Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 830
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Маменца ,минавам да се отчета набързо и имам много назад да чета ,че нали липсвАх икенда.
Искам да питам,снощи и днес сутринта  на два пъти ми тече нещо слузесто ,леко жълтеникаво,не много като количество.Въпросната тапа на един път ли пада ,или това си ми е някакво течение според вас? Спрях Полижинакса в сряда,10 глобули сложих ,сега не знам дали да не ги почвам пак ,ако не е тапа....Пък каквото ще да е ,да пада,пък то ще си проличи Confused

# 481
Честито на мама Поля, да са и живи и здрави и двамата, добре ги е охранила, хем са двечки!
Цвети радвам се, че си добре, и още повече, че бебетата не са през нощта при майките  Laughing един проблем по-малко за мен  Laughing И като ви изпишат ще чакаме снимки  Hug
Сандалке ММ има друг лаф, но ще му пробутам и този, хареса ми Joy
Скрит текст:
В къщата на истинския мъж, не се ражда втори, като него!
Данче това наистина звучи като тапа.
Ходих да си взема резултата от МБ, нищо ми няма, ни гъби, ни чудо. Та невероятно как ми дадоха и прословутата обменна карта, трябва да питам в сряда дали ми трябват други документи, щото все си мислех, че ще ми дадат и направление за хоспитализация  newsm78

# 482
Честита Цвета и честит Илия на полямитко! Да са живи и здрави!

Брей, вече по две на ден, то в случая няма как, нали са близнаци, ама вчера две, днес две - богат урожай!  Grinning

# 483
  • София
Честито на Поля! Добре дошли на Илия и Цвета, много здрави и щастливи да бъдат!

Данче на мен ми падна на веднъж, беше колкото една шепа желе. Някой друг да каже дали може да се точи на части.

# 484
Скоро не бях сънувала от шантавите си сънища, но май колкото по-малко време остава, толкова повече откачам, снощи докато съм дремала на пресекулки, сънувах, че бебето се е родило, и не го давам на никого да го държи щото никой друг освен мен му нямам доверие, че ще държи главичката, и ме е страх да не би да му счупят врата  #Crazy
А споделям с ММ и той ми разправя, как тази сутрин докато спа след нощната сънувал, че участвам в конкурс за най-дълго време бременееща, вече съм била в 10-ти месец, ама от планината отсреща, слизала една по-огромна от мен, и се смеела, че е влязла в 11 месец, и че няма да взема наградата  #Crazy
Вече и ММ откачи с тази моя бременност. Изобщо лоша работа. Ако не се роди в близкия месец, наистина ще обявя конкурс за най-дълга бременност.  Joy Joy

# 485
 Joy   Joy   Joy  Мисти, ама и мъжа ти ги сънува едни...

# 486
polyamitko честито  Hug да са ви живи и здрави дечицата  и много да ви радват   bouquet

# 487
ПОЛЯМИТКО, ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА - ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДА СА, А МАМА И ТАТЕ МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ И ГЛЕЗЯТ!   bouquet   bouquet    bouquet

# 488
  • София
Йеееее, още едни близнаци се родихаааа!  newsm44 Браво, мамо Поля!!! Да са ви честити - не са малки тези размери. Хайде добре дошли на Илия и Цвета, да растат бързо и да са ви гордост! Прегръдки!  Hug Чакам бързо да се възстановиш и да разкажеш! Ето че имаме бебета и на днешата вълшебна дата, дето си я бях заплюла, ама не ми се отвори парашута... Simple Smile

Глезотийката и тя май-май ще свърши работата тази седмица - нали беше писала, че отива към болницата и няма да има нет. И от близнашките, дето пишем по-редовно, останахме само аз и Десислава Кънчева (която ми се губи нещо - ехоооо). Аз съм се заинатила и няма "да им отварям" още пък - ще си ги нося като две нормални бебета почти до самия край - те и без това си вървят като единични по грамаж...

Данче, няма какво да ги почваш пак, те са си свърили работата. Или е някакво лактобацилно течение - аз си влача едно с този цвят и структура от месеци и не са гъби или бактерии, или е тапата - може и по мъничко да пада.

Сандалче, като ти прочетох скрития текст, та да кажа ко речи на ММ чичака му:
Скрит текст:
"По-добре две к**ви, отколкото двама пед****ти"

За хамбургера (при мен все още не е БигМак), аз не мога да си представя ММ да го минава. Некво странно и срамно ми е. Ама аз нали вече съм повторно девствена...даже гола не му се показвам, да не го дразня. А и себе си, че съм като гладно куче. Представям си - изтичат ми водите, викам го в банята уж да ми помогне, пък вместо това му се мятам да го секся...

# 489
Честито на новите мами Simple Smile да са им живи и здрави рожбичките и много да ги радват Simple Smile качих снимки...

# 490
iva_angel приемаме общи разходки, само не знам как ще съчетая храненето и цеденето с разходките, но ще трябва.

Мъхче като излезем с 3 колички на разходка ще затваряме едно платно от булеварда за нас и готово Simple Smile

Мен сега ми правят номера, нахранват се от шише и искат да ми ползват циците за дояждане и залъгалка. Понякога не могат да заспят след нахранване и е кофти, другите задачки - цедене, пране, гладене, чистене, хапване за мен  отиват на заден план.

# 491
Цветивидях виииии, много сте сладки с една дълга коса е малкия.
Пина откачи и той покрай мен
Мартина отсега ти правят номера, а по-нататък представи си какво те чака  Grinning Не ги е срам, не могат да спят по цял ден, та да оставят мама да си свърши задачите.
Мъхче то лафа е
Скрит текст:
по-добре дъщеря к***а, отколкото син п******т

# 492
Поля, честити бебчета!   bouquet Да растат здрави и щастливи!
Gemavar, честито и на теб! Бъдете много щастливи дълги години   bouquet Прекрасна булка си!
Цвети, много сладък Кико!
Мартина, преди и аз ползвах веро на Бочко директно върху гъбката. Не съм разреждала както пише по инструкции. Може би и сега пак ще купя същото веро за бебешките съдове.
Близначе, честит топ матрак. Мисля, че ще останете доволни. Аз поръчах март- април по промоция на Дормео 6см и съм много доволна. Преди ми ръмбеха ужасно пружините на матрака ни.

# 493
  • Перник
Здравейте мамчета Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Честито и от мен на родилите след мен мами и успех на всички на които им предстои. Няма друго изживяване което да се сравни с раждането
Вече сме си в къщи, Христо е добре, аз също бързо се възстанових
Надявам се всичко и при вас да е наред, сега ще се връщам да чета назад  Hug

# 494
Гемавар, честито, много си хубава ! И какво прави Алекс Хаджидимитров на снимките ви? Ако не греша е той  Shocked

Мисти, твоя изтрепа рибата с тоя сън  Mr. Green

Аз пък се чудя...като свикнах така да блея и лежа по цял ден, и изведнъж като дойде бебето и се почне лудницата, как ли ще се справя?  Rolling Eyes

Мъхче, това с Биг мака ме утрепа  hahaha И аз не мога да си представя ММ да ме бръсне, той е толкова гнуслив, че даже не ще и да гледа там по време на секс  Blush За това - на щавене.

Общи условия

Активация на акаунт