Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 88 045
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да, както renigu е казала - на 3тия в гинекологичното отделение настаняват родилки, когато няма места и наистина се налага те да слизат на 3 часа при бебетата на 2рия етаж... В петък бях на тонове и разпитах подробно една страшно симпатична и отзивчива акушерка - Дани, от нея разбрах, че до септември е било нормално всичко, а в момента има бум на бебетата и затова е малко сложно с настаняването, но никого не връщат... Дано за моята дата да има стая на 2рия етаж след като изляза от реанимация, че и на мен ще ми е тъжно...

А за часовете при Сигридов - в петък ми беше последния преглед (предния беше преди 3 седмици, нищо че съм в 9тия месец, нямаше часове), излиза в отпуска след 24.10 (мисля, че го споменахте и са отлагали часове). Други момичета пред кабинета обсъждаха, че ще си запазят по 3 часа, заради това че няма свободни, което не е лоша идея, ако се налага по-често следене в начална или напреднала бременност...иначе се получава дупка от около месец...

# 526
  • София
Здравейте момичета,искам да попитам родилите вече мами или тези които са запознати,кога се заплаща таксата за раждане?Аз съм с планово секцио и не знам преди операцията или когато ни изписват?Хубав ден  Hug

# 527
  • София
странно е това със слизането при бебетата на 3 часа, то на свиждане все едно се ходи  ooooh!

# 528
  • София
По колко жени са в стая/колко легла? Има ли ВИП, каква му е цената?
Бамба точно-повече от странно да слизам на 3 часа при бебето newsm78 то по-добре при мен да си стои егати,как така newsm78

# 529
  • София
Здравейте момичета,искам да попитам родилите вече мами или тези които са запознати,кога се заплаща таксата за раждане?Аз съм с планово секцио и не знам преди операцията или когато ни изписват?Хубав ден  Hug

Заплащането е в деня на изписването Peace

По колко жени са в стая/колко легла? Има ли ВИП, каква му е цената?

Има двойни и единични стаи. За ВИП - не знам

# 530
  • София
Значи и в двойна преспокойно бебчо може да е с мама Simple Smile

# 531
  • София
Двойни и единични, няма ВИП, не се избират и заплащат - където има места, там настаняват. Има идея и по три легла да слагат, за да има място за всички...Бебетата са при майките (ако искат), независимо от вида стая, но само в родилното отделение. Не се водят бебета на 3тя етаж, все пак там не е стерилно, има и други пациенти за други операции и процедури. Заплаща се в деня на изписване. Доколкото разбрах от други майки, родили там през изминалия месец, май вече не се подаряват и дъвчета в саксия... (жалко, това беше страхотна и оригинална традиция).

# 532
  • София
накратко, започват да отпадат хубавите работи  Confused
в токуда пък са свалили цената  Rolling Eyes

# 533
  • София
И въпреки това, пак бих избрала да раждам там  Heart Eyes

# 534
  • София
и аз, освен ако не вземе да се промени отношението на персонала.
само това би ме отказало.
всъщност другото са подробности, да си свършат добре работата е най-важно  Simple Smile

# 535
  • София
и аз, освен ако не вземе да се промени отношението на персонала.
само това би ме отказало.
всъщност другото са подробности, да си свършат добре работата е най-важно  Simple Smile

Да, аз също държа много на доброто отношение на равно с професионализма, не правя компромиси в това отношение  Peace

# 536
  • София
Някой да е правил амниоцентеза в клиниката?Предстои ми и ми се ще да поразпитам малко newsm78

# 537
 За тонове трябва ли да се записва час?

# 538
  • София
За тонове трябва ли да се записва час?
да

# 539
Бамбарадамбара е уточнила за бебето - каквото преценят пускат, ако няма проблеми, само пкк, не се заплаща допълнително. За изследванията за нас (и аз съм секцио там около 23.10 при Сигридов и Ташков) - искат следните:

1. ПКК + диферен. броене 24 показателя,
2. Биохимия - глюкоза, креатинин, урея, общ белтък, албумин,
3. Хематостазиология - протромб. време и фибриноген,
4. Серология - Австр. антиген, Хепатит C, Васерман, СПИН (по желание),
5. Кръвна група с печат от лаборатория,
6. Урина 10 показателя + седимент

Изследванията трябва да са не по-стари от 7 дни преди датата на секциото, като Серологията важала 6 м. (аз мислех, че важи 3 м.). Дадоха ми този списък от регистратурата, а за сроковете и за кръвната група попитах на Отворените врати. Ще пускам с направление от ЖК ПКК и урина, Серология също имам (от преди 2 м.), както и Кръвна гр. от 2010 г. с печат, всичко останало ще пусна там предния ден при приемането ми (лабораторията в Надежда не работи със ЗК).

Peace

Привет отново. Днес нарочно се обадих повторно в Надежда, за да попитам пак за излседванията преди прием и уви, получих отново различна информация. Серологията сега важала 3 месец само и била абсолютно задължителна. Моята е от преди 5 месеца, мислех да не я повтарям. Относно серологичните излседвания, така и не разбрах какво точно искат. Първо споменаха австрайски антиген, за който аз си мисля, че е хепатит B. После обаче ми изредиха и хепатите А и С. А сега, де??
какво аджеба да пускам?

Общи условия

Активация на акаунт