Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 833
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
Не знам дали прочете сагата с леглото в скрития ми текст, но и нашето легло е от мебели Кирев, иначе нашето е стандартно 60/120 модел Дундьо с пластмасовите дръжки и всичко е точно, даже много бързо дойде леглото, друг е въпросът с наште неразбории  Grinning Я сподели ако ММ го докара до люлеещ механизъм лесно ли се сглобява това чудо. Не че има изгледи скоро да го докара моя до там. Ама уж в сряда викнал хора да мъдруват как да местят гардероба без да се разпадне  Mr. Green
Широките пръсти той мъж ми не е навит на новото, но принципно е по-ларж от мен, аз примерно мога да мина с панталон за 30лв той ако не е поне 50 не бил качествен и не купува, нищо че на другия сезон вече не му харесва или не му става и дотам. Но сега покрай бебока ще се научи, че няма за него, а за нея Laughing

Мисти, точно над механизма люлка умува сега  Laughing. Схемата им е безобразна  ooooh! . Предполагам, че ще се справите, но ще има мрънканици  Mr. Green . Нашето е легло Краси 70/140 с доплащане за 2 бр. чекмеджета вместо 1бр., метални дръжки мечета и цвят по избор. Поне цвета са го уцелили  Joy Миналата седмица сглобяваха гардероб, но с малката разлика, че е правен в Германия - е излишно е да коментирам схеми, изработка, сглобки, крепежни елементи - всичко на ниво лесно и удобно подготвено за монтаж.

-----

Мъхче, права си Simple Smile.

Гифт, време не остана да връщаме леглото Simple Smile, склонна съм да направя компромис и да оставим това легло, но ще си гоня връщане на част от сумата.

-----

ММ е като твоя  hahaha "ако не е поне 50 не бил качествен и не купува".

Относно топ матраците, те по-скоро изравняват твърдостта, ако матракът е много твърд няма да има голяма разлика. Но, все пак си е субективно усещането за мекота, твърдост и удобство, като изключим физиката ( защото човек с тегло 80кг ще усещаматраците меки, а човек с тегло 45 кг ще усеща същите матраци като твърди). Добре е да са с дебелина поне 6 см, ако са по-тънки със същия успех за умекотяване може да се ползва постлана олекотена завивка  Wink.

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 10:24 от wwwaz

# 451
Добро утро, аз също нямах проблем със съня тази нощ, то като става хладничко в София, направо си е супер, не е като нашата русенска жега през ноща  Grinning

Флай и Фройзен честити ви бебчета! Да са живи и здравички! Много бързо да се гушкарте вкъщи  Hug

За мъжете - моя същия като мъжа на Пина, все измисля какво да се купи  Joy никага няма нищо против да купим каквото и да реша, че искам! Ако в момента няма парички, винаги е готов да се вземе на изплащане  Money И накрая аз трябва да съм пестеливата в нашето семейство за да има баланс / а и нали съм Везна/  Whistling

М-тина - браво на твойте мънички мъже! Голямо гуш и все така да хапват и наддават!

Мъхче - айде честит 9-ти месец! Големи герой ще са тези мънички мъхли, устискахте си 3 в 1   bouquet

Нашето легълце също е от мебели Кирев, много съм доволна. Проръчахме си го в магазин в Русе, хората дойдоха да го доставят и сглобят безплатно.

# 452
wwwazсхемата разбрах и аз, че е невероятна, но решихме да си спестим 30лв от монтаж. А и нали не се събира сега седи само частта с чекмеджетата сглобена и в коридора навсякъде са дъски. Но мина ММ нощни и сега си почива от кошарата, ще я довършвал, като дойде ред за почивка. Не мога да разбера само каква е разликата между краси и дундьо освен броя на чекмеджетата. Ооо цвета е 1 към 1 орех с бреза ли се водеше, че и скрин имаме от същата фирма, ама него го сглоби преди месец, че да сложим бебешките дрехи в нещо все пак, а не по найлонови чували.
Си-ти късметлии сте, че не са ви искали пари за монтаж.

# 453
  • София
Явно има веро за бебета.

Аз ви бях казвала, че си поръчахме спалня от Виденов, еми доволна съм. Какво да и е? Изчакахме 30 дни толкова и беше срока, обадиха се хората, мъжът ми отиде и си я взе директно от склада. Не сме плащали за транспорт (беше 20лв) и с Калин я сглобиха. Даже има 8 години гаранция.

Значи смятайте колко лошо ми става на мен с тези киселини щом успявам да се въздържам да не ям. До сега никога, ама никога не ми се е случвало да губя апетит (само когато бях влюбена в сегашният си мъж, но то тогава си бях загубила не само апетита но и главата). Значи била съм болна, неразположена, мухмурлия, спала недоспала, емоционално срината, но никога не съм губила апетит. Хората се разболеят и не им се яде, аз си ям винаги. Обаче сега е ужас с киселините, даже готвя, после сервирам на мъжът ми и детето но аз не пипвам.

А възможно ли е прага на болка да ми е паднал? Епилирам си краката и много ме боли. А с този епилатор се почиствам от много години. Едвам издържам, ще хвана бръснача на края.

# 454

miriana86, аз с мед всяка сутрин не съм боледувала от 3 години даже и от грип. А работех фронт-офис и то без предпазно стъкло и през мен минаваха стотици хора и много пари всеки ден. Чудно нещо е! Ти как си иначе?
Засега много добре, нямам никакви симптоми за разболяване. Цял живот съм мразила меда, винаги ми се е повдигало от него, но с тази бременност го преоткрих! От 8 месеца всяка сутрин по лъжика, две на гладно с преварена вода, не съм прекъсвала този цикъл. Това ми е сладкото за деня + плодовете и понякога истински черен шоколад, който горчи. И аз мисля, че меда е причината да не съм болеувала! Ще видим.....

# 455
wwwaz, този топ е 6 см та смятам че ще омекоти. Иначе долния не е чак толкова твърд, но ми убива бе !
Аз го поръчах вече, така че.... Rolling Eyes

Мъхче, хайде браво за 9-ия месец ! Устиска бре !  Hug

Руми, 11 пъти аз ставам в рамките на един час-час и половина  Mr. Green Иначе ставам по 100 пъти нощем. Имам си и дебела книга в тоалетната и взех че я прочетох  Mr. Green Представи си колко време кисна там. И не се оплаквай, скоро ще се обебиш. Споко. Ама не си мисли, че после ще спрем да мрънкаме Wink

Весе, от хормоните болката е по-силна. И аз дето съм темерут, и даже Инквизицията да ме изтезава няма да ме боли...ела ме виж сега. Споко, все някой ден ще бъдем пак нормални. Евентуално. Rolling Eyes

# 456
*ВЕСЕЛА*, една приятелка се оплакваше от същото. От години се е епилира и е нямала проблем с болката, но ми каза, че по време на бременността си не е можела да се пипне . Мисълта ми е, че не си внушаваш

# 457
Весе,от хормоните е.А тя и Близначето ти е казала.та,от тях е.И аз се епилирам и още преди да забременея бях забеляза,че когато го правя преди цикъл,ме боли.През останалите дни не.Така е сега.

# 458
  • varna
Добрутру   bouquet
Първо, Близначе, спокойно, нищо им няма на мебелите на Виденов, просто представителите им някъде са големи темерути. Ние си обзаведохме цялата квартира за под 1000 лв и сме много доволни вече цяла годинка. Иначе Карфур бяха пуснали през тях промоции, ама нали се сещате там народопотокът какъв е и съответно при 30 дена срок, хората не сварваха, ама за това си е виновен Карфура, не Виденов, ама българска работа.
Мисти, и при нас е горе долу същата история, милото бутна гардероба плътно до вратата, та сега си го отварям и се обличам на затворени врати в спалнята щото няма как, и пак не мога да ползвам единия джоб на кошарата и повивалника е преместен от другата страна, пък мястото отдолу съвсем артиса засега. Поне ще ми е на една ръка разстояние бебата.
Весе, и аз ща, не ща, взех бръснача още откак спрях да си виждам извън корема - вярно, кофти, сърби, бързо израстват, ама поне ми е по-лесно да ги минавам, че иначе нито мога да се наведа, нито да се сгъна, а с епилатора съм мноооого подробна. А дано като родя да се върна към него, че от 10 г сигурно го имам и аз.

# 459
  • София
Благодаря за отговорите за гърлото момичета, струва ми се, че содата действа, по-добре съм от вчера и снощи, дано се преборя Simple Smile

Мъхче, споко, ще ги вържем, ако трябва, с онези каишки за прохождане дето като кученца ги водят, аз със Стани не съм ползвала, една съседка-баба така си водеше внучето до 2 години и половина  Shocked, много й било бягало и не можела да го стигне Simple Smile, но ако питаш мен за разходка на 1 брой възрастен с близнаци ще са идеални Simple Smile))))

За мебелите, ние този път нямаме такива драми, че нали сгъваема кошара купихме, но с леглото на Стани беше ужас, забавиха го сигурно 1 месец, дойде 1-2 седмици преди термина ми, после мъжът ми и брата на снаха ми го сглобяваха цял ден, после вратичките му се разпаднаха, толкова са го сглобили, че и механизмът за люлеене едва са оправили, а и го монтираха по мое желание на обратно, решетката откъм гърба, таблата откъм шкафчетата Simple Smile)) Ама самото легло е много стабилно и още не е мръднало де Simple Smile

Уф, пооправих в кухнята, банята, коридора и спалнята, за утре си оставям хола, че тук ще е голямата драма, мъжът ми после трябва да изхвърли едни боклуци от коридора, да измие балкона, аз пода и той с прахосмукачката и общо-взето ще сме готови за дребната, аааа, имам и да гладя, всичко що съм събрала и изпрала, дъската ми за гладене е претрупана...ама му се вижда края Simple Smile И да сглобим кошарата, за сега аз и бебе ще спим в хола, а мъжът ми с баткото в спалнята, че да се наспиват поне те, ама дори и нещо да решим да разместим нали затова кошарата е сгъваема - сгъваме и местим Simple Smile

# 460
  • София
И ние сме със сгъваема кошара. Аз съм изпрала и изгладила. Остана ми само комплекта за количката и едно поларено одеалце да изпера и всичко ще е изпрано и изгладено. Купих и аз веро на Бочко. Мисля да купя лосион на  Seba Med, имам една мостра мляко на Seba Med, чудя се дали да не започна с него да го мажа, пък като свърши да му мисля.
Вчера ходихме до Джъмбо и Метро. Купихме един пластмасов шкаф и в него сложих част от дрешките и чанта за "повиване" пише. Ще я ползвам за количката, че нямаше.
Скреч, в гардероба на свекърва ми се оказа, че има куп бебешки и детски дрехи - от мъжа ми!!! Настояваше той да изпера някои - от сантименталност реших да опитам. Бяха естествено пожълтяли - натрих ги хубаво с домашен сапун и ги пуснах в пералнята на 60 градуса и след това още веднъж, когато изсъхнаха с бебешка прах. За мое голямо учудване повечето се изпраха.
Аз вече не се мера, защото не ми се ще да виждам показанията на кантара. На 01,07 съм на преглед и ще разбера колко съм качила, надявам се да не премина 90-те килограма.

# 461
Честити бебоци на новите мами Simple Smile

Весенце....добре съм. Изписаха ме за няколко дни вкъщи,и тази седмица пак ще влизам ама още незнам кога,че доки е отпуска до петък. По принцип щях да си седя там ама е адкси задушно и горещо. Даже това ме принуди да се изгъзаря и да си запазя ВИП стая за раждането. Направо въздух не ми стигаше през нощта понякога.Беба е вече 2400...расте,не се шегува Simple Smile Дано да стигнем поне 2700-800...

Близначе...новата къща сега си я обзаведохме изцяло от Виденов.  Спалня,детска стая и кухня. Казаха 20 дни за доставка и 20 лв за транспорт...на теб защо ти искат 30 лв и то за един матрак? Та мисълта ми беше....аз им извадих душата да ги докарат по-рано мебелите,че иначе трябваше да съм в болницата,а мъжо да мести гардероби сам  Twisted Evil Всеки ден ги тормозих по телефона и накрая и донесоха на 12-я ден Simple Smile Доволни сме като цяло.

# 462
  • София
Ей, супер новини портокалчо, а защо все пак изостава мъничето, какво ти казват и какви лекарства ти дават?

# 463
Momi4eta, pi6a ot tel i za tova 6rifta e takav. Nie s Kiko sme v bolnicata, 6te ni izpisvat v srqda jivi i zdravi.Mn sa 6tastliva-toi si e pri men ot 6do 12 ve4erta Simple Smile karmq go... 6te ka4a snimki ... Pozdravi za vsi4ki ...

# 464
Портокалчо, не ми искат пари. Разбрахме се. Поръчката ще е онлайн, но ще идем ние да си вземем матрака.

Току-що моята водна костенурка ме опика от горе до долу  Shocked Беше се преобърнала по корубка и махаше с крачета като безпомощен бръмбар. И аз да окажа помощ, втурнах се да я спасявам. Ама тя нали по гръб, знае ли коя съм и какво става, уплаши се и изстреля от задника си една огромна, дълга, яка струя от някаква субстанция  Sick Може и да не беше пикня, доста ми пареше на кожата. Неблагодарница.  Crossing Arms Веднага хукнах в банята и се изтърках с хиляда сапуна.   ooooh!

И още една възмута: (днеска съм решила че няма да пиша по бременни въпроси май  Mr. Green)
Гледам си аз ТЛС, Детски конкурси за красота. Няма да коментирам малоумщината на майките, които правят децата си на малки к*рви, цапотейки ги, гримирайки ги и прочие. Та дават едно три годишно, наклепано цялото с грим ъфкорс. При което член от журито (или там някакъв мъж беше) казва на детето : Хей, приличаш ми на Кари от "Сексът и градът". А майката отговаря : "Ааааа, тя много обича този сериал, но любимката и е Саманта и много иска да е като нея"  Shocked Три годишно гледа "Сексът и градът" и иска да е като най-развратната от всички - Саманта. Е тука вече паднах  ooooh!

Цвети-дп - целувки !!!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт