Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 88 101
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Пандичка, мисля че на vesy_evil беше такъв случая (Веси, извинявай ако бъркам) и не се отнесоха много добре към искането - при Ташков беше и накрая склониха да насрочат планово секцио за самия термин, за да може ако тръгне по-рано бебето, само да си избере рождения ден. Аз поради тази причина си записах дата при Сигридов няколко дни преди термин, сега се чудя дали не е рано и ще го попитам, дали не може и аз на термин да запазя с надеждата, че сама ще избере кога да си дойде Simple Smile Но не им се рискува със спешно секцио, защото екипът, който трябва да се събере през нощта е много голям, подготовката на теб също  Peace Имам и аз около 3 седмици да го мисля... Simple Smile

# 451
  • София
при мен се събраха точно за половин час, петък вечер, че и празник беше  Rolling Eyes
нито някой се е отнесъл зле, то си има персонал там денонощно, само май леглата са дефицит напоследък.

# 452
  • София
при мен се събраха точно за половин час, петък вечер, че и празник беше  Rolling Eyes
нито някой се е отнесъл зле, то си има персонал там денонощно, само май леглата са дефицит напоследък.

Супер бързо са се събрали Simple Smile Нямах предвид да се отнесат зле, а че се коментира при срещата с лекаря за искане за изчакване, на което те се опитват да те разубедят за планирано секцио  Peace

# 453
  • София
Според мен,най-добре насрочете дата за планово секцио, а ако тръгне преди това,тръгне. Така,ако има да се прави подготовка,поне ще се започне: изследвания преди операция,тест за упойки,пиене на противоалергични при нужда,поставяне на глобули,спиране в определен момент на терапията и т.н. Датата, аз задължително определям с д-р Сигридов. Миналата бременност не ме изражда той,но той каза кога ще е ок. Малкия обаче сам реши. Сега ще процедирам по същия начин,като се надявам да няма изненади и родя при него.

# 454
  • Sofia
Има ли някой, на който Сигридов да е правил секцио? Той ли ви избра или вие него Grinning
Имам много против да чета неграмотни писания, да не би да икате да кажете, че правилното писане и говорене е за специални места ooooh! Да не използваш запетайки си е точно неграмотност.

# 455
Колко много съм изпуснала...Сигридов откога води раждания? Само секцио ли? Аз си мислех, че само проследява бременности.

# 456
  • София
Мисля, че от няколко месеца, само планирано секцио прави. Не знам дали той ме избра или аз него, но просто се следя при него и като се видя, че ще съм секцио, го попитах може ли да запазим дата и той каза да. Избрахме заедно и аз попитах - нали вие ще сте оператор и той каза да. Отделно ще присъства и още един лекар, при мен мисля, че ще е Ташков, но не защото съм го избирала (въпреки че той ми води ЖК), а просто по график така се пада.  Peace Ако раждането започне по-рано, ми е казал, че от болницата ще се свържат с него, за да дойде.

# 457
Здравейте, момичета. Някоя от вас била ли е на ФМ при д-р Игнатов? За съжаление няма да мога да направя първата при д-р Сигридов и той е единствената ми друга възможност в "Надежда". Бихте ли ме ориентирали и за цената?

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 17:24 от BettyBoop

# 458
  • София
За цена мога да кажа само при Сигридов - ФМ+БХС е 90 лв. (скрининга в 11-13 г.с.)  Peace Само ФМ мисля е 70 лв., но не съм сигурна.

# 459
Благодаря. Предполагам, че и при другите ще е толкова.

# 460
Брей и аз не знаех, че може да се ражда при Сигридов...прецакала съм се Wink
Иначе да, аз записах дата на термина и не го дочакахме...но при мен беше малко по различно, в смисъл, че аз реших да се пробвам нормално да родя (въпреки, че никои освен Сигридов не ме подкрепи в това ми решение) и за това толкова късна дата избрах...е пробвах се...но пак не успях и пак ме рязаха...с първата ми дъщеря пак така беше.

# 461
  • София
Д-р Сигридов е водел раждания още в Майчин Дом Wink

# 462
  • София
Д-р Сигридов е водел раждания още в Майчин Дом Wink

Точно - и на мен така разказа като попитах учудено Simple Smile

# 463
  • София
ама дали е водил или само е присъствал  newsm78

# 464
  • Sofia
Водил е, водил е, разказвал ми е как като неопитен лекар са го оставяли сам да води тежки и опасни раждания и категорично ми забрани да раждам в МД без избор на екип. Това още при първата ми бременност. А иначе секцио си прави, но тогава ми беше казал, че рядко и на близки хора. Затова питам сега какво се е променило. Онзи ден за прегледа ми закъсня сутринта, защото беше именно в операция.

Общи условия

Активация на акаунт