кг и 63см - само на кърма. Наддал е 450гр от последната консултация, но педито каза да чакаме със захрнаването и че всичко е ок
Препоръчани теми