свекървата мнооого доволна

• 11 678
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Ооо..."пътя към неговото сърце"... Crazy Колко патетично звучи само.... Ще кажеш че е принца на Мароко, а не мизерен скандалджия неотлепил се от полата на мамче. Laughing

# 16
  • в 1001-та нощ
никъде в посланието на авторката на темата не видях да е писала, че е  залепен за полата на майка си, а тя тъгува по бурната любов

двамата не отстъпват, защо той да е скандалджия  Peace

# 17
никъде в посланието на авторката на темата не видях да е писала, че е  залепен за полата на майка си, а тя тъгува по бурната любов

двамата не отстъпват, защо той да е скандалджия  Peace

Ако не е залепен за поличката на мама, ЩЕ ли се опитва жената да му влияе чрез мамче?

То няма невиновен за проблемите си. Вината и е че се впряга в караници и ги толерира, но това каква е тя не променя факта какъв е той.

# 18
Друго си е свекървата да излезе виновна.

# 19
Ако жената не те харесва, как очакваш положително отношение от нея, че и отношенията със съпруга ти да поправя  newsm78

# 20
При проблем в двойка, вина имат и двамата. Лошо няма всеки да потърси причина и в себе си.
Единственото изключение е моето семейство, където виновен е винаги единствено и само мъжа ми. Laughing

# 21
Три пъти четох първия пост.....и пак не повярвах.    Laughing  Снаха иска свекървата да се меси в техните отношения.....Досега все съм чела за "гадната, зла свекърва, дето все се бърка, където не й е работа".

Конкретно:не е много ясно какъв съвет очакваш свекърва ти да даде на мъжа ти.Пишеш за отговорност към семейството.....Ако мъжът ти е взел да клинчи от задължения, или да се прибира когато си иска, или да не ги обръща внимание вече, как очакваш майка му да го задължи отново да те обича?
Не знам, много ми е неясна темата, но като майка на 2-ма сина, на 24 и на 16, не смятам да се меся в отношенията им с жени, били те приятелки, съпруги, любовници или друго.    Simple Smile  Животът си е техен, да живеят и да го уреждат с когото и както си искат.

# 22
  • София
Три пъти четох първия пост.....и пак не повярвах.    Laughing  Снаха иска свекървата да се меси в техните отношения.....Досега все съм чела за "гадната, зла свекърва, дето все се бърка, където не й е работа".
Peace
Работата на свекървата не е да се меси в отношенията на семейството на сина й, независимо от обстоятелствата.

# 23
Вие и двамата сте като малки деца и не можете да се оправите без намесата на възрастен - мама.
"Свекърво, кажи му да ме обича!"  Laughing

Пораснете и си оправете сами отношенията без да разчитате на трети човек.

# 24
  • Ямбол
На Петрувкова изглежда изобщо не са ѝ важни мненията тук. Понеже не само не следи темата си, но и изобщо не влиза във форума.
Много са ми странни такива теми.

# 25
Ако жената не те харесва, как очакваш положително отношение от нея, че и отношенията със съпруга ти да поправя  newsm78
+1

# 26
  • София
..................... Вашите добри отношения са си ваша грижа.

newsm10 newsm10 не може да се меси друг

# 27
Как няма да се меси, бре? У нас е прието цяло село да се меси, какво остава свекито да стои на страна. Всички трябва да са съпричастни, да вземат страна, и да дадат акъл.

# 28
За 20 години брак никога не съм занимавала родителите си, нито тези на съпруга ми с наши проблеми. Ние сме , те си имат свои. Това че сме им деца не означава, че ще ни решават проблемите.А това, че вече любовта ви вече не е като в началото е съвсем нормално. С годините се видоизменя.

# 29
За нищо на света не бих помолила свекито за съвети. Проблемите ми със сина й са си моя работа.

Общи условия

Активация на акаунт