Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 834
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Гифтче - направила си най-разумното! Браво! Hug Не  е приятно да се лежи в болница, но е толкова успокояващо доста често. Надявам се всичко да е наред.
От известно време си мисля, че аз съм в бъг - еми не ставам до тоалетната да пишкам, нито пък толкова често през деня хода. Сигурно е нормално, де да знам....пия много вода, но не ходя непрекъснато. Взема да питам лекаря дали е нормално Simple Smile
Малко ме е срам, обаче
Скрит текст:
тази нощ сънувах как с ММ правим секс  Embarassed

Танче ти ме разби с това ходене по етажите по никое време. Спомних си как едно време на вилата нямахме вътрешна тоалетна и трябваше през нощта да се ходи по двора и как умирах от страх всеки път  Simple Smile

# 571
Жалина, споко, не сънуваш само ти такива работи  Wink То вече само насън ни остана  Rolling Eyes
Аз осен това сънувах и как котката на Джина е станала розова. И аз и викам - ама не беше ли сива, Джина вика не - розова е, това е много рядък цвят и само ние го притежаваме. А кажи какъв сън е сега това  ooooh!

Аз пак си имах болки, и пак жестоки. И пак вечер, даже нощем. Много ме реже ниско долу и това е. Ама къде да ида, то сега с тая обърквация. Но не се издържа вече, и най-големия темерут търпи болки до евдно време. А контракциите стават все по-жестоки...Ще избутам до четвъртък и няма да мръдна от болницата докато някой не ме прегледа. Заинатила съм се да чакам юли и ще го дочакам. Надявам се

Гифтче, късмет  Praynig

Мисти, а моя мъж ме изненада с диня и пъпеш, сега отивам да плющя  Mr. Green Ние гледаме много тесто да не ядем, хляб също. Но диничка...бива Wink.

cvetibramley, то ние тук не винаги сме били сплотени... Blush  Имало е и моменти на разни караници. Мен сега ме е срам, но то хормони. Какво да се прави, случва се. Сега се кротнахме, явно вече са ни дошли акълите а и наистина се познаваме много добре Simple Smile

# 572
Аз спрях да пикая през 3мин по 3 капки от как ползвах глобулите вагинално. Сега пак имам някви неща в урината, но утре ще ги покажа на тоновете. Ако има нужда пак да слагам нещо, че после след раждането ще е зор.  Сега пикая както преди да забременея - не много на често и по много. Обаче пак си имам някакво течение, което не знам какво е. То не че спря течението от глобулите, но поне пикането се оправи и миризмата изчезна. Сега там долу е мокро все едно съм се напикала. изпотила  Mr. Green Утре ще коментирам с док и ще видим какво ще правим.

# 573
  • София
Първо, да стисна палци на Гифт, зная, че всичко ще бъде наред, скоро те чакаме с добрата новина.
Сандалче, даваш страхотни съвети Hug
Близначе, как на 3ти бе душа, не е ли малко ранко? Помисли Thinking
Флай, аз също се радвам, че имам виртуални приятели, като теб. Много се радвам, че с Катето сте добре Hug
Иве, аз съм най-лакомия човек на света, не мога да се ограничавам и за това гладувам. Нещо, като алкохолиците- без едно може, с едно-не.
Весе, ако заведете кучето при майка ти, няма ли да има проблем там с кучето на сестра ти /доколкото помня то е там лятото/?
Жалина, разбра ли се дали мъжа ти ще си дойде за раждането?
Вчера един блъсна дъщеря ми с колело. Вървяхме по един тротоар, тя напред подскача, аз по-назад вървя и изведнъж от един двор някакъв излетя с колело и така я помете, че изхвърча детето на улицата. Слава Богу нищо и няма само ожулени колена и лакти. Обаче ми спря сърцето.
Снощи ми мериха тоновете, всичко е наред, няма скоро да се ражда. Но много ме боли между краката, много, нощем дори, като се обръщам е ад.....
Жалина, споко, не сънуваш само ти такива работи  Wink То вече само насън ни остана  Rolling Eyes
Аз осен това сънувах и как котката на Джина е станала розова. И аз и викам - ама не беше ли сива, Джина вика не - розова е, това е много рядък цвят и само ние го притежаваме. А кажи какъв сън е сега това  ooooh!

Хахахахаах, ние сме били големи баровци "само ние го притежаваме", хахаха. Сива си е още, а ти обработвай Любо, догодина и вие да се сдобиете с една такава Heart Eyes

# 574
Гифт дано всичко мине добре и се прибереш с едно хубаво бебче  Praynig
Джина Shocked това е ужасно с колоездача, добре че с малко ви се е разминало. Това ме подсеща как един ден ми звънна един човек да ми каже, че дъщерята се ударила с колелото в една къща  Shocked /беше на не повече от 10 години/ тая блейка се пуснала от една стръмна улица и не могла да вземе завоя, само дето удар не получих, докато я видя, а тя станала нашата и от страх да не я пребия куцук-куцук тръгнала да се прибира, и сме се разминали. Като я видях беше ужасна гледка, добре че докторите при които работя я пръскаха с нещо си, та поне белези на лицето няма. Как пък между краката, мен ме болят ябълките на краката и не мога да се завъртя без да се събудя.
Агнес все се сещам напоследък за едни твои снимки в снимка.бг преди раждането и след него, като те гледам как изведнъж са изчезнали отоците вече си мечтая и аз за такова нещо  Embarassed
Татяна изглеждаш много добре, направо не мога да повярвам, че си наскоро родила. А бебоците са смешка, дрешките са им големи, а сигурно са от най-малките, сладурковци.

# 575
Джине какъв е тоя идиот?! Shocked Оф мене много ме е страх от такива работи, всякакви луди има...
Скрит текст:
ММ няма да може да се прибере - засега са го отрязали - отваряли обекта точно тогава и не можело. Най-гадното е, че въпреки всичко има доста хора, които ще излизат отпуска точно тогава. Само нас ни прецакаха  Close Гадни немчунци, ама не им пука изобщо. В общи линии ако нещо направи просто няма да му продължат договора, а сега ни трябва сигурност. Въобще не знаем кога ще може да види бебето, добре че е тоя скайп и новите технологии, иначе щях да се депресирам жестоко. Ама сега си викам - хайде няма. Не знам започвам да се питам струва ли си изобщо за едната работа да се лишаваме от един такъв момент, който е веднъж в живота....ама хайде да не си развалям настроението от сутринта, че пак ще изпадна в онова ревливото състояние. Добре,че са наште, да ме подкрепят...иначе всички останали се скътаха. Сякаш нещо като не е наред и бягат като попарени. И така надявам се да се случи нещо и да го пуснат, малко жалост да имат. На него му е супер кофти, на мене още повече, вече наистина ни идва да теглим една и да сме си заедно, то не се живее така - хем сме женени, хем чакаме дете, а заради тъпа работа не можем да сме заедно. Извиняваме се един пред друг, че го правим за доброто бъдеще на бебето, че мислим за него, че е за по-добър живот, ама...всеки път си повтаряме, че цял живот ще сме заедно с детето, че в началото той няма какво толкова да прави. Но да не си види детето, защото ще отварят някакъв малоумен мол в Германия?! Оф, де да знам, нарочно не пишех по темата, защото не исках да ви товаря с такива тъпотии... Извинавайте Simple Smile А толкова много искам да си гушна ММ, да си го нацелувам и да си се грижа за него. Има си и хубави страни де, той се чувства изключително гузен и прави едни такива милички неща за мен, дори и от разстояние. Преди примерно никога не ми звънеше през деня, но сега ми звъни непрекъснато за глупости. Само да ме чуел, някак си се почувствахме истински близки. Свекър ми вика - ми кво толкова. Той все ми повтаря - тя майка ти нали е тука, няма какво толкова мъж ти да е тук. Наште им е супер кофти, направо ги виждам как им се къса сърцето, татко ми толкова много ме подкрепя за всичко, майка ми се чуди с какво да ме разсее, милата прави едни такива щури работи....брат ми и той...историята на семейството на ММ е, че и брат му е бил в същата ситуация - не е бил тук, когато се е родила втората му дъщеря. За тях това е - голяма работа, нали ще мине това време. Ама как ще мине бе хора, как ??? Това ни е първото детенце. Започва да ме е страх от изписването - представям си как най-желаният човек няма да е там, а ще е пълно с разни негови роднини, които не ми се обадиха нито веднъж през бремеността да ме питат как съм...нооо, няма да се дразня, няма да ми е тъжно... в този момент ми липсва свекървата - тя милата много ме разбираше и много ми помагаше, ей така само с думи. Супер адекватна жена минала през какво ли не....добре, пак си излях душата  Rolling Eyes

# 576
  • София
Близначе, аз снощи забравих да пиша, че се бях притеснила покрай Руми, тази лекарка съм я чувала, не е изкл. и да съм я виждала, стискам палци всичко да е наред, но щом твоята, на която толкова много вярваш я е избрала, значи и тази е много добра и може да се разчита на нея  Hug А за болките ти казаха, че са от предишното секцио, където ти е разреза ли? А дали те боли, защото половината ти матка е преразтегната, а другата половина не или? Аз не усещам никакви болки при разреза, може би понякога ме поопъва, но в никакъв случай болка, много странно, да не би аз нещо да не съм в час и да не мога да се усетя, че лекарката ме пита натиска ли ми вече долу, а аз наистина не усещам такива работи  newsm78

Леле, Маги, ужас, аз ако видя такова нещо бременна ще го настигна и ще го сваля от колелото с шамари, ба*и нещастника...добре, че детенцето е добре, ожуленото минава, дано не се е стреснала много  Hug
Иначе много яко това с розовата котка, много екзотично WinkРРРР

А, Мисти, аз като чуя за падане от колело и косата ми настръхва, а Стани какъвто е щур, така се преби миналата година, с баща си беше, искал да сече пътя на някакво момченце малкото ми гаднярче (понякога има такива прояви  Embarassed, учим се че не е редно, май имаме напредък) и момченцето обаче не му се дало и го забило в някакви коли, нашият само вдигнал краката от педалите и се изплющял настрани, имаше огромна цицина и синини по цялото тяло и рева цяла вечер, а аз после колко дни го мислех, главата как е, органите как са, питах баща му как точно е паднал, дали не се е ударил на дръжките на колелото, ужас...а и без каска, 'щото е инатче, ама от тогава винаги с колелото си носи каска и ако забравим си я търси, така де, парен каша духа Simple Smile

Аз да си кажа от сега, утре сутрин съм на преглед, ако всичко е ОК, секциото си остава за когато сме го запланували, ако не...ще се разбере, ама стискайте палци да си остане, че да имам време да си дооправя Simple Smile

# 577
  • София
Добро утро от нас!   bouquet

Гифтче, взела си правилното решение. Няма смисъл да се рискува! Всичко ще е наред, а и до термина ти остава пренебрежимо малко време! Скоро-скоро да се похвалиш и ти със здраво бебче! Hug

Лили, браво, че всичко е наред! Чакаме хубавите новини, да знаеш!  Hug

И аз искам, ако ще се ходи в Габрово или Пловдив, или при Мисти, а най-вече по морето! Въобще да тръгнем на едно турне "Юлски мами 2013" с коли и колички, с мъже, деца, кучета, даже котки и костеНурки! Шоуто е гарантирано! Може и шатра да си наемем, че и вход да събираме  Mr. Green. Ето, Жалина ще ушие транспарантите с надпис "Не се блъскайте, цял ден сме във вашия град".

Близначе и Мисти, какво сте се засилили да раждате, на вас ви е ра-но.  Stop Щом мен ще ме мъчат още две седмици, а вие и двете сте с термин около моя, хич не си ги мислете тия! Не! Отказвам да оставам последна да си пиша тука неродила - то ще е срамно! Пък и бебетата ми ще станат по 4 кила!  Crazy  Laughing

Близначе, какви депресии, никакви такива! Ще се мотаме по градинките с количките, ще мухаме сладолед и ще пием биришки, ще се смеем и ще си говорим простотии - мен в простотиите ме бива понякога Simple Smile

Не ща да се оплаквам повече, затова ще се самопохваля, взела съм да готвя все по-добре! Преди с тъпата ми работа не ми оставаше никакво време, а сега съм почнала да се самообучавам и ми се получава! Знам, че за вас е много банално и сигурно скучно, но аз си се гордея. Освен това утре ще се обадя да дойдат да ми вземат килимите за пране, че не са прани от година и половина. Обзаведох се с две нови рокли за след раждането и една друга, която ми е голяма и ще пробвам да я върна. Въобще, животът е хубав!

Искам да знам какви са тия хобита, дето харчите толкова пари за тях? Аз напоследък харча за бебетата май само и за дома. Даже тия рокли ми се сториха като някаква егати глезотията!

Жалина,  Hug Като те чета и се сещам за баба ми, която по половин година и повече е карала сама без дядо ми - и така цял живот, заради неговата работа. Тя беше един от най-силните хора, които познавам. Толкова оправна и будеща възхищение! Единственото, което може да направи е да извлечеш най-доброто от всяка ситуация!

Джине, бре на тоз как не му намуши джантата през главата, та до кръста!

А, исках да питам, на някоя от вас случвало ли се е коремъ и (сякаш от бебетата идва) да изпуква, като тихичко пукане на става? От няколко дена чувам такива единични припуквания и не знам от какво са. Все едно някой си пука пръста, ама по-тихичко. Не е от мен, мислях, че са ребра или някакви кости, ама нищо не усещам...Док е вотпуска и не ща да я притеснявам.

# 578
Ауууу, Джинеее, добре че се е разминала леко Sad Но сигурно се е уплашила. То може и да не е искал човека, но какво от това...

Иначе никак не ми е рано 03.07., няма какво да го мисля. За мен от тук нататък всеки ден с бебето в мен вече е опасен....Не забравяй дефектността ми...Sad  Доки каза, че и един ден да вляза в 9 месец - действаме. Права е Ива, матката ми е преразтегната вече и то само единия рог. Вие вашите матки си ги използвате на 100%, моята работи на 50. Освен това и белега много ме боли, той поема цялата тежест. А тя каза - заболи ли те белега бягай в болницата. И миомата не я знаем какви ги върши, и септума вече е преразтегнат (ако кръвне ще ми се е*е майката). Та то пак стига, че и до тука изкарах. Цяло чудо си е.  ooooh!

Жалина  Hug Всяко зло за добро. Ние сме тука, е не сме мъж ти, но сме с теб  Hug

Мъхче, прието !  Hug Съгласна ! Таман ще ми напомняш за майка ми, как едно време ни е бутала двете близначета и е била атракция в малкото ни градче Simple Smile Даже има и орден за многодетна майка.

Весето къде е ? Да се яви в Изповедалнята, ама не само с две думички  Mr. Green

Моя утре го викат цял ден на протест. Аман вече. Пак няма да има с кой да си говоря,а и Нури от как ме напика вчера съм и сърдита.... Crossing Arms

# 579
Честити бебоци на новите майчета. Да се здрави и щастливи, много любов и късмет в живота.
Чудя се от няколко дни дали да споделя с вас, не ми се искаше да пиша лоши новини, но те са факт при мен. Знам че ще получа подкрепата ви и имам нужда от нея - моята киста се оказа злокачествена. Сега се почват едни изследвания, лапароскопии и т.н. Днес пускам туморни маркери ама ме е страх от резултата.  Има шанс и всичко да е изчистено с отстраняване на кистата. Дано да е така и да се окаже че Далийка е моя ангел спасител.

# 580
Роси  Hug съжалявам много, дано са изчистили всичко и наистина Далия да е твоето спасение  smile3518 ужас, дано мине по вода и всичко да е зад гърба ти. А за споделянето, естествено, че ще споделиш ние сме тук за добро и за лошо. Въпреки че искаме само добри новини, молим се за добри новини и от теб.

# 581
  • София
Ох, Роси  Sad Sad Sad Дано всичко да мине нормално! Чудно ми е как да не са го забелязали в началото на бременността?  Sad

Момичета, Еви (Еv@) роди момченце 51см и 3320кг - Богдан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 11:30 от Гeрито

# 582
  • София
Ех как се притесних за Руми докато изчета последните 4 страници и видя, че влиза в болница. Сега вече съм спокойна и почти сигурна, че няма да излезе сама от там ами с малък вързоп.  baby_neutral

Мадлен много си хубава! Желая ви много семейно щастие и любов. Heart Eyes

Флай много хубаво, че се появи и всичко е идеално при вас!  Hug

Жалина то и аз съм една ревла ама момиче разчуства ме  Hug. Така е, много си свикнахме заедно.
А за секса хич не ме е срам да си призная. Снощи сънувах един приятел който ме чакаше да родя и да се награбваме. За сега само се целувахме и натискахме. Еми моят мъж като го е страх да ме докосне, ще сънувам чужди.

Джина удари ли го тоя? Бахти нещастника. Детето уплаши ли се много? Говедо с говедо. Теб ония от паркинга да не ти е взел страха и сега да си кротичка?

Мъхче не ми се е случвало да пука. Случва ми се ежедневно Дан Колов (разбирай Лазар) да се старае да му спука корема и да си вирне крачето на вън, но до сега нищо не ми е пукало.

Близначе обичам тЪ!

Роси лошо, само можем да се молим и да стискаме палци. Аз съм сигурна обаче, че всичко ще е добре, защото ти си добър човек. Прегръщам те силно и те моля да ни държиш в течение.  Hug

А забравих да ти кажа Джине, че те до сега не са имали проблем моята кучка с на сестра ми женската овчарка. Моята се дърви но другата отстъпва, но понеже не вярвам, че ще е за дълго за това на сестра ми кучето ще слезе в София а ще се качи нашата. Ще има трафик на кучета.

Агнес  Joy тоя Зар ме разсмя! Ама то това им харесва на децата да правят каквото си поискат.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 11:25 от *ВЕСЕЛА*

# 583
Мъхче,моя дивак създава такива звуци от 6тия месец,определям го като "наместване"  Peace
Руми,радвам се,че си в болница-по-сигурно е,а и си почти на термин.Споко  Hug

# 584
 HugRosi, всичко ще е наред  Praynig Hug Hug Hug

Таня, бебчовците ти са много чаровни, както и останалите бебоци, които като ги гледам ми иде да ги нагушкам и нащипкам Crazy Hug

Мъхче, поздравления за кулинарията.  chef  В този ред намисли да похваля и ММ, който също готви много добре, макар и рядко. bowuu  chef

При нас мебелната Одисея по сглобяване и подреждане приключи, но ми останаха 2 рекламации  #2gunfire #2gunfire Особено съм разочарована от изработката на леглото КРАСИ - Мебели Кирев / фирма Сонел-5. Объркана поръчка, наранено чело на чекмеджето, липса на пробити отвори, липса на схеми (претендирам, че ММ е поне средно интелигентен  Laughing , но евалла му правя справи се).
-----
Отделно и ние сме си виновни, защото не премислихме добре в магазина и не обърнахме внимание на детайлите - хубаво леглото е с 3 нива, само че това чекмедже е открито и бебешки неща няма да съхранявам в прахта Naughty Naughty Naughty

Но това са бели кахъри - бебче да е наред, а аз си слагам обеци на ухото занапред!
Доволна съм, че днес се договорих с педиатър за бебчо, като не се изискват бумаги и допълнителни неща -  Praynig да се роди здравичко и след изписването да му се обадим.

Очертава се жега и ще бъда при моя пръв приятел - дивана  Joy

--------------------

ЕВА ЧЕСТИТ СИН - ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Jalina, както каза Мъхчето - вяра, сила, гледай позитивно и вземай най-доброто от ситуацията.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 11:38 от wwwaz

Общи условия

Активация на акаунт