ЗОНАТА и ние - 13 Тема

• 128 610
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Гого61,много благодаря....този сайт,който си дал и много полезен...  bouquet

дали това рибено масло е добро
http://iherb.bg/nowfoods-ultra-omega-3-180-softgels/
ако не е,то което е добро и да може да се купи от БГ
мерси предварително!!

Калинке-Малинке, въобще не те съветвам да пазаруваш рибено масло от БГ - живо финансово харакири ще си направиш. Това, което си дала струва 90 лв., а тук същото е 28$. Разликата е повече от 2 пъти. И като вземеш в предвид, че рибеното масло(по скоро омега 3 - DHA+EPA) трябва да се пие постоянно ти става ясно защо те съветвам така. Ако се притесняваш за пазаруване по Интернет тук можеш да намериш полезни насоки за конкретното пазаруване. Иначе аз си купувам това рибено масло.Успех!

# 541
  • Варна
Гого,много ти благодаря!
снощи до 1 ч.четох твоя дневник,днес ще продължа,искам да прочета всичко...като четох първите открих много отговори.
много добре си обяснил всичко,дори и за пазаренето в интернет и че не трябва пейпал....
беше ми много объркващо с БВ,но реших,че ще си ги смятам в грамажи от данните в ббтийм,понеже това мерене с ч.ч. ми се струва доста неточно...мое мнение...

аз знам,че е от бг е доста по-скъпи,просто искам да знам дали това масло на което съм се спряла е ОК и по колко да пия от него.....за над 65% омега 3 дават да се пие по 3-4 капсули на ден...

Embarassed и един тъпичък въпрос-ако ми спрат поръчката на митницата,а аз съм от Варна,каква е процедурата???

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 11:40 от kalinka-malinka_83

# 542
  • София
Гого,много ти благодаря!
снощи до 1 ч.четох твоя дневник,днес ще продължа,искам да прочета всичко...като четох първите открих много отговори.
много добре си обяснил всичко,дори и за пазаренето в интернет и че не трябва пейпал....
беше ми много объркващо с БВ,но реших,че ще си ги смятам в грамажи от данните в ббтийм,понеже това мерене с ч.ч. ми се струва доста неточно...мое мнение...

аз знам,че е от бг е доста по-скъпи,просто искам да знам дали това масло на което съм се спряла е ОК и по колко да пия от него.....за над 65% омега 3 дават да се пие по 3-4 капсули на ден...

Embarassed и един тъпичък въпрос-ако ми спрат поръчката на митницата,а аз съм от Варна,каква е процедурата???

Като концентрация е много добре. Освен това е молекулярно пречистено. Имам спомен обаче, че някой от форума беше констатирал някакъв проблем с това масло. А ето намерих го. Ако все пак поръчаш такова рибено масло за поддържащата доза от 2,5 гр ЕПА+ДХА ще ти трябват 4 капсули на ден. Ако целта е лекуване на някакъв проблем д-р Сиърс препоръчва по-големи дози. Виж тук. - въпрос 55.

Що се отнася до митницата, то в пощата трябва да получиш митническо известие с което отиваш до митницата и плащаш 3,5 лв. магазинаж и 20% ДДС.

# 543
  • Тука, под липите стари...
Записвам се при вас. Преди 2 години със зоната свалих излишните си килограми - около 6 кг. за 40 дни. Сега отново съм решила да опитам  да сваля два-три излишни килограма.

# 544
  bouquet
Привет
приемате ли нови  Hug
Записвам се и отивам да изчитам , онзи ден ме запалиха и от 1.10. съм си сложила дата за начало.
 Peace

# 545
Добре дошла!
Темата е доста неактивна, но това зависи от новопостъпващите. Повечето ветерани са в сайта www.vzonata.com
Препоръчвам го винаги. Всичко е синтезирано и поднесено. А що се отнася до сроковете - навремето почнах с четенето и на другия ден бях зонова. Трябва да започнеш преди да ти се стори сложно. Успех!  Hug

# 546
  bouquet
цлете
аз да те питам има ли ефект върху обновяването на организма на молекулярно ниво забавяне на стареенето отивам да чета и другия форум Мерси Hug

# 547
 Laughing надявам се. Хормоните се регулират - това знам със сигурност от опит. За стареенето... а дано! Laughing

# 548

аз да те питам има ли ефект върху обновяването на организма на молекулярно ниво забавяне на стареенето

Съдейки по това как изглежда Бари.... Grinning, всеки път щом го видя му се възхищавам!  Wink

# 549

Съдейки по това как изглежда GODzillata.... Grinning, всеки път щом го видя му се възхищавам!  Wink

Благодаря ти, Eldass!  Mr. Green  Wink

# 550
Годзи, на теб по други параграфи... Mr. Green

# 551
  • София
Трябва да започнеш преди да ти се стори сложно. Успех!  Hug
Аз май пропуснах точно този момент. Изчислих си блоковете ама много сложно ми се вижда всичко и за това не знам от къде да започна, а нуждата ми е крещяща!

# 552
  • София
Трябва да започнеш преди да ти се стори сложно. Успех!  Hug
Аз май пропуснах точно този момент. Изчислих си блоковете ама много сложно ми се вижда всичко и за това не знам от къде да започна, а нуждата ми е крещяща!
Започни първо с прочитането на поне една книга на Сиърс. Запознай се с материалите в този сайт. Прочети и форума, където можеш и да зададеш интересуващите те въпроси. Успех.

# 553
Здравейте, искам да започна да се храня по зоната, но нещо не ми е ясно изчислението на блоковете. Искам да закусвам кисело мляко. Чета на етикета 3,6гр. мазнини, 3,2гр белтъчини, 4,2 гр. въглехидрати. Което изчислено се пада 2,4БМ, 0,43БП, 0,46БВ. Това за количество 100гр. И сега какво? Трябва да добавя още въглехидрати и протеини за да стане зоново хранене? В същото време аз трябва да намаля мазнините до 2 блока, което означава да ям по 83гр. мляко.
Накрая излиза че 83гр. кисело мляко съдържат 2 МБ, 0,36 ПБ, 0,38 ВБ. Сега трябва към това количество мляко да добавя продукти, които съдържат към 1,6 блока протеини и въглехидрати. И пак започват едни математически сметки. Кажете моля как най-лесно си изчислявате 2 блока за закуска примерно?

# 554
  • София
Здравейте, искам да започна да се храня по зоната, но нещо не ми е ясно изчислението на блоковете. Искам да закусвам кисело мляко. Чета на етикета 3,6гр. мазнини, 3,2гр белтъчини, 4,2 гр. въглехидрати. Което изчислено се пада 2,4БМ, 0,43БП, 0,46БВ. Това за количество 100гр. И сега какво? Трябва да добавя още въглехидрати и протеини за да стане зоново хранене? В същото време аз трябва да намаля мазнините до 2 блока, което означава да ям по 83гр. мляко.
Накрая излиза че 83гр. кисело мляко съдържат 2 МБ, 0,36 ПБ, 0,38 ВБ. Сега трябва към това количество мляко да добавя продукти, които съдържат към 1,6 блока протеини и въглехидрати. И пак започват едни математически сметки. Кажете моля как най-лесно си изчислявате 2 блока за закуска примерно?
Не знам какво и по кои формули изчисляваш, но аз като изчислих по горните данни получих(формулите и обяснението тук):
1БП = 219 гр, 1БВ = 214 гр, 1БМ = 42 гр. Взима се най-малкото число. Значи това мляко е мазнина и не може да се ползва за БП+БВ. Протеините, които се консумират в Зоната трябва да бъдат обезмаслени.
Една закуска от 2Б е например - 1кофичка к.мляко 0,1% масленост(в БГ) = 2БП+2БВ и 6 маслини - 2БМ.
Неоценима помощ оказва и таблицата с хранителни блокове.
Виж и предишния ми пост.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 06:28 от Гого61

Общи условия

Активация на акаунт