Значи ще ползваме наличното до петък и в събота - ново..
Аз Лорито няколко пъти така я подлъгах 
!
. Е, отказвам се да експериментирам. Няма да му го предлагам повече. Не хареса особено и картоф с тиквичка. То пък няма и особен вкус. Харесва комбинациите с тиква, морков и броколи. От плодовите въведохме сините сливи и крушата, че се позапичаме. Имат страхотен ефект при него и не се налага да давам сиропи и т.н.
Първо да кажа, че съм качила много снимки от кръщенето, който иска може да ни види 

.Почнах да и правя масаж на коремчето 5мин с бебешкото мляко и се изходи(за 2-ри път я изаквам така).Днес сме само на мляко .
.Аз давах само от домашни ябълки ама 1-2 пъти и се въздържам за сега.Ама с тоя сезон на плодовете много се изкушавам
То дали е сок или плодово пюре много не ми е ясна каква е разликата освен ,че едното е по-гъсто и не знам колко по-малко дразни пюрето от сока ама айде...от магазина и 2-те са преварени
е права , че някой майки не казват какво точно дават на децата си за да не стават дразги !! Аз също се въздържам от коментар по каква точно схема захранвам малката , защото ако кажа ще ме ''гледате'' лошо . Макар че както не веднъж съм казвала - всеки сам си преценява как да си гледа детето
!
Ама не беше това целта:)) Препоръчани теми