Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
- Участниците във форума споделят своите преживявания и съвети относно приемането на Euthyrox или Euthyroxiн след раждането. Някои от тях продължават да го приемат, докато други планират да спрат и да се консултират с ендокринолог. Важно е да се отбележи, че решението за продължаване или спиране на лекарството трябва да бъде взето след консултация с медицински специалист.
-
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
Формните участници имат различни мнения относно даването на вода на новородено след хранене. Някои подчертават важността от изплакване на устата с вода след всяко хранене, докато други споделят своя опит и съвети по темата. Мненията относно даването на вода на бебета варират. Въпреки това, няма научни доказателства в подкрепа на вредите от даването на вода. Препоръчително е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети и насоки.
-
Каква трябва да бъде температурата в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на новородено бебе и какви са препоръките за температурата в стаята на бебето?

.
. Мина голямото чакане за някои мами тук ....направо ми се струва вечност като гледам че наближава а времето лети мноого бавно до този тъй очакван момент.
понеже са ми смешни майките и техните висооооки амбиции Iи разглезените им момиченца ,много ми харесва момента когато трябва да им дават Суприйм короните и ги гледаш всички затаили дъх и накрая тия дето си мислят че ще я вземат остават със отворена уста . Това си мисля че е изтезаване на децата ,тъпчат ги с коли , захарни глупости и ред бул за да ги държат енергични
направо много здравословно нямам думи. поведението на тези деца от 2-5 г е направо истерично , а уж в америка много държат на децата , добре че не живеем там )
, Вчера бяхме на планина в родопите заради жегите в града и там имаше едно семейство с 9 мес. бебе и татито като видя че то направо си е голямо дете вече си вика , а определено трябва да си е в отделна стая слд 6 -я мес.. Намерихме един апартамент , който е страхотен и е в съседния вход на нова кооперация и няма проблем че имаме и кученце,необзааведен със кухня тъкмо както ние си го искахме, аи пак сме на 5 мин пеша от мама и тати ако имаме нужда от нещо .Ще пада голямото преселение на народите тези дни но -по - добре сега докато сме само двама.
)
Вече сме си всички у дома - прибрахме си децата, които стигнаха дългоочакваните 2 килограма. От тук нататък да ни помага Господ и стискайте палци и ние да си влезнем в ритъм. Прегръдка на всички бъдещи и настоящи мами. Не мога да опиша чувството да държа малките вързопчета, да ги прегръщам и да ги галя. Сега вече повярвах, че съм родила. Преди, всичко ми беше като в сън
А каква е причината да се случва - не знам, но ми се струва, че са някакви 'гъби', някакви 'плесени', дали от влага, дали от друго...
) Ако не съм се отървала от тях 

Абе, аз мразя да гладя по принцип...
ама мнооого мразя. Но сега е обратното - като лисицата и гроздето - не мога да го стигна и все си повтарям: "Тия па паникьорки от форума... колко рано са почнали да гладят, то ще бактеряса 20 пъти в гардероба
"
И пада един кикот в банята, едно мятане! Като си помисля, и отсега се чудя. Имам уговорка с него, почнат ли ми контракциите, да влизаме в банята за щавене преди да ме кара. Ама дали ще ми е все така смешно и гъделско на болките
Аз, колкото раци зная, доста са щедри... и хем обичат лукса и си го позволяват, обичат да даряват материални удоволствия и на околните, пък хем успяват и да не пръснат всичкото си, да заделят настрана. Абе, парите много си ги обичат, и мъжете, и жените раци. Но съм останала с впечатлението, че поне с тях умеят да се справят адекватно...
Имам си свекърва и майка за таз работа
(които се оказаха големи ентусиастки по въпроса, засега не се оплаквам. Само да не вземат и те да свикнат да се събират да ме одумват на теферидж с пържолки
Промъквам се аз, но крадешком.
Малко е подло, но пък е много удобно - прескачам темите, които не ме вълнуват, някои ги чета по диагонал, други ми действат успокояващо(ето, има и други изкукуригали като мен), трети пък са просто опреснителни.