Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 127
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Жалко. Тогава да подновя питането си - кой бихте ми препоръчали от София за ритуали? По възможност в центъра или източни квартали (Левски, Сухата Река, Хаджи Димитър, Подуяне).

# 511
Ще  намери своите фенове тук!А, на теб дано ти загуби номера Simple Smile

Едва ли ще го изгуби.... но си има и други начини да накараш някой да се откаже, макар и не доброволно

Aaa, не с лошо!Ти си го потърсила ( първа Simple Smile ! Ще търпиш сега , той е ясновидец!
Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 17:03 от ryannn

# 512
Не знам дали сте информирани, за който иска да ползва услугите на Цеца от Надежда: заминала е за Италия за 3 месеца , към септември , октомври щяла да се върне.
Лично аз, не съм общувала с Цеца, но моя приятелка е говорила с нея, ден преди да замине.

# 513
Не знам дали сте информирани, за който иска да ползва услугите на Цеца от Надежда: заминала е за Италия за 3 месеца , към септември , октомври щяла да се върне.
Лично аз, не съм общувала с Цеца, но моя приятелка е говорила с нея, ден преди да замине.

Странно ми е  защо от къщата, в която живее не са споделили тази информация като хората, а са казвали на всички търсещи я, че Цеца си била  сменила квартирата и не знаели къде се е преместила.Впрочем, това е първият случай, в който чувам ромка да живее под наем.
Иначе е много хубаво, че ти споделяш.Имаше няколко души тук, които държаха да се свържатс нея и ще им е полезно.

# 514

Странно ми е  защо от къщата, в която живее не са споделили тази информация като хората, а са казвали на всички търсещи я, че Цеца си била  сменила квартирата и не знаели къде се е преместила.Впрочем, това е първият случай, в който чувам ромка да живее под наем.
Иначе е много хубаво, че ти споделяш.Имаше няколко души тук, които държаха да се свържатс нея и ще им е полезно.

Здравейте момичета,

Аз бях при Цеца на 01.06.  Тогава тя ми каза че се мести в нова квартира, но телефона й остава същия. Нищо не спомена за Италия... едното й предсказание се сбъдна на 04.07:)

# 515
Момичета от София някой ползвал ли е услугите на Пернишкия екстрасенс академик Йордан Иванов приема до руски паметник лечение ясновидство, моля споделете

# 516
изместила се е в нова квартира и след това е заминала за Италия, предавам какво е казала на моя приятелка, която и е звъняла  за среща, че заминава на другият ден за 3 месеца за Италия........

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 23:25 от ani27

# 517
От темата ми стана ясно едно - в цяла София няма ни една, която да разваля магии и да го прави качествено. Simple Smile

# 518

Едва ли ще го изгуби.... но си има и други начини да накараш някой да се откаже, макар и не доброволно

Aaa, не с лошо!Ти си го потърсила ( първа Simple Smile ! Ще търпиш сега , той е ясновидец!
Simple Smile

Аз го потърсих по молба на една приятелка, която живее в чужбина. Но поради голямата сума, която той поиска за услугите му, тя се отказа и това накара играта да загрубее....Заради нея се свързах с него, но... сега си патя аз  Mr. Green Дам, ще търпя сега. Но да уточним нещо, той не е ясновидец, а ясновадец на пари от портфейла ти  Joy

# 519

Simple Smile

Аз го потърсих по молба на една приятелка, която живее в чужбина. Но поради голямата сума, която той поиска за услугите му, тя се отказа и това накара играта да загрубее....Заради нея се свързах с него, но... сега си патя аз  Mr. Green Дам, ще търпя сега. Но да уточним нещо, той не е ясновидец, а ясновадец на пари от портфейла ти  Joy

Тихо, тихо, не казвай истината тук, не е добре.
Събирайте там пари  колкото е поискал , носете, пък  , спокойно, той после пак ще поиска.

# 520
Здравейте, четох доста от форума, но не намерих човек, който разваля магии.Прочетох и публикациите от форума за разваляне на магия, но там има още по-малко информация.Интересува ме най-вече жена от София, която прави восъколеене.Преди години Валерия Христова ми помогна с восъколеене, но сега тя явно не приема.Същата жена като преди сега ми е направила много по-страшна магия, а и не само на мен.Проблемите ми са много наболяли и всички ясновидци,които ми гледаха ми казаха, че имам магия, аз самата затова се обърнах към тях, защото вече много осезателно я усещам, а тя е много страшна.Много ви моля, който познава човек, който наистина разваля, да ми прати координати.Благодаря на всички, които ще откликнат на молбата ми!

# 521

Здравейте момичета,

Аз бях при Цеца на 01.06.  Тогава тя ми каза че се мести в нова квартира, но телефона й остава същия. Нищо не спомена за Италия... едното й предсказание се сбъдна на 04.07:)

Здравейте, аз съм единия човек, който питаше за Цеца. Жената наистина е много добра при все че съм обиколила доста.
Много благодаря на всички, които дадоха информация. Предполагам че дори да е сменила местоживеенето номера едва ли е сменила тъй като би изгубила връзка с доста хора.
Моля ако някои научи нещо ново, нека споделя  Wink

# 522
една съфорумка ми прати този линк:

http://e-orakul.blogspot.com/

въпроса ми е някой знае ли нещо за тях, ползвали ли сте услугите им?

освен kremache , която ми ги похвали,  някой друг знае ли нещо за тях?

# 523
Здравейте. Интересувам се какви са цените при астроложката Ани от Пловдив ? Как става заплащането и връзката с нея по скайп ли е ?

# 524
една съфорумка ми прати този линк:

http://e-orakul.blogspot.com/

въпроса ми е някой знае ли нещо за тях, ползвали ли сте услугите им?

освен kremache , която ми ги похвали,  някой друг знае ли нещо за тях?

Отговориха ми на един безплатен въпрос, но по-вече беше характеристика на характерите, отколкото прогноза.

Общи условия

Активация на акаунт