MAC & Sephora - 14 тема

• 48 331
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Затова като говорих със управителката на магазина и казах да чете темата, ще е полезно за всички. А те би трябвало да знаят че голям процент от клиентите им са тук.

# 76
  • Пловдив
И мъже клиенти имат  Laughing , аз като бях последния път в МОЛ-а на Стамболийски в магазина имаше мъж , на който му правеха масаж  Crazy , интересно ми стана.. Simple Smile виждала съм мъже само да купуват парфюми .
г-жа Стихийно бедствие , в крайна сметка добавиха ли ти отстъпката?
Elle-mкme  , ако не си ги използвала защо не ги върнеш? Аз бих направила така, мисля че имаш право като клиент. Никак не е коректно от тяхна страна, ама никак.  Naughty Не е възможно да не са знаели за промоцията и какво право имат да се хихикат  #Cussing out . Ако е за някоя тяхна приятелка сигурно биха и предложили да приберат продукта докато дойде промоцията.

# 77
Момичета някой има ли повече инфо по въпроса за тази колекция и дали наистина е налична ?http://blog.themall.bg/bg/article/parvata-riri-3-mac-kolekciya-e-veche-na-pazara_l.ba_id.1160

# 78
  • София
О, aH~, знаели са разбира се. Но щом тези 30 лева са толкова важни за тях - няма проблем. Просто ми се иска някой ден в българските магазини наистина клиентът да е важният. За техните приятелки със сигурност и отстъпки има, и мостри Simple Smile Знаем всичко, а те се мисля за много хитри. Разбира се, има и наистина професионалисти в магазините, но се броят на пръсти  Tired

placholina, не, не е налична Simple Smile Тези от сайта са пълни ***** Simple Smile Колекцията излезна преди 2 дена в САЩ, още я няма в Европа, но разбираш ли, има я при нас Wink И точно това им писах във ФБ и те ми изтриха коментара  Whistling

# 79

placholina, не, не е налична Simple Smile Тези от сайта са пълни ***** Simple Smile Колекцията излезна преди 2 дена в САЩ, още я няма в Европа, но разбираш ли, има я при нас Wink И точно това им писах във ФБ и те ми изтриха коментара  Whistling[/color]

Така и предполагах   Rolling Eyes  - но ми стана чудно и затова попитах.

# 80
  • София
Преди 1 час ги пуснаха в ук сайта на Мак и вече всичко освен Riri Woo е изчерпано Simple Smile

# 81
Преди 1 час ги пуснаха в ук сайта на Мак и вече всичко освен Riri Woo е изчерпано Simple Smile

Ухааа, егати скоростта на разграбване  Shocked Аз си мислех, че само тук, заради малкото бройки, се случват тези неща.

# 82
  • София
Явно са били супер лимитирани бройки. В САЩ червилата още се продават, само пудрата и хайлайтъра са изчерапи и то при вече 3-ти ден продажби.

# 83
Аз не звънях със намерението да си искам парите, звънах да кажа че ако това ми е бизнеса и моите служители се държат така бих искала да го знам.
Имайте предвид че говорих по телефона и няма как да знам дали наистина съм говорила с управителката, понеже няколко пъти я уведомих че и на момента не съм наясно с кой говоря а не би трябвало да е така.
Не стана кой знае какъв смислен разговори защото през цялото време тя ме прекъсваше и ми казваше че няма как да знаят че ще имат промоция.  Днес били са получили мейл.
Казах и много неща, но ме съмнява да ме е разбрала, защото ако беше, щяха да ми предложат да ми върнат парите.

# 84
  • Berlin
Имам едно питане за последния лак на Диор от 1ва стр. - има ли друг с подобен ефект? Виждала съм на нокти, но не знам какъв е лакът.

# 85
  • Пловдив
г-жа Стихийно бедствие , явно не са на ниво в това отношение. Макар, че аз имам много добри впечатления от една служителка . Зимата като имаха промоция се знаеше поне 2 дни преди това, обаждахме се да запазваме парфюми . Не могат да ме убедят, че сега не са знаели. Поне 2-3 дена преди това трябва да знаят, предполагам че имат и рекламни материали за промоцията, които трябва да залепят на витрината .  Wink Ако бях аз директно щях да откажа поръчката и да си искам парите обратно , за съжаление с горчив вкус в устата . Дано като пристигне я ползваш с удоволствие и забравиш за неприятния момент, защото знам от колко време я искаше и чакаше , "наду ни главите" за нея така да се каже в добрия смисъл  .    Hug

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 20:25 от aH~

# 86
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес на път за морето, на магистралата.. се сдобих със златното желенце  Wink Добре, че имам съзаклятник в темата да удари едно рамо  Mr. Green   bouquet И да живее мобилния интернет, че случайно зърнах в айпада за намалението в Дъглас и БЗ.

# 87
  • София
Аз днес на път за морето, на магистралата.. се сдобих със златното желенце  Wink Добре, че имам съзаклятник в темата да удари едно рамо  Mr. Green   bouquet И да живее мобилния интернет, че случайно зърнах в айпада за намалението в Дъглас и БЗ.

Хвана буквално последния влак, няколко часа по-късно го бяха изкупили, искам специално да благодаря на момичетата, които ми писаха за намалението. Имах среща в МОЛа, но нямаше дори да ми хрумне да мина през Дъглас, страхотен е този форум, а и пишещите в темата  bouquet bouquet bouquet

Добре че не купих и сенките от серията, тюркоазените са абсолютно идентични с пигмента Теал, но не този от редовната серия, а този който беше в коледните комплекти. Бяха ме гримирали с Батик, изтрих едното око и гримирах другото с пигменти на МАС плюс желето, стана абсолютно идентично. Желето е страхотно за сенки  Laughing

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 22:37 от nad_tab

# 88
  • София
Аз не звънях със намерението да си искам парите, звънах да кажа че ако това ми е бизнеса и моите служители се държат така бих искала да го знам.
Имайте предвид че говорих по телефона и няма как да знам дали наистина съм говорила с управителката, понеже няколко пъти я уведомих че и на момента не съм наясно с кой говоря а не би трябвало да е така.
Не стана кой знае какъв смислен разговори защото през цялото време тя ме прекъсваше и ми казваше че няма как да знаят че ще имат промоция.  Днес били са получили мейл.
Казах и много неща, но ме съмнява да ме е разбрала, защото ако беше, щяха да ми предложат да ми върнат парите.

Не знам какви са тези управителки, но аз съм имала някои преживявания с бутика на Ести и половин опаковка крем вътре вместо цяла. Тъй като кремът беше на Клиник им писах лично съобщение във фейсбук- реагираха много адекватно и коректно. Не знам кой поддържа профила, но препоръчвам тази форма на контакт.

Аз пропускам намалението този път, нищо не ми трябва. Crazy

# 89
  • в 1001-та нощ
имате ли идея в момента какви палитри на YSL се продават в София?  newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт