Грижи за косата - 92

• 60 367
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
малката лисичка правя маслените маски веднъж седмично,nikolinanik  в аптеки не,но има специализирани магазини,които са си за масла и са качествени Peace,там можеш да намериш,иначе още един глас и от мен за олиото макадамия страхотное Heart Eyes

# 526
Аз ще си оставям косата да израстне и да махна това черно вече , някакви идеи с какво мога да го сваля по-бързо май бях чела за яйцето.Този тривитаминол как се ползва ще ме светнете ли Mr. Green

# 527
Моята фризьорка лично ми е казвала, че ако си правя маски да не слагам яйце, понеже ускорява падането на боята Simple Smile)
Иначе травитаминола - аз лично си го правих с малко мед (ако искаш и едно яйце) и някакъв алкохол (водка, ракия) има рецепти в интернет, разгледай си ги и си избери най-подходящата.
Някой съм чувала, че си го сипват в шампоана и пак действал добре на косата.

# 528
Аз ще си оставям косата да израстне и да махна това черно вече , някакви идеи с какво мога да го сваля по-бързо май бях чела за яйцето.Този тривитаминол как се ползва ще ме светнете ли Mr. Green
Доколкото съм чувала маслените маски смъквали боя  Peace
аз не се боядисвам иначе  Peace

sweety Simple Smile благодаря за инфото   bouquet

# 529
Да маслените маски със затопляне свалят боя Peace

# 530
Доколкото знам жълтъка много сваля. А и съм се убедила в това.

# 531
Аз съм чувала за киселото мляко и маски с мед,че също премахват боя.

# 532
снощи спах с маска с масло стимулант за коса, с арганово масло и още нещо, без да се увивам, просто така мазна си легнах, с кърпа на възглавницата, и спах много добре, така ухаеше...хубаво и приспивно, леки сънища имах, и като се изкъпах, страхотна коса....а боядисаният ми червен цвят стана още по-червен...не падна никак.

# 533
  • София
Момичета, днес си купих олиото за коса с Макадамия. Взех го от магазина на Златна рибка в София. Купих  от 30 ml. В магазина ми обясниха, че се слага много малко от него, колкото грахово зърно в шампоана, в маски и в боята за коса. Казаха ми, че в шампоана доста утежнява косата и тя по-бързо се омазнява. Може да се ползва след измиване на косата - в краищата, за да я предпазва от оплитане и цъфтеж.

# 534
Запис  Peace
И за анкетата, стремя се по-рядко да използвам сешоар само ако бързам, но за сметка на това маша всеки ден, въпреки че само отделни кичури къдря..  Blush

# 535
  • Велико Търново
nikolinanik,страхотно е олиото с Макадамия Peace вярвам ,че ще останеш доволна-аз възнамерявам да си го поръчам отново;ползвам го само като финиш и като съставка в домашна маска Peace

# 536
  • София
*Biskvitka*, благодаря за споделеното! Simple Smile  bouquet
Още утре ще го ползвам в боята за коса и след това като финш за краищата на косата ми.
След няколко ползвания ще споделя и моите впечатления от олиото.

# 537
Момичета, здравейте  bouquet  аз вчера за пръв път изпробвах олиото на Макадамия - останах много доволна, но искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате някакво олио, което е по-леко от това на Макадамия? Не, че ми утежни, но малко ми отпусна къдриците, иначе пък много добре хидратира доста сухата ми коса... та си мисля за нещо по-леко - имате ли впечатления от Mythic oil, Orofluido, това на Matrix или Nuxe...?
Благодаря ви предварително за отговорите  Hug

# 538
От изброените мога да изкажа впечатления само от Митик Оил,на мен ми е едно от любимите,лекичко е,прави косата много мекичка и ухае страхотно Heart Eyes

# 539
  • Варна
Момичета, здравейте  bouquet  аз вчера за пръв път изпробвах олиото на Макадамия - останах много доволна, но искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате някакво олио, което е по-леко от това на Макадамия? Не, че ми утежни, но малко ми отпусна къдриците, иначе пък много добре хидратира доста сухата ми коса... та си мисля за нещо по-леко - имате ли впечатления от Mythic oil, Orofluido, това на Matrix или Nuxe...?
Благодаря ви предварително за отговорите  Hug
Орофлуидо е подобно на Макадамия, гъсто и тежко. Митик ойл е леко, това на Матрикс също съм го пробвала и то ми се стори леко, ухаят идентично  с Митика Peace

Общи условия

Активация на акаунт