Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 27 066
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
Честити бебчета на Фроузен, Флай и Поли!!! Да са ви живи и здрави и много да се радвате и гордеете с тях!! На вас бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи

Гифтче, стискам палци  и аз да не е нещо сериозно, но и аз мисля, че както нямаш доверие на доктора си, е по-добре да отидеш да те видят в болницата час по-скоро.
близначе, много кофти за докторката ти, дано се оправи скоро!! Надявам се, че колежката и ще ти допадне и ще си родиш спокойно при нея. А за снимката, мда - той е. Бая ме хвърли в размисъл откъде се познавате, н стигнах до извода, че от салсата ще да е. Познах ли? А иначе е на снимката, понеже ми е брат - няма къде да избяга.  Wink
Глупи, ние в събота ходихме до този магазин в Люлин http://www.baby-market.net/ и там видях, че има от малките пакети на белия памперс - ако ти е наблизо и още го търсиш...
мерси много на всички за поздравленията и хубавите пожелания!! Много сте мили!!  Hug
Ние днес цял ден реанимираме. Преди това два дена чистихме и подреждахме в къщи, че празнувахме тук с кумовете и родителите и за самото събитие бяхме направо гроги вече (особено аз) - та изобщо не помня лелята в съвета какво е говорила или какво ме кара да повтарям.  Mr. Green Казах там нещо, подписах се и ми връчиха халката.  Joy То нали за това отидохме и без това. Обаче как само ще ни върви по вода в съвместния живот, ако знаете....дъжда, на който толкова му се радвахте вчера, на нас ни се изсипа на главите точно като тръгвахме към залата.  help е така бяхме на излизане от вкъщи.

# 541
Задължително на лекар! аз докато лежах в болницата дойде една женица с кървене в 37 г.с, което си е 9ти месец и не е страшно и да роди, но си поседя със системка и я оправиха, но непрекъснато имаше екип в готовност да я поемат ако тоновете на бебето се влошат.

# 542
  • София
Ей това е важното, да се следят тоновете на детето и да се реагира според ситуацията...

# 543
Руми досега съм чела и аз по твоя въпрос, и мамчетата са прави, ако е отлепена плацента се налага спешно да се вземат мерки, така че отивай в болницата ако още не си тръгнала.
gemavar то не си само ти, и аз не помня какво са ми говорили в гражданското, важното е, че сега не е нужно да се обясняваш, от рода на таткото на детето ми. Казваш за всичко мъжа ми  Mr. Green За дъжда е на хубаво, така че ще ви върви по вода.
Вас ви питат дали сте родили, ами мен днес една като ми изръси, малеее колко ти е огромен корема, сигурно обаче бебето е малко и са на тебе тия килограми. Пък и скоро няма да родиш щото корема ти не е паднал. Викам, ама я виж сега, първите 5 ги качих като спрях цигарите и никой не ми каза, че съм надебеляла, а ти даже не се сети, че съм бременна. Та от първата консултация, след тези 5 до сега са 14кг, е не е като да съм качила 30. Корема ми е голям, щото в 9 месец няма как да го скрия, нормално. А не бил паднал, ми няма и да падне ти къде искаш да падне - до колената ми ли искаш да стигне  #2gunfire #2gunfire А и имам почти месец до термина. Тя пак ама аз съм сигурна, че ще преносиш, аз навремето ей така преносих. Е на такива ми иде да им отвинтя главите.  Ужасни са просто.
Хайде време ми е да си лягам, досега готвих, че реших да готвя по нощите да не ми е толкова жега. Лека нощ, и до утре да не сте се разбързали да раждате, вземете първо се наспете  Laughing

# 544
  • София
Най ми стана интересно, Мисти, откъде реши, че бебето е малко и кг. са всичките на тебе, баси хората има - честно...

Руми, пиши като има развитие, че всички ще те мислим тази нощ...

# 545
моите поне бяха по телефона, ако ми бяха пред мен добре щях да ги нахраня.

# 546
Здравейте майчета!
    Първо,искам да ви благодаря искрено за пожеланията и поздравите!Благодаря,че имах възможност да се запозная с вас,макар и виртуално и да споделим заедно тези прекрасни мигове на бременността и предстоящото за някои все още раждане!Агнес,благодаря и на теб,че ме "похвали" Grinning HugНас ще ни изписват засега в сряда,ако всичко е наред,Катето засука още снощи
 в 21.00 часа,все едно цял живот само това е правила,днес вече имам и доста коластра,така че засега всичко върви по план.Като се приберем ще кача снимки,защото тук е слаб нетът.
Честит син на Фроузън,да ви е жив и здрав имного да го слушате!
Поля,и на вас честити Цвета и Илия!Само щастливи мигове оттук нататък!
Изчетох ви,надявам се да мога да се включвам пак активно по въпросите,засега искам да кажа само на Гифт-не чакай сутринта,палете колата за Плевен,май той е най-близкия голям град до вас,отлепена плацента е голям проблем,ти си на термин вече,има голям риск от кръвоизлив за теб,за бебето също има риск,помисли си какво ще спечелиш,ако изчакаш сутринта,няма и да заспиш от притеснение.Вземи разумно решение,и хайде скоро и ти да се похвалиш с бебенце. fingerscrossed Hug
Лека нощ,момичета,че утре ще ставам рано да се кърмим в 6.00 часа. Hug Hug

# 547
Иве, ще ни поеме д-р Галя Богданова, една младичка. Арабаджикова я препоръчва и каза, че спокойно може да и се доверим. Даже ме запозна с нея. Чета хубави отзиви за нея, дано имам късмет  Praynig

Тая нощ ако някой няма да спи, да даде заявка. Че и аз няма и май ще вися на компа.

# 548
Аз реших, че тази нощ е чудесна за раждане и ще будувам докато ми се доснася!!!

# 549
хаха и на мен не ми се спи, така че ще ви проверявам Simple Smile
Само да заспи човечето, че напоследък ставаме в 12 и си лягаме в 12 Simple Smile))

Ей Флай се разписа, радвам се че всичко е наред Simple Smile))

# 550
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз имам ужасни киселини и не смея да легна, че току виж огън почна да бълвам.

# 551
Аз няма да спя явно тази вечер!  Sad
Гифтче, отивай към болницата....надявам се да няма проблем и да е фалшива тревога, да е нещо нормално. Ще те мислим цяла нощ да знаеш  Hug Hug Hug
Иначе мамита аз мисля, че влязох в 9ти месец, според календара на бебка(тя нали върви една седмица напред) Но това е толкова относително с тия месеци, вече се отказах да броя. Добре, че е тази лентичка да ми казва колко сме големи Simple Smile
Говорихме си с ММ какво ли си мисли бебка като ме подритва...сигурна съм, че нещо й се върти в главицата, играе й се може би, или нещо ни дава знак да прекратим темата примерно. Интересното е, че всеки път като заговорим за политика и тя започва да се бонтува - протестира и малката явно  Heart Eyes

# 552
Както казахте, че раците са стиснати, така досега съм 100 лева назад. Купих си едни жестоки материали за хобито ми и за съжаление не спирам да гледам и съм на косъм да поръчам още Sad
мисля да ходя да се изкупя пък да видим дали ще ми мине Simple Smile)

И аз съм много зле с киселините днес, най-много да пращам мъжа ми до денонощният за сода

# 553
Добре де, понеже съм си самичка искам да си споделя какви хубави мисли ми минават в главата:)
Мислех си как пиша тук от декември месец и колко много преживях с всяка една от вас и съм толкова благодарна, че ви има, че има с кого да споделям всичко (не само за бебка) Толкова се радвам, че при всяка една от нас нещата се развиваха добре, въпреки милионите неразположения, примрънквания и притеснения...всички тях ги изживях с вас! Не спорим вече за нищо, напаснахме се, което е толкова хубаво и си станахме едно голямо семейство, прибавяме почти всеки ден по едно малко съкровище към нас  Heart Eyes Помня като вчера, когато си казах - е, това е момиче - забременя! Първият тест, който излезе негативен, вторият с много бледата чертичка и третият с прекрасната новина....първият път, когато сърцето на бебето се видя, когато ни помаха за пръв път, когато ме ритна за пръв път....и си мисля, колко много първи пъти ни чакат още - първа среща, първа усмивка, първа стъпка....Спомням си как на НГ се перчех с "големият" ми корем, а тогава даже не ми личеше. Нямах никакво търпение да порасне този корем, да си проличи, да се види, да споделя с всички. Помня и хилядите притесния къде ще раждам, как, ММ къде ще е....е бремеността ме научи на едно - търпение! Да осъзная, че всички чудеса на този свят се случват с търпение, с постоянство и с много воля и желание.
Прегръщам всички ви и се радвам, че ви има  Heart Eyes
Извинявайте за късното излияние, постингите един след друг, но просто не се сдържах Simple Smile

# 554
  • София
Gift, дървена тиквичке такава!  Naughty
Искрено се надявам, че щом те няма 'горе', си се запътила към болницата. И то - по съвет на мнооогото момичета, а не заради новоизникнало проблемче!
Наистина се надявам да е така, защото да не идвам да дърпам ушенцата! Naughty
Има си неща, които могат да са несъществени, а могат - сериозни. Но има други, които по-вероятно е да са важни, отколкото дреболии. Щом всички твои дружки са на едно мнение, длъжна си да ги послушаш и да вземеш мерки!
Ще чакам хубава развръзка  Hug Ще чакам, колкото е нужно.

Аз днес получих пристъп на екстравагантно желание - ужасно ми се прияде готова супа от пакетче  Shocked Взех си, прибрах се и я направих, а докато ви чета, сладко изсърбах 3 чинии...
Резултатът - киселини. Адови обаче, като от преизподнята!  #2gunfire
Егати и номера ми врътна туй Раче на красивото и близко пълнолуние  ooooh!
Но гледам, че тук сме цял отбор с киселинки... Явно има нещо, не е само супата....

Жалина, прекрасен пост, прекрасни чуства!  Hug

Глупи, ако не е тайна, какво е хобито ти?
Аз напоследък се сдобих с цели две  Mr. Green И сега като теб - покрай едното харча, харча, поръчвам... ужасТ!

Скреч, ох, искам и аз - 40 дни спане с бебето! От неспане съм толкова вече разконцентрирана, раздразнителна, гнусна... Мечтая си за сън 40 дни и хич не ми и пука кой ще чисти вкъщи, какви ще ми ги подрежда зад гърба - стига да не ме търсят  Laughing Пък и отдавна съм разбрала, че Домакиня - не е моят талант, не се тикам вече  Whistling
Ще опитам тази традиция, да ти кажа, ще я опитам Wink
(Малко кофти, че е 'на поискване'... ама ще опитам едно юнашко възпитание под час - докато къртим двенките  Laughing )

Поля, честити дечиня и на теб! Ти си късметлийка - момченце и момиченце едновременно! Май и Яра очаква разнополови? Да са ти живи и здрави, много да те радват, и ти - тях! Hug

Общи условия

Активация на акаунт