Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 829
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Руми, стискам палчета всичко да мине благополучно за теб и бебка! Очакваме хубави новини от вас!  Hug
Роси, моля се всичко да е наред и дано Далийка наистина се окаже твоят ангел спасител!  Praynig
Ева, честит син Боги! Да ви е жив и здрав! Много радост да ви носи!   bouquet
Жалинка,
Скрит текст:
до болка те разбирам! От известно време съм изпаднала в едно такова състояние, че на моменти имам чувството, че ще се пръсна. Нито ми се говори, нито ми се пише, само рева и не мога да се спра. Чета ви редовно, но не смея да се включвам дори, защото не знам накъде ще наведа темата, а не искам да ви товаря. Вярвай, че всичко ще се нареди според очакванията ви. Германия не е толкова далеч и скоро ще сте си тримата заедно! Прегръдки!
Мъхче, аз също чувам пукане и то доста често. Като се сетя, че една от раждалите вече мами сподели как чула "пук" и й изтекли водите, всеки път настръхвам в буквалния смисъл на думата.

# 586
честито на  мама  Еви  да им е жив и здрав Богдан и много да ги радва  Hug

# 587
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕВИЧКА И ТУК ОТ МЕН    bouquet АЗ ДА СЪОБЩЯ И ДА ОТБЕЛЕЖИТЕ ЗА МАМА КАРАМФИЛА СИДЕРОВА,ЧЕ НА 23.06 РОДИ БЕБЕ ГЕОРГИ СЕКЦИО 50см 3100г  / термин 15 .07 Да са живи ,здрави и мамите и бебчетат им    bouquet

# 588
  • София
Роси,  Praynig Hug Друго какво да кажа, всичко ще се нареди, вярвам в това!

Мъхче, и на мен ми пука така, по-скоро като прищракване го усещам, но странното е, че ми пукаше така и преди да забременея, аз имам колит, гастрит, метеоризъм и какво ли не, та предполагам, че е от това... (да ви кажа това от диети си го докарах, а колко здрав стомах имах не е истина, така че като родите да внимавате с диетите, здравето е на първо място  Hug)

Уф, аз пък не съм стигнала още до снимките, ама честита сватба Мадлен, живи и здрави и много щастливи и все така обичащи се и даряващи любов на мъничето, което ще се появи скоро Simple Smile

Честито на Еви, да й е жив и здрав малкият Богдан, да ги радва и слушка и да порасне голям и силен Simple Smile

Близначе, ще избуташ още малко, то не остана, ей го къде е 3-ти, 1 седмица има до тогава  Hug

Аз ходих навън, по хладното уж, да не е точно по обед, много е приятно наистина, купих си пица (Мисти  Wink), ама ще си я изпапкам за обяд Wink)))) Хваля се със всяко излизане откакто миналата седмица лекарката ми забрани да карам и да излизам по-далече от квартала и то само по хладно Simple Smile)))

# 589
Честито на мама Еви и мама Карамфила. Да са ви живи и здрави малките сладки бебенца Simple Smile

Пред блока има бебенце, което се скъсва да реве и все мисля, че е някой от моите, ама този път спят блаженно в креватите и са дали на майка си мъничка почивка.

Иначе най-любимо занимание е да се изпишкат на дрехата на мама, баба или татко,след като са къпани/мити и преди да ги облечем.  Или върху новия памперс,но дакото още го слагаме.

# 590
Честити нови бебчета в темичката, да са живи и здрави !!!!   bouquet

Роси, дръж се. Всичко ще е наред.  Хич не ми се ще да чета нещо, свързано с работата ми. Особено в тема за бебенца. Но съм сигурна, че всичко ще е наред  Hug

Иве, то тая дата аз съм си я избрала. Дали ще е баш 03.07. не знам...Доки така каза - 03-05.07. Пък ще видим. Ама аз ако продължавам с тия зверски болки, не знам до къде ще я докарам.

Ох, иде ми да се напия и да заспя. И да се събудя през август, с бебе в ръце  Whistling

# 591
Честити бебчета на Ев@ и Кари   bouquet Да са им живи и здрави бебоците и от тук насетне само любов, разбирателство и много търпение им желая.

Роси стискам палци всичко да е наред. Силно гуш  Hug и много кураж. Ако смяташ, че ше ти олекне споделяй с нас. не се притеснявай. Ние тука сме малко като женени - и в добро и лошо сме заедно. Е, някои се предават по някое време, но все оставаме част от нас да се подкрепяме в нужда.

# 592
  • София
Честито на Еви! smile3525
Весе, като ми припомни за този от паркинга се замислих, че в нас хората има много животинско. Например тогава, аз направо щях да го набия онзи, бях сама, но не ми пукаше. А, вчера дори не погледнах човека с колелото, защото бях заета с детето, т.е. дали не е сериозно ранена, мислех само да и няма нещо, изобщо не обърнах внимание на колоездача и дума не му казах, а той седя там до последно. Така и животните: когато са сами, могат да скачат и да се ежат, но има ли малки, първо си ги пазят тях. Grinning
Близначе, разбирам, но нали с твоята доки обмисляхте нещо за от 7ми нататък...Ти кога си на преглед при новата?
Жалина, аз се радвам, че осъзнаваш положението. Предполагам, че е гадно. Но в крайна сметка всеки иска най-доброто за децата и семейството си и в този смисъл разбирам жертвата. А, под "най-добро" далеч не става въпрос за най-хубавите дрешки, шишета и количка. Надявам се да си бъдете заедно и да не се разделяте после, изписването ще го преживееш.
Мисти, болката е между пубисната кост и малко по надолу. Тежест. Боли когато ходя, когато ставам, когато се обръщам..... Confused
Роси, дано резултатите са добри Praynig
Мъхче, сподели някоя рецепта. И аз не мога да готвя, не готвя. Откакто съм вкъщи правих веднъж един жълт боб /ядеше се/ и една разядка, която гледах по 24kitchen /ставаше/.
Аз вчера говорих с моята лекарка и реших да чакам бебето само да реши да се ражда. Не било много голямо /още един мит- казват, че вторите деца се раждат по-големи, дъщеря ми беше 4 200/, но с развитието му всичко е наред.

# 593
Честити бебчета!  Hug
Много здраве и радост!

# 594
Aaaaaa, Джине, обсъждахме от 7-ми нататък , ама нали се оказа че ми е друг термина. Преизчислихме го и се оказа, че е на 15.07., на което точно отговаря и бебето по развитие. Нали моят цикъл е по-особен, та за това. (много е кратичък)  Та тя каза, че при това положение е хубаво да се извади 10-12 дни по-рано. Т.е. около 03.07. Ама не съм си сменила лентичката с новия термин.
На преглед съм в четвъртък.

# 595
  • София
Да са живи и здрави малките юнаци Богдан и Георги!

Дени ти много преживя през тази бременност. Не се затваряй в себе си. Споделяй с нас. Както казва Агнес ние сме в добро и лошо все заедно. Не се притеснявай за нас, че ще ни товариш. Имаш нужда да споделиш и да ти олекне. Какво ли не сме си споделяли, дет се вика знаем си вече и кътните зъби. Съжалявам, че не съм на морето да дойда да те нагушкам и утеша.  Hug

# 596
Честит Георги на мама Карамфила! Жив и здрав малкия юнак! Само радост да носи!   bouquet

Весе,
Скрит текст:
на моменти си давам кураж и си мисля, че ще се справя, но последните дни съвсем не е така. Далеч съм от мисълта, че са хормони. Хората казват, че с времето трябва да става малко по-леко, но при мен е обратното. Всеки ден се моля нещата да се върнат и да бъдат както преди, знаейки, че е невъзможно. И днес, вместо да съм щастлива от предстоящото събитие, аз не мога да сдържа сълзите си от загубата. Дори не знам дали няма да стане по-лошо в последствие. Знам, че нямам право на избор, но не намирам толкова сили в себе си.  Cry Ето за това не пиша... И сега не мога да спра сълзите си. А никой в темата не се нуждае от това, при все, че всеки ден се появява нов живот и трябва да се радваме.

# 597
  • София
Дени
Скрит текст:
за справяне -ще се справиш. Ти не си сама, не знам дали осъзнаваш в момента колко близки с общата си болка сте си станали със свеки. Да дразните понякога, но е до теб, със същата голяма болка. И те разбира. Чисто като помощ за отглеждане на бебето ще я имаш, като празнина на човека до теб няма да е същото, но пък малкото ще получи цялата ти любов. Ти ще намираш мъжът си в бебето и ще го обичаш за двама. Ще имаш моменти когато ще ти се иска да рухнеш, но няма да може да си го позволиш заради малкото човече, пък и с него денят ще ти е толкова динамичен, че няма да имаш много моменти на усамотение. И така докато се завъртиш и времето ще минава, а то лекува. Вярвам, че нашите близки ни помагат и закрилят от горе, ти си имаш ангел който ще ви пази. Hug

# 598
rosi.to, Стискаме силни палци! Дано всичко е чисто!

# 599
честит Георги на мама КАРАМФИЛА СИДЕРОВА да им е жив и здрав и много да ги радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт