Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 830
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Живо и здраво бебенце, Фроузен!   bouquet Hug Hug
Ей, Мъхче първата ми работа беше фронт офис, направо, като се сетя и тръпки ме побиват- една година кошмар... Но пък се оказа добра школа Peace Peace
Близначе, аз бях в потрес от конкурсите. А, май е време Нурето да си отида в язовира Peace
Моята котка си беше заспала сладко в бебешкото креватче. Изгоних я, даже я пернах лекичко, защото мъжа ми е предупредил, че ако я види там, "ще я разкове". Сега спи в частта за багаж на количката, но там май може.
Иве, ще се оправите. Аз до преди седмица си мислех, че живея в Бейрут, а сега вече всичко е готово.
Цвети, поздрави и целувки!
Весе, мен само дъвките ми помагат за киселини.

# 466
  • София
А браво Петя. Друго си е в къщи. Но като се налага и в болница ще полежим, за наше добро е. Hug

Цвети все така да си щастлива. Целуни малчо от нас и чакаме снимки. Heart Eyes

Като сме тръгнали за домашни любимци да говорим, да си кажа и аз за моята кучка. Почвам с това, че много я обичам, ама много, обаче ми е трудно вече да я издържам. Проблема е там, че тя е залепена за мен, буквално. Оставям това, че не дава никой да ме докосва и вече стигнахме до там, че преди да ме целуне мъжът ми се оглежда дали ни гледа, оставяме това, че не мога спокойно да си прегръщам детето без нейната намеса да се муши между двамата хапейки него. И бой яде, и се наказвахме и й се сърдих не и обръщах внимание,и нищо. Знае, че като напада мъжът ми ще я плесне, знае и трепери но напада. После ходи да го целува и да му се извинява, да му се мазни. Това някак си му свикнахме, е понякога се поскарваме с мъжът ми заради нея, но търпи се. Обаче с това залепване за мен в тези жеги не мога да го понеса. Тя е все до мен, седна и тя легне с цялото си космата тяло плътно до мен. Като и се скарам се отмества за минута и пак се връща, ако се отместя аз от нея броя до три и тя се мести след мен. Аз отивам в тоалетната, тя до мен, аз готвя тя до мен, аз излизам тя след мен, ако не я взема почва да вие. Като и се скарам ме гледа със същият поглед като Калин и ме пита с очи "ама какво съм направила?". И това е, все до мен и все да ме е докоснала. Най-кофтито е, че не си виждам краката от корема и на няколко пъти се спъвам в нея,притеснявам се да не падна. Не знам какво ще правим с нея, та тя не иска вече да излиза на разходка с Калин, с мъжът ми излиза, защото я е страх да не и се кара, но  като излезе с него и ме е изоставила за 10 мин. като се прибере от външната врата тича намираме и се мята да ме целува. Не ми се мисли как ще се чувства когато я качим на вилата при майка докато съм в Шейново.

# 467
Здравейте и от мен ,

от днес съм в майчинство   newsm68
Много се радвам и на поста на Цвети от Дупница - бебчето си е при нея поцял ден  и си го кърми и скоро ще са си у дома   newsm51. Мина голямото чакане за някои мами тук ....направо ми се струва вечност като гледам че наближава а времето лети мноого бавно  до този  тъй очакван момент.
.
Да ви кажа момичета много съм доволна от Павловичата мас с ектоин ..мажа си коремчето и бедрата с нея и досега нямам стрии ..пу пу дано да нямам и по-нататък. Аз я взех и за подсечено дупе за бебто , ама реших да я ползвам аз сега  пък  ще купя  още една кутийка за нея  .
Утре съм на ЖК и ще се правят изследвания, а дано да разбера и какво да правя с тея подути крака .

Близначе и аз гледам TLC и то заради това предаване за детските конкурси  hahaha понеже са ми смешни майките и техните висооооки амбиции Iи разглезените им момиченца ,много ми харесва момента когато трябва да им дават Суприйм короните и ги гледаш всички затаили дъх и накрая тия дето си мислят че ще я вземат остават със отворена уста .  Това си мисля че е изтезаване на децата ,тъпчат ги с коли , захарни глупости и ред бул за да ги държат енергични  no  направо много здравословно нямам думи. поведението на тези деца от  2-5 г е направо  истерично , а уж в америка много държат на децата , добре че не живеем там )

Ние от 1-ви юли ще се местим в по-голям апартамент с детска стая , трябваше да го решим или сега се местим или като стане детето на 6 месеца някъде което ще се пада някъде зимата  и е немислим как ще се осъществи това.татито много държи към 5-6 месец бебето да си спинка вече в неговата стая , за да има време и за нас  yes , Вчера бяхме на планина в родопите заради жегите в града и там имаше едно семейство с 9 мес. бебе и татито като видя че то направо си е голямо дете вече си вика , а определено трябва да си е в отделна стая слд 6 -я мес..  Намерихме един апартамент , който е страхотен и е в съседния вход на нова кооперация и няма проблем че имаме и кученце,необзааведен със кухня тъкмо както ние си го искахме, аи пак сме на 5 мин пеша от мама и тати ако имаме нужда от нещо .Ще пада голямото преселение на народите тези дни но -по - добре сега докато сме само двама.
Хубав ден
PP дано да не е много горещ, сега като гледам ще завали в Пловдив  , малко да се подиша свеж въздух най-накрая

# 468
  • Бургас
Тук в Бургас нещо цял ден много мрачно, ама пък задушно, та пак си седя в къщи на климатика...не знам може и да завали.

Росито беше казала че днеска ще извежда девойката вече навън на разходка, та уж обеща да звънне да я видя ама още не се е обадила...може да се е отказала за днес заради мрачното време знам ли?

# 469
Момичета, не знам защо си мислите, че раците с стиснати. Аз съм рак и само харча, за какво ли не, повечето неща са практични, но все пак. Имам ли пари, трудно мога да спестя. Явно си е до човек. добре, че моя мъж понякога ми се кара, престани да харчиш Simple Smile)

Близначе за такъв топ на мен ми се иска да си вземем за дивана, като се разпъва да го слагаме, хем да пази дамаската, хем и да не се усещат дупките. Кажи кат дойде дали е добре

# 470
Момичета, ние от днес сме пълен пакет newsm68 twin_neutral Вече сме си всички у дома - прибрахме си децата, които стигнаха дългоочакваните 2 килограма. От тук нататък да ни помага Господ и стискайте палци и ние да си влезнем в ритъм. Прегръдка на всички бъдещи и настоящи мами. Не мога да опиша чувството да държа малките вързопчета, да ги прегръщам и да ги галя. Сега вече повярвах, че съм родила. Преди, всичко ми беше като в сън  Hug

# 471
Татяна, честито събиране на семейството!  Simple Smile Струва ми се, че това е толкова далече от мен...  Rolling Eyes  все едно чак догодина и аз ще стигна до там.

За пожълтелите дрехи исках да пиша - първо далеч не пожълтяват само гладени дрехи. Последно един бял, памучен пуловер ми пожълтя, беше престоял в гардероба сгънат около 2 години без да е обличан. Никога не е бил гладен! Учуди ме, честно казано, но така се оказа - с жълто петно. Даже с Вениш го мазах, чаках, прах в Персил - не, не се изпра. Избледня значително, много- много, но не се заличи напълно. И изобщо моя опит с такива стари, престоели дрехи по гардероби и пожълтели е, че не се изпират. Не знам вие как успявате...  Thinking  А каква е причината да се случва - не знам, но ми се струва, че са някакви 'гъби', някакви 'плесени', дали от влага, дали от друго...

Глупи, то остана и от зодията да е!  Laughing Аз изобщо не вярвам и не се вързвам на зодии. Хора всякакви, характери всякакви, че даже и човек през живота си се променя и не рядко до неузнаваемост.

И тук се смрачи и вече доста задържа мрачно времето. Така ми е по- добре, харесва ми. А не беше такава прогнозата, но добре, че не познаха.

# 472
frozenInside честито бебче, да е живо и здраво и мн щастливо!  Hug  bouquet

Момичета да ви питам тъй като морих гъби (в сряда съм на МБ да видим дали съм ги избила Praynig ) Ако не съм се отървала от тях  Thinking дали ще ми позволят позволят естествено раждане. На преглед при док съм чак др месец, но ми е интересно на вас какво са ви казали
.   bouquet

tatyana1975  честито мн хубаво, че сте си вкъщи всички заедно  Hug

# 473
  • София
Честити рожбички на Флай и Фроузън!   bouquet Нека са здрави и щастливи, да задържат винаги усмивката на лицето ви, да сплотят семействата ви още повече Hug

Фроузън, надявам се, че всичко е минало в значително по-лека степен, от твоите очаквания! И след някоя и друга годинка да направите едно другарче на младежа  Hug

Флай, специални поздрави на таткото! Туй, да съществуваш успешно сред цял отбор жануря си е висша форма на пилотаж! Да ви е жив и здрав и мнооого да ви глези!
  Mr. Green
Скрит текст:
А един мой приятел, същият като ТМ - 3 момичета направи - има доста брутална теза по въпроса, казва:"Те това е истинско майсторство - вкараш к*р, изкараш п***ка !"  Joy
Наздраве за майсторите!  Mr. Green

Лили, успех и на теб, стискам палци!

Иришка, радвам се много, че се появяваш отвреме-навреме  Hug Аз те следя във фейса, да знаеш  Mr. Green Виждам,че реализираш някакви активности, и съм спокойна - още не е родила. Мисля те. Надявам се постепенно да пописваш и при нас по-честичко  Hug

Белла, браво и на теб за постчетата! Но я малко разгърни нещата, напиши по-подробно как си, докъде си. Успя ли всички изпити да отметнеш? (Сигурно. И аз кво питам  Laughing )

Една Пеперудка-хулиганка да се отчете бързо!
Глезотийката? Някой да има нещо от нея?
Понякога виждам и Тинтири-Минтири горе да читутка... ама защо не пише нищо? Да заговорим отново за резус-фактора, а?  Mr. Green
Храстчето... такава сладка мама, а пък нещо май не ни хареса на срещата, та се отказа да общува с нас... заряза ни  Rolling Eyes

Аз мога май тихичко да се похваля  Crazy
Вчера имахме мнооого помощници вкъщи за ремонта, та вечерта вдигнахме наздравица за официалния ФИНАЛ!  newsm18  newsm18
И сега остават наистина дреболийки - подлепяне, подрязване, корнизчета, первазчета, човъркане на петънца... днес ще ни монтират голяма част от мебелите, а в събота - останалата малка част  newsm68
Плюс, това ми е последната работна седмица - иха-иху! - и след нея мога спокойно да се отдам на бебешорско гнездене  1ironing Абе, аз мразя да гладя по принцип...  Sick ама мнооого мразя. Но сега е обратното - като лисицата и гроздето - не мога да го стигна и все си повтарям: "Тия па паникьорки от форума... колко рано са почнали да гладят, то ще бактеряса 20 пъти в гардероба  Crossing Armshahaha Извинете ме  Hug Но ви завиждам  Embarassed

Бръсненето на... хамбургера го прави ММ. Уф, обаче ужасно ме гъделичка  rotfImbo И пада един кикот в банята, едно мятане! Като си помисля, и отсега се чудя. Имам уговорка с него, почнат ли ми контракциите, да влизаме в банята за щавене преди да ме кара. Ама дали ще ми е все така смешно и гъделско на болките  Thinking

А много ме учудва това, което пишете за стиснатостта на мъжете-раци  newsm78 Аз, колкото раци зная, доста са щедри... и хем обичат лукса и си го позволяват, обичат да даряват материални удоволствия и на околните, пък хем успяват и да не пръснат всичкото си, да заделят настрана. Абе, парите много си ги обичат, и мъжете, и жените раци. Но съм останала с впечатлението, че поне с тях умеят да се справят адекватно...

Скречи, за дулите в Надежда зная, че засега е политика на клиниката - решение да не бъдат допускани. Решили са, че им пречат и е по-удобно без тях. Вана, доколкото зная, планират да предлагат. Но нас едва ли ще огрее.
Свижданията са свободни, но ограничението е, че се провеждат в столовата и извън часовете за хранене. Само това. Но виж, за лежащите мами не зная, как става. Държат си на стерилността в останалата част на болницата, вярно е, и затова роднини могат да виждат бебето само през стъкло.

Момичета, много ви благодаря за... милите думи, комплиментите... но наистина не съм открила топлата вода. Когато станете мами, ще видите, че самите вие ще попрочитате поне по 1-2 книжки на тема деца за година. Въпросът е да свикнете да комбинирате казусите в тях и ще можете да прилагате идеи много успешно!  Peace

Близначе, ужасно ме впечатли това, което казваш за дъщеричката си! Аз лично вярвам, че децата ни са пратени, а и някои роднини също. Толкова много можем да научим от тях, да се развием и да се променим по един благоприятен начин! А без тях... щяхме да си буксуваме повечето време: развлечения, нови познанства, лични удоволствия - това е прекрасно, но не развива особено, когато е ежедневие...

Джине, къде засили и ти щерка си бре  Laughing То тепърва милото постъпи в училище, а ти искаш вече да е амбицирано генийче  Hug Нека си изживее детството, детето. Те, първите години в училище са още детство, несериозна работа, да не вземеш да се връзваш и да се ядосваш  Hug Но постепенно, в годините, ще й "просветне", ще се мотивира да наляга над учебниците, пък и щом вие държите на това, значи ще стане  Peace Важното е, да не й натяквате, да не й се карате при неуспех. Критикувайте я само за поведение, а за неуспех - никога. Казвай й: "Нищо, не се ядосвай, следващият път ще стане по-добре. Засега ако искаш, поупражнявай го.'
А и аз зная, че щерка ти отсега самичка чете разни книжчици. Което е просто идеално! В нашия свят на нечетящи младежи, когато някой от тях е открил света на книгите, значи плува най-отгоре, върху каймака  Peace Нека си чете, детето, няма значение какви книжки, нека се зарибява  Hug

За чистене след ремонт не те приемам  Naughty Имам си свекърва и майка за таз работа  smile3533 (които се оказаха големи ентусиастки по въпроса, засега не се оплаквам. Само да не вземат и те да свикнат да се събират да ме одумват на теферидж с пържолки  Confused )

Големо писане ударих, ама и вие не сте мързелували тия дни  Laughing
Оставям ви и ще тичам към къщи да чопля и нека Бурята бъде с вас!  Hug

Татяна, честито! голяма радост, ей!   bouquet

# 474
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Вестителска новина:
Тази сутрин, в 11:10 и 11:12ч., са се родили двете мъничета на polyamitko - Илия(3050гр.) и Цвета(2750гр., 47см.), секцио. Честити рожби, мамче и бързо възстановяване  Hug Бонбоните са се появили на страхотен ден  Simple Smile

# 475
polyamitko честити рожби, да са живи и здрави. На теб бързо възстановяване.  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 476
  • Варна
 wavey Промъквам се аз, но крадешком. Sunglasses Малко е подло, но пък е много удобно - прескачам темите, които не ме вълнуват, някои ги чета по диагонал, други ми действат успокояващо(ето, има и други изкукуригали като мен), трети пък са просто опреснителни.  Grinning

Честити рожбички на всички нови майчета! Нека пътят им да е светъл, да е озарен, късметът да ги следва, любопитството да ги води, а дните да се нижат леко, весело и песенно! Бързо възстановяване на вече родилите. Hug

# 477
  • София
Честито, Поля! Живи и здрави да са! С най-добри пожелания! Hug  bouquet

# 478
polyamitko, честити бебенца ! Да растат едни много здрави дечица !

# 479
  • София
Честито на малките братче и сестриче, да са живи и здрави, много да се обичат, да се подкрепят и да изпълват дома ви с радост!

Общи условия

Активация на акаунт