ЗОНАТА и ние - 13 Тема

• 128 539
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Как се справяте, когато сте навън или пътувате? Адски трудно е при пътуване, напаво незнам как да се оправям и ми се струва, че нещо обърках в храненето вчера, защото сутринта ми беше много зле, много премаляло нямях сили за нищо, очевидно съм объркала зоната и ми е паднала кръвната захар.

Аз много не мога да давам съвети,защото съм от скоро в Зоната, но ми се наложи да пътувам няколко пъти и от предния ден си планувам храната ,претеглям я ,разделям я в кутии ииии така..кофти,ама не виждам друг начин.Напредналите могат да се хранят по заведения и да преценят с голяма точност на око ,но аз съм още заек ....Много ми е добре в зоната и преглътнах това да си извадя кутийката и да си хапна на някое усамотено местенце  Crazy
Не знам какво си объркала,ама не бива да премаляваш,даже не трябва да ти се доспива следобед..аз спазвам стриктно количествата,часовете (да не са повече от 4-5 часа без храна),пиенето на вода преди всяко ядене,започвам винаги с протеина ..не си позволявам нищо между яденията освен мноооого вода...
Успей и пиши как  си !

# 151
  • Варна
Как се справяте, когато сте навън или пътувате? Адски трудно е при пътуване, напаво незнам как да се оправям и ми се струва, че нещо обърках в храненето вчера, защото сутринта ми беше много зле, много премаляло нямях сили за нищо, очевидно съм объркала зоната и ми е паднала кръвната захар.
Ако си с кола е лесно-заведения по пътя колкото щеш, караш на метода на око.
Ако си с влак да речем-приготвяш си нещо за през времето когато си на път. Намира се начин.

# 152
Аз съм скептик относно всякакви диети и адски трудно свалям кг. ! Боря се с 6 кг от 6 години - отвратителен метаболизим, съчетан със засояване на раб. място и придвижване до там с автомобил... трагична история!
Започнах да се храня по зоната преди 2 седмици! Не ям само 'зеленото' в таблицата, а и често се изкушавах - я баклава ми се прияла, я друго.... Пия рибено масло от препоръчаното в темата. Днес се престраших да се претегля - 2 кг baby_neutral   Не повярвах! Дано да продължи ефекта!

# 153
Здравейте момичета, добре дошли на новите попълнения. Аз пиша рядко но продължавам да следя Wink ЕМИГРАНтке от тебе не съм го очаквала това с двата месеца ;0 направо ме развесели Wink браво н тебе Wink аз съм си все още от зонуващите, задържам се на едни килограми и се чувствам страхотно. Не съм стриктна, почти нямам след състезанието един ден без нарушения, но 90 процента от яденето ми е зоново. А пропозито скоро ако има желаещи може да спретнем още един рунд Wink

# 154
  • Sofia
Здравейте! Имам нужда от малко помощ.
Висока съм 162 и съм 65 кг.
ИСкам поне 60 кг. Метаболизъ - много зле. Всякакви диеит съм опитвала. Видях Р.Мъйнов и се амбицирах за Зоната. Прочетох, че идеята на Зоната е здравословното хранене. Но за мен е важно да сваля тези 5 кг от себе си. ЕСтествено, не съвсем нездравословно, но въпросът ми е ОТСЛАБВАТЕ ЛИ в действителност, защото от началното обяснение , че ще се храним правилно - малко взех да се съмнявам. Иначе ще се върна да прочета и началните страници, но тъй като тази седмица ми е малко натоварена-преди почивка, затова директно питам.

С калкулатор съм изчислила, че съм 9 блока.  Сготвила съм си от готови рецепти от сайта vzonata и съм се подготвила за днес с обяд от зелен фасул с яйца и кисело мляко.
Предварително благодаря!

# 155
Здравейте! Имам нужда от малко помощ.
Висока съм 162 и съм 65 кг.
ИСкам поне 60 кг. Метаболизъ - много зле. Всякакви диеит съм опитвала. Видях Р.Мъйнов и се амбицирах за Зоната. Прочетох, че идеята на Зоната е здравословното хранене. Но за мен е важно да сваля тези 5 кг от себе си. ЕСтествено, не съвсем нездравословно, но въпросът ми е ОТСЛАБВАТЕ ЛИ в действителност, защото от началното обяснение , че ще се храним правилно - малко взех да се съмнявам. Иначе ще се върна да прочета и началните страници, но тъй като тази седмица ми е малко натоварена-преди почивка, затова директно питам.

С калкулатор съм изчислила, че съм 9 блока.  Сготвила съм си от готови рецепти от сайта vzonata и съм се подготвила за днес с обяд от зелен фасул с яйца и кисело мляко.
Предварително благодаря!

Здрасти, аз съм горе-долу с твоята височина и кг. И да- сваля  се  Grinning Аз за 10 дни съм -2,5 кг - аз съм си поставила по -голяма цел и искам да ги смъкна до 55кг, както съм си била винаги.Трябва да си много стриктна и задължително прочети книгите- ще се мотивираш и ще си изясниш какво се случва с теб докато си в Зоната.И ако питаш мен- забрави за тия манджи отначало- наблегни на пиле,риба и сурови зеленчуци,за да смъкваш килцата...иии мноооогоо вода  thumbsup

# 156
  mi6le2011 избягвай жълтъка на яйцата - даже забрави  за  него, той е източник на арахидонова киселина ;при всяко хранене особено сутрин започвай с протеина и си изяждай всичкото определено количество, не стой гладна и ще видиш какви чудеса ще станат с теб  Hug

# 157
  • Sofia
mini_mami , БЛАГОДАРЯ!
Веднага си вземам бележки от това, което си написала. Прочетох, че се целиш към 55, които "винаги си била", но аз "винаги съм била" 63-65 кг. Така, че при теб нещата ще са по-бързички!
Ще се насоча към риба тон в собствен сос и телешко месо (от буркан, домашно приготвено, като изчистя мазнината), защото пилешко месо не ям.
И ще премахвам жълтъците - намерила съм им приложение върху лицето като маска... иначе какво да ги правя... Wink
Казваш, че трябва да съм мн стриктна.... това малко ме попритесни. Ти повече месо и салатки си приготвяш, така ли?

# 158
mini_mami , БЛАГОДАРЯ!
Веднага си вземам бележки от това, което си написала. Прочетох, че се целиш към 55, които "винаги си била", но аз "винаги съм била" 63-65 кг. Така, че при теб нещата ще са по-бързички!
Ще се насоча към риба тон в собствен сос и телешко месо (от буркан, домашно приготвено, като изчистя мазнината), защото пилешко месо не ям.
И ще премахвам жълтъците - намерила съм им приложение върху лицето като маска... иначе какво да ги правя... Wink
Казваш, че трябва да съм мн стриктна.... това малко ме попритесни. Ти повече месо и салатки си приготвяш, така ли?
Ами аз качих последната година 10 кг от хормонална терапия и мисля вече да ги махам тия телеса  Mr. Green Като гледам около мен как слабеят мисля за 2-3  месеца  да ги махна ...За жълтъците - аз храня едно куче пред блока и скоро очаквам да стане теле  Laughing (защото са и домашнии ) За месото по принцип пише ,че може всякакво немазно, затова добре си намерила вариант с телешкото ;като протеин може да  хапваш обезмаслена извара и белтъци ...По принцип това е режим за цял живот и нищо не е забранено стига да се яде балансирано,но сега ние като искаме да отслабваме и все бързаме да стане веднага е по-добре да се набляга на  храните в зелено от таблицата ...Аз ям пилешко на тиган (без мазнина),извара, мляко 0,1% ,сурови бадеми и мноооогооо салати ...За стриктното  спазване...колкото по- стриктно,толкова по-ефективно...за слабеене,енергия,красота,хормонален баланс и самочувствие...и преди сме живели и без Зоната,но в Зоната е просто невероятно  Hug

# 159
  • Варна
Здравейте!Аз съм от  тези които почват после оплескват всичко.Но сега съм твърда ,даже си нося кантара с мен на работа.Менюто ми до сега е 2 закуски по 1 блок всяка-това е 120г к.мляко с 3 маслини.Обяда е 3 блока-126г пилешко филе,240 гр краставица,200г гроде и 9 маслини.Добре ли е  bouquet

# 160
Здравейте!Аз съм от  тези които почват после оплескват всичко.Но сега съм твърда ,даже си нося кантара с мен на работа.Менюто ми до сега е 2 закуски по 1 блок всяка-това е 120г к.мляко с 3 маслини.Обяда е 3 блока-126г пилешко филе,240 гр краставица,200г гроде и 9 маслини.Добре ли е  bouquet
Здрасти, въглехидрата за обяда ми се струва много - само 150 гр. грозде са 3 блока въглехидрат, които са равни на 500гр домати +400 гр краставици или 720 гр. броколи примерно...(гледам тук по изчисленията на док.Симеонов)  newsm78

# 161
  • Sofia
Снежи, не съм много веща, но имам едни листове, в които като гледам май не е много правилен обядът:
3 блока са:
90 гр пилешко
200 гр грозде
440 гр краставица
9 маслини
Това е според едни листове, които имам от т.нар д-р Симеонов (ходила съм преди 6 години - прилагах тези листове точно 1 седмица... просто живях на квартира и нямаше как)
А според таблицата от 1 стр, нещата ще изглеждат за 3 блока според мен , така:
90 гр пилешко
210 гр грозде, без краставици
9 бр маслини
Не знам - другите да кажат.

Разликата - липсата на краставиците, - си е голяма ... като се има предвид, че ще е хубава салата от краставици.
Малко издребнявам, но ти пък си занесла кантар на работата ...

# 162
  • Sofia

mini_mami , според моите листове от Симеонов - 200 гр плодове, са 2 блока.
Но гроздето, не е особено препоръчително за диети!

# 163
  • Варна
ГРОЗДЕ    -   80г , КРАСТАВИЦА (нарязана) -480 г,   ПИЛЕШКИ ГЪРДИ (филе, салам ) -42г.Значи-0,5ВБ краставица е 240г.грозде 2,5ВБ е 20гр,пилещкото е 3 по 42г  =126гр.Не е ли така newsm78

# 164
  • Варна
гроздето е 200г за 2,5ВБ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт