Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Зоната?
Какви са основните принципи на Зоната?
Какви са ползите от стриктното спазване на Зоната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Зоната?
Зоната е хранителен режим, който се фокусира върху поддържането на стабилни нива на кръвната захар, увеличаване на притока на кислород до мускулните клетки и изгаряне на излишни телесни мазнини. Той предлага редица ползи като по-добро мислене, по-добро движение, по-добър външен вид, отсъствие на глад между храненията и достигане на състояние на свръхздраве.
-
Какви са основните принципи на Зоната?
Основните принципи на Зоната включват поддържане на стабилни нива на кръвната захар чрез балансиране на въглехидрати, протеини и мазнини в съотношение 40:30:30 във всяко хранене. Този хранителен режим използва блокове за измерване на хранителни продукти и препоръчва нискомаслени протеини и здравословни мазнини като зехтин, авокадо, ядки и рибено масло. Освен това избягвайте високогликемични въглехидрати.
-
Какви са ползите от стриктното спазване на Зоната?
-
Какво мисли д-р Барни Сиърс за рибеното масло?
-
Какви са препоръките за приемане на рибено масло?
. В жегите организма си задържа вода за запас и затова свалените килограми са по-малко, но като захладнее ще свалиш от раз повече. За по- сигурни резултати си следи мерките с метъра ( или по размера на дрехите, че те са по-показателни.
- когато имаш кисело или прясно мляко не добавяш допълнително В, защото млякото се брои П+В . И червените храни не трябва да надвишават 25% от дневното меню. А ако целиш по-бързо сваляне на килограми, а не само здравословно подобрение е по-добре да се придържаш към зелените храни.
Както и да е.
Започнах скоро и съм много навита, една приятелка така ме зариби,че нямам търпение да се нижат дните и да виждам ефектите
Започвам с 9 блока,планирам си менюто за ден,два напред, работата ми е такава,че изобщо не ми пречи да спазвам режима на хранене....Ще надничам ,ще прочета назад темите ...Лек ден
,
, но въпреки забежките и в храненето и при нея се забелязва промяна.