Грижи за косата - 92

• 60 369
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, имам въпрос, свързан с лайката : Вярно ли е, че ако поливаш косата си с нея тя ще стане по светла? newsm78 smile3547

# 511
Момичета, имам въпрос, свързан с лайката : Вярно ли е, че ако поливаш косата си с нея тя ще стане по светла? newsm78 smile3547
Не. Това важи за природно руса коса, за освежаване на цвета и най-много един нюанс изсветляване. Peace

# 512
Здравейте, да се включа и аз в темата, чета, че обсъждате домашните маски.
След като родих имах силен косопад, което е нормално - чесъна направи чудеса, само с едно-две намазвания, но не само сок от чесън, втрих направо смачкания чесън. Мирише ужасно и леко пари, но подейства.
Косата ми е чуплива и гъста, малко под раменете.
Години наред правех маски с разни масла, редовно при това. Ефект имаше и то голям, но действително се забелязва насищане на косата с този вид маски и започва обратен ефект. Тривитаминола е чудесен, но с мярка.
Сега ще пробвам това масло от макадамия, което се препоръчва във всяка тема за коса.
Отпред на бретона имам къси косъмчета, които май не растат  #Cussing out Вечно съм рошава отпред. Гел, разни кристали др. ми правят косата мазна. Да ми препоръчате нещо Thinking

# 513
cherry22,да правя и протеини отвреме на време,Martani не мисля че е само и единствено от маслата,смятам че е въпрос на комплексни грижи-продуктите за коса също са много важни,но маслата наистина играят много важна роля в грижите които полагам,малката лисичка ,ще порасне,ти полагаш страхотни грижи за косата си,които ще дадат резултат Hug

# 514
  • София

Сега ще пробвам това масло от макадамия, което се препоръчва във всяка тема за коса.

Кое е маслото от макадамия и какво е точно неговото действие върху косата?

# 515
Цитат
Кое е маслото от макадамия и какво е точно неговото действие върху косата?

Ох, само това не съм си слагала на косата?  Grinning

# 516
nikolinanik, ето това е най-често обсъжданото масло макадамия, то обаче съдържа и други неща:

Обикновено се използва като финиш, но може и да се добавя и в маски.
Ето какво обещават да прави:
Скрит текст:
Подходящо за всички типове коса и най-вече за суха, безжизнена и изтощена коса.

Уникално красива и лъскава коса, благодарение на съдържащите се масло от макадамия и арганово масло.                                                                       

- Осигурява незабавно подхранване, изглаждане и дълготраен анти-заплитащ ефект. Косата е ултра гладка и мека, лесна за стилизиране и пълна с блясък.

- Незабавна абсорбация, леко усещане, без утежняване

- Удължава цвета на боядисана коса

- Естествена UV защита

- Намаля времето на изсушаване на косата до 40-50 %

Нанесете малко количество върху влажна или суха коса. Разрешете с гребен.

Олиото може да се прибави и към шампоан, маски за коса и боя, за постигане на по-добри резултати.

Състав:    Dimethicone, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Limonene.

Марката    Macadamia Natural Oil™     e специално създадена за "проблемни" коси.

Ако вие откривате някой от следните проблеми и с вашата коса, нашите продукти ще се превърнат в ежедневна незаменима грижа:

- изтощена /хиически, от слънце или вятър/

- заплетена

- боядисана, изрусявана, къдрена

- трудна за стилизиране

- клепнала и безжизнена

- суха, не мека, и без усещане за копринен допир

- гъста и "храстовидна"

Macadamia Natural Oil™   е висок клас професионална козметика за коса, която е съсредоточена върху възстановяването на маслата, благодарение на масло от макадамия и арганово масло.

Продуктите подхранват, възстановяват и съживяват и най-сухата и проблемна коса. Всяко от маслата е богато на незаменими мастни киселини, които са изключително важни за здравето, и тайна за красота на всяка една жена по света.

Комбинацията от арганово масло и масло от макадамия съдържат най-високата концентрация на незаменими мастни киселини, откривани някога в природата. Комбинациятаот масла подхранва и защитава косата от вредните UV лъчи, като значително увеличават еластичността и придават видим блясък.

Изключително лека, композицията на Macadamia Natural Oil e с изключителна сходност с естествения себум /мазнина/, произвеждана от собствения организъм. Тази изключителна прилика прави продуктите толкова ефективни, позволявайки на маслата да проникнат бързо, възстановявайки блясъка и мекотата на косата. Образува се и защитен филм, който предпазва косата от химикали, горещина и увреждане от слънцето.

- Мигновено подхранване, изглаждане и разплитане на косата. Косата е ултра мека и лесна за оформяне

- Намалява времето на изсъхване на косата до 40-50 %.

- Естествена UV защита

- Удължават цвета на боядисаната коса

- Бърза абсорбация от косата, лека формула, без мазно усещане

- Уникален блясък

От сайта zlatnaribka.com

sweety:) , благодаря за отговора  Hug

# 517
А къде може да го открием това масло от макадамия?

# 518
Страхотен продукт е Макадамията. Няма да спра да го повтарям. Използвам олио от Макадамия за подхранване,и резултатът е повече от добър.

В сайта на "Златна рибка" има много продукти и с Макадамия и въобще козметика.
http://www.zlatnaribka.com/

# 519
  • Бургас
 заповядай http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-macadamia- … l-treatment-30-ml
има по-малки, по-големи количества Simple Smile

# 520
Благодаря много   bouquet  bouquet

# 521
  • София
И аз благодаря за споделените линкове и впечатления за макадамията.   bouquet
Но сигурно може да се намери и в някои по-големи аптеки?  
Rolling Eyes

# 522
И аз благодаря за споделените линкове и впечатления за макадамията.
Но сигурно може да се намери и в някои по-големи аптеки? 
Rolling Eyes
Това е професионален продукт,няма да го намериш по аптеките.Там търси фалшивата макадамия на Икаров  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 523
  • София
О.К.   Simple Smile  Благодаря!    bouquet

# 524
sweety Simple Smile ,старая се  Hug

Ти колко често ползваш маслата ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт