Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 835
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,коремчета
Не успях да спя много,...
Жалина,поста ти ме разрева,момиче....силни прегръдки от мен..
Близначе,харесал му е матрака,даже се ядосваше,че не го е поръчал в магазина на място.
Данче,при мен тапата пада на части,даже снощи пак излезе нещичко,подобно на нея.

Честити рожби,Полямитко!!!

Прегръдки на всички

# 556
Добро утро ,

гледам много от вас не сте спали ,постове от 2 до 5,6 сутринта Shocked . Сигурно с наближаването на деня не се спи много . аз станах в 6:30  закусих си и сега ви чета .

Жалина направо ме разрева тук на дивана  с нейните писания... въпреки че  се присъедниних от скоро към вашата групичка направо ме радвате тук...толкова сплотени и се разбирате  прекрасни сте ...едно виртуално семейство. Hug

Тъй като вече станах разногледа от постовете и докато ги прочета вече забравих кой е  родил , кой е на път да отиде да ражда.  Нека да пожелая на всички леко раждане и невероятна първа среща с малките бебчета .

# 557
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро! Hug
Поля честита радост много здраве на малките и да слушат много! Hug
Гифтче как си?Дай един бърз отчет Rolling Eyes много ме притесни да знаеш,само дано всичко е наред Praynig!
Жалина Hug душичка си ми ти да знаеш!
Флай радвам се че се отчете  Hug.
Лили ти как си?Ще ни зарадваш ли скоро и ти с хубава новина Party?
Аз днес съм на консултация и дано този път бебо да е пораснал повечко,а не тези кила дето съм трупнала от последния път да се окажат на мен!И сега се сетих Мисти не обръщай внимание на такива приказки има много прости и нетактични хора  Peace!
Аз вчера нали бях на работа еми друго се направо ми беше много кеф.А на мен пък една лекарка от болницата ми казва че ще взема да го родя там,ако имаше родилно що пъкне отсреща ми е и всички познавам Simple Smile!Оставям ви момичета за да се оправям за лекар и после на работа по късно довечера се ще включа отново!
П.П Дано Гифтчето се появи да ни успокои!

# 558
Добро утро
Жалина  Hug
Иве поне като видя вече бременна, ще си зная от пресни спомени, кои са нещата които най-много дразнят. А откъде знае, че ще пренасям, и бебето ще е малко,е това вече идея си нямам, но нали всички все са много компетентни, като свеки дето каза, че ще е момче, а не ме е виждала даже. Иска й нея  Crossing ArmsЯвно звездите им го говорят
Някой с новини за Гифт?
Мъж ми ме изненада с пица на закуска  Laughing нали беше нощна, решил да ме нахрани, та съм хапнала, доволна от живота, но ще раждам друг ден, най-добре в началото на другата седмица, ако имате право на избор, че гледах времето ще е малко по-човешко.

# 559
  • Бургас
Гифт, моля те пиши като се появиш че всички те мислим  Hug

Момичета и аз бях отново с киселини снощи....последно време не мога да спя много, спахме на климатик няколко вечери и гърлото ми така се раздразни от сухия студен въздух, че сега гледам уж да го спираме като спим, ама то от жегата не се трае Sad А и е много кофти с тоя ремонт в къщи....припикава ти се в 3-4 часа и какво да правиш трябва да станеш, да се облечеш и да отидеш 8 етажа по-нагоре...че ходим другаде до тоалетна и да се къпем Simple Smile Голям майтап...след цялата процедура вече не ти се спи грам....

# 560
  • София
Добро утро Simple Smile

Танче, ти верно ли по нощите обикаляш блока, ужас, дано ставаш по 1-2 пъти, че гледам много от тук стават и по доста повече, аз през деня често-често ходя, ама вечер не ставам от както се обърна с главата надолу дребната, явно още не е много ниско долу слязла, че то и терминът ми е след 19 дена, та още не ме натиска зверски, само сутрин ме понаболява мехура, ама като се изпишкам съм ОК, та стискам палци и при теб да е така, иначе много гадно, не може ли да си отидеш при вашите докато трае ремонта например, през деня да помагаш, ако трябва, ама вечер да си имаш тоалетна?

Руми, какво става?

Гале, момичета, аз в началото ви казвах, че така ще стане, ама вие не ми вярвахте, с мацките от предната отчетна станахме страшно близки приятелки, много ясно, че не със всички, но си се напаснахме , а с количките в парка сме се събирали по 10-15, много е забавно, ще видите, отсега нататък ни очакват много нови срещи, аз и като си отидох в Стара Загора тогава пак си имах дружки и компания, много е ценно това, което имаме и си даваме една на друга тук, правихме си и 3 национални срещи Simple Smile, за съжаление аз и 3-те ги пропуснах по независещи от мен причини Sad, но пък като отидем до град, в който имам познати, задължително се обаждам, те като дойдат тук също и продължаваме да се виждаме, да си помагаме, да си задаваме въпроси за дечицата...което ми напомня да кажа, Флай, и до Габрово ще дойдем на разходка по-нататък, само да пораснат човечетата и през Пловдив ще минем, Мисти и теб не съм забравила Wink, ще се радвам с всички да се видим на живо, ако имате желание разбира се Simple Smile Hug

P.S.: Гърлото ми днес е почти ОК, преборвам го гадното вирусче, усещам го, малко хрема имам, ама е лека и тя ще мине...Simple Smile

А днес ми се струва, че ще бъде много горещ ден, дано бъркам Sad

Ех, Мисти, аз нали тесто не ям от Март някъде и така ми се яде пица, не е истина, ама...що пък да не си хапна днес, какво толкова ще ми стане Simple Smile

# 561
  • Бургас
Иве, то при "нашите" е малко сложна работата, разведени са и всеки си живее отделно...при майка ми живее и брат ми и там няма място и за мен, при баща ми си живее приятелката му и ако отида там трябва да пътувам всеки ден до тук, защото аз вардя майсторите, аз чистя тука, забърсвам прахоляци, под и т.н. Аз решавам кое къде да се слага, по ремонта къде какво да има....мъжа ми е на работа през деня и няма кой да го направи.
Нашите купиха апартамент на брат ми на 8 етаж, а ние живеем на 2рия, та горе апартамента е след основен ремонт, но все още непочистен и недовършен ремонта, но поне има баня и тоалетна и ние ги ползваме горе....добре че са те, иначе тук няма как да ходим...
Та сме много забавни оная нощ в 4 часа ще ходим до тоалетна двамата с мъжа ми, той си спи гол, та сложи набързо едни боксерки, а аз по нощница и така....по асансьора и нагоре....

# 562
Иве  тъкмо снощи със сестра ми това си говорехме, че тя се турила на диета, на мен сега ми се е паднало когато ми се дояде нещо поне си имам оправдание, после знам, че сигура ще трябва да откажа и тестото и сладоледа, затова сега като ми яде си ям, пък то се е видяло, че не съм със силната воля, чудя се вие как устисквате, аз съм чревоугодник  Embarassed докато не опитам не мога да заспя, какво ми става не знам.
Скрит текст:
А и нали установих, че и да се движа и да лежа по цял ден все съм си +2 кг месечно та вече не ми дреме изобщо. Ще му мисля другия месец   Laughing Иначе снощи това си коментирахме, сестрата качила 20 като без диети, до 6 месеца свалила всичките килограми, ама зимата нещо уж почнала да спортува, та незнайно как от това качила 2, и един зимен килограм, и сега вече е на 90 дневната диета. Каза с нея сваля 1кг на седмица. Обаче аз това се сещам, че последно когато свалях килограми, беше без тесто и без сладко и си свалих 4 кг за един месец, та тогава защо ми е някаква кой знае каква диета  newsm78
Танче е вие какво правите, еми ако вземеш, че родиш другата седмица примерно, дай малко зор на майсторите.

# 563
  • София
Точно така си ви представих, Танче, че и моят спи гол и ако се звънне рано сутрин например направо нахлузва каквото види и отива да отваря, та и 2-мата сте голяма гледка сигурно, ако някоя баба чуе вратата на асансьора (нали ги знаеш какви са любопитни милите Simple Smile, че и не спят вечер) и погледне през шпионката ще е голям смях Simple Smile))))))) Но като няма начин, това все пак е много добър вариант, добре че изобщо имате къде Simple Smile

Мисти, ми имам воля, но и аз съм чревоугодник, ям, защото ми е вкусно и това си е, но мога и да се огранича, стига да имам важен стимул Simple Smile Та затова ям сладолед и аз от известно време, добре че ме заболя гърлото в неделя, че да спра, поне 1 +, а за 90 дневната, то зависи от колко е тръгнала да сваля сестра ти, тя е регулираща, ако е 58 кг и е станала 54 е нормално, ама аз например като я почнах бях към 70, първият месец свалих 8 кг, после другите 2 месеца по 2 на месец, защото на мен 58-59 кг колкото бях станала са ми малко всъщност, имам тежки кости и голяма глава WinkР и не ми отиваше, като ученичка - да, тогава бях 52 кг на бала, но сега вече не, та зависи кое ти е оптималното тегло, той организмът си знае работата Simple Smile

# 564
Момичета,влизам в болница!Не се знае от какво е тази кръв,но ме искат под наблюдение.Да се пазите.Стискам палчета на всички,които още не са родили,всичко да е наред.На маите с бебчет-успех.Ще пиша,когато имам възможност.Целувки и много прегръдки ви пращам!

# 565
В такива случаи в болница е най-добре!
Стискам палчета всичко да е наред  Hug

# 566
Гифт, стискам палци всичко да е ОК ! Мислено сме с теб . Пиши, когато можеш!
Целувки  Praynig

# 567
Gift, къмет - всичко ще е наред  Hug

# 568
Първо честити бебоци на Полямитко   bouquet Много любов и търпение и само хубави емоции от тук нанатък   bouquet

Гифтче радвам се, че си в болница. Първо, то не остана до термин и второ кървенето е много опасно независимо в коя седмица е. Пък особено в последните е фатално. Имам си жив пример пред очите с преносване и кървене, отлепена плацента и ... прибиране без бебе  Cry Това не го желая и на най големият си враг.

Аз вчера се качих в апартамента да чистя, но уви не се получи. Не мога да се сгъна на две и това е. Поне си полях цветята и се наспах  Embarassed Незнам как ще става с чистенето, че целият апартамент трябва да се чисти основно и голямо пране ще пада, всичко е в прахоляк.
Имам една колежка от работа - чистачка, дето е маняк. Май ще и звънна да я питам дали ще иска да ми помогне срещу заплащане разбира се. Поне ще знам, че прозорците ще са без петънце и всичко е е под конец.

Иначе моят син си има лека хремичка и си е пак в нас. Утре съм на преглед и незнам как ще съчетая нещата с него. Пък и в Карфур има миди, а аз си сейфнах рецептата на Пина и мисля да се пробвам. Само незнам как ще се случат нещата с тонове, пазаруване и на свеки през фирмата трябва да мина да и оставя болничния.

Моя син два дена се е размазал от кеф покрай циганетата на село. Снощи като отидохме да го приберем не си личеше кой е циганче и кой не. Голям рев дръпна, искал при баба си. И аз искам ама  Rolling Eyes

# 569
  • София
Гифтче, така е най-добре, там ще гледат бебето постоянно, ще му мерят тоновете и ако недай боже тръгнат да падат ще реагират веднага, това е важното, а ако е от плацентата, това се разбирало най-често след като се роди детенцето, тогава се вижда по самата плацента, важното е, че те следят и ще си в сигурни ръце, късмет и скоро да се похвалиш с добри новини  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт