Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
- Участниците във форума споделят своите преживявания и съвети относно приемането на Euthyrox или Euthyroxiн след раждането. Някои от тях продължават да го приемат, докато други планират да спрат и да се консултират с ендокринолог. Важно е да се отбележи, че решението за продължаване или спиране на лекарството трябва да бъде взето след консултация с медицински специалист.
-
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
Формните участници имат различни мнения относно даването на вода на новородено след хранене. Някои подчертават важността от изплакване на устата с вода след всяко хранене, докато други споделят своя опит и съвети по темата. Мненията относно даването на вода на бебета варират. Въпреки това, няма научни доказателства в подкрепа на вредите от даването на вода. Препоръчително е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети и насоки.
-
Каква трябва да бъде температурата в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на новородено бебе и какви са препоръките за температурата в стаята на бебето?
Не е приятно да се лежи в болница, но е толкова успокояващо доста често. Надявам се всичко да е наред.
То вече само насън ни остана 
Имало е и моменти на разни караници. Мен сега ме е срам, но то хормони. Какво да се прави, случва се. Сега се кротнахме, явно вече са ни дошли акълите а и наистина се познаваме много добре

Гадни немчунци, ама не им пука изобщо. В общи линии ако нещо направи просто няма да му продължат договора, а сега ни трябва сигурност. Въобще не знаем кога ще може да види бебето, добре че е тоя скайп и новите технологии, иначе щях да се депресирам жестоко. Ама сега си викам - хайде няма. Не знам започвам да се питам струва ли си изобщо за едната работа да се лишаваме от един такъв момент, който е веднъж в живота....ама хайде да не си развалям настроението от сутринта, че пак ще изпадна в онова ревливото състояние. Добре,че са наште, да ме подкрепят...иначе всички останали се скътаха. Сякаш нещо като не е наред и бягат като попарени. И така надявам се да се случи нещо и да го пуснат, малко жалост да имат. На него му е супер кофти, на мене още повече, вече наистина ни идва да теглим една и да сме си заедно, то не се живее така - хем сме женени, хем чакаме дете, а заради тъпа работа не можем да сме заедно. Извиняваме се един пред друг, че го правим за доброто бъдеще на бебето, че мислим за него, че е за по-добър живот, ама...всеки път си повтаряме, че цял живот ще сме заедно с детето, че в началото той няма какво толкова да прави. Но да не си види детето, защото ще отварят някакъв малоумен мол в Германия?! Оф, де да знам, нарочно не пишех по темата, защото не исках да ви товаря с такива тъпотии... Извинавайте

Щом мен ще ме мъчат още две седмици, а вие и двете сте с термин около моя, хич не си ги мислете тия! Не! Отказвам да оставам последна да си пиша тука неродила - то ще е срамно! Пък и бебетата ми ще станат по 4 кила!
Но сигурно се е уплашила. То може и да не е искал човека, но какво от това...
ужас, дано мине по вода и всичко да е зад гърба ти. А за споделянето, естествено, че ще споделиш ние сме тук за добро и за лошо. Въпреки че искаме само добри новини, молим се за добри новини и от теб.

тоя Зар ме разсмя! Ама то това им харесва на децата да правят каквото си поискат.
В този ред намисли да похваля и ММ, който също готви много добре, макар и рядко.