ЗОНАТА и ние - 13 Тема

• 128 618
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, отчитам се с -3.5 кг за 17 дни   Party Приятно слабеене и хормонорегулиране  Hug

# 181
  • София
Здравейте! Харесвам Зоната и ви чета редовно, въпреки че още не съм започнала стриктно да спазвам всичко, може би защото ми е трудно да намеря време за кантарче и изчисления. Карам на око, стараейки се да балансирам. Не знам доколко ми е необходимо рибеното масло, но т.к. ми донесоха чак от Канада, реших да опитам. Четох внимателно, че не е без значение какво е рибеното масло, но не мога да разбера дали е добро това, което вече имам. Ще бъда благодарна, ако споделите мнението си.  http://www.kozmetika.bg/show/JAMIESON/43761_Рибено-масло-от-дива … -мг-х-90-капсули/ Струва ли си да го пия? Rolling Eyes   bouquet
Здравей Джули,
Д-р Сиърс препоръчва да се приема концентрирано, молекулярно пречистено рибено масло, което и да е преминало теста с фризера. Рибеното масло за което питаш не е концентрирано защото от 1000 мг рибено масло само 300 мг. са нужните ни омега 3. Според Сиърс трябва да се пият поне 3 гр омега 3 на ден, което значи че ще трябва да пиеш по 10 капсули на ден и цялата опаковка ще ти стигне за 9 дена. За месец ще ти трябват над 3 опаковки и за тази цена излиза доста солено. Не видях да пише да е молекулярно пречистено рибеното масло. Не знам и как ще се държи с теста във фризера. Аз пия това рибено масло - Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels . То е молекулярно пречистено, концентрирано и премина теста със фризера. Купувам си го по Интернет над 2 пъти по-евтино отколкото е тук в БГ. На този сайт и форум http://www.vzonata.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=23&start=48 можеш да прочетеш по подробно за рибеното масло, а също и за Зоновото хранене. Успех.

# 182
ВКУСНА МУСАКА - 18 Блока
патладжан 240 гр. - 2 БВ
тиквички 1408 гр. - 5.8 БВ
лук 26 гр. - 0.2 БВ
ориз 126 гр. - 9 БВ
кайма на попов - 516 гр. 12БП
заливка:
1/2 к.к.мляко - 1БВ + 1БП
сирене 84 гр. - 3БП
яйца 2 бр. - 2БП
зехтин 9 ч.л. - 18 БМ
може с една л.по малко защото в каймата има мазнини.
18 парчета по един блок или 6 порции по 3 блока или 9 по 2 блока   chef
pax,9 чаени лъжички са 27 БМ  Wink

# 183
  • София
Здравейте! Харесвам Зоната и ви чета редовно, въпреки че още не съм започнала стриктно да спазвам всичко, може би защото ми е трудно да намеря време за кантарче и изчисления. Карам на око, стараейки се да балансирам. Не знам доколко ми е необходимо рибеното масло, но т.к. ми донесоха чак от Канада, реших да опитам. Четох внимателно, че не е без значение какво е рибеното масло, но не мога да разбера дали е добро това, което вече имам. Ще бъда благодарна, ако споделите мнението си.  http://www.kozmetika.bg/show/JAMIESON/43761_Рибено-масло-от-дива … -мг-х-90-капсули/ Струва ли си да го пия? Rolling Eyes   bouquet
Здравей Джули,
Д-р Сиърс препоръчва да се приема концентрирано, молекулярно пречистено рибено масло, което и да е преминало теста с фризера. Рибеното масло за което питаш не е концентрирано защото от 1000 мг рибено масло само 300 мг. са нужните ни омега 3. Според Сиърс трябва да се пият поне 3 гр омега 3 на ден, което значи че ще трябва да пиеш по 10 капсули на ден и цялата опаковка ще ти стигне за 9 дена. За месец ще ти трябват над 3 опаковки и за тази цена излиза доста солено. Не видях да пише да е молекулярно пречистено рибеното масло. Не знам и как ще се държи с теста във фризера. Аз пия това рибено масло - Now Foods, Super EPA, Molecularly Distilled, 120 Softgels . То е молекулярно пречистено, концентрирано и премина теста със фризера. Купувам си го по Интернет над 2 пъти по-евтино отколкото е тук в БГ. На този сайт и форум http://www.vzonata.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=23&start=48 можеш да прочетеш по подробно за рибеното масло, а също и за Зоновото хранене. Успех.
Благодаря за включването, Гого61 ! Grinning  При теста маслото замръзна във фризера след 5ч. Чудя се при това положение кое е по-добре - да го изхвърля или все пак да пия от него.  newsm78 Доколкото разбрах не е евтино. Thinking А иначе ще потърся от препоръчаното. Благодаря!  bouquet

# 184
Права си за ч.л.мазнини понеже мойте ч.л.са по малки затова  ги смятам  1ч.л. по 2БМ дано да не съм заблудила някой. Wink

# 185
  • Варна
Здравейте! С много излизания от Зоната за месец и половина съм свалила 3 кг. Много съм доволна. Лошото е, че ми омръзна да си нося салати/предимно домати и краставици/ на работа и напоследък карам на сандвичи и кисело мляко. Не е добър вариант, но това ми се яде. Снощи си правих хапките с овесени трици и днес това обядвах. Прибавих и 3 лъжици кисело мляко и заприлича на питка. Все още срещам затруднения с храната на работа, това планиране за деня ми писва понякога. А и да не се лъжем изисква време. Все още не бих казала че ми е рутина и го правя естествено, без да се замисля. Та така... Успех на всички. Важното е да не се отказваме.

# 186
Здравейте, всички в зоната!
От няколко дни чета правилата, края на 11 и началото на 12 тема. Основното го разбрах, но въпреки това все още всичко ми се струва много сложно и трудно.
Има ли някъде таблиците с грамажите с възможност за разпечатване. Ще ми е по-лесно ако ги гледам от хартия.
Искам да се пробвам и аз със Зоната, предполагам задължително трябва да си купя електронен кантар, че тия грамчета са си направо за аптекарска везна...
 Laughing
Хубав ден! Сигурно ще имам още много въпроси, дано сте търпеливи.  Sunglasses

# 187
От няколко дни чета правилата, края на 11 и началото на 12 тема. Основното го разбрах, но въпреки това все още всичко ми се струва много сложно и трудно.
Има ли някъде таблиците с грамажите с възможност за разпечатване. Ще ми е по-лесно ако ги гледам от хартия.
Искам да се пробвам и аз със Зоната, предполагам задължително трябва да си купя електронен кантар, че тия грамчета са си направо за аптекарска везна...
 Laughing
За също съм достигнала  до 11 тема и при мен е същото.
Обаче оня ден взех ,че хванах сантиметъра хм и останах очудена.Смъкнала съм на см  в ханша ,талията.
Обаче няма да се отказвам взе да ми допада и ще се боря с тия 10 кг и това е !

# 188
Да ви кажа, колкото повече чета толкова повече се убеждавам, че отстрани спазването на този режим изглежда граничещо с лудостта. Направо не смея да споделя с мъжа ми, че ще каже че съм превъртяла. Представям си ако сложа кунхенски кантар и започна стриктно да измервам грамажи, ще си помисли точно това - изперкала си...

Това не се ли превръща в мания? Кажете...
А и тези изкуствени протеини, които пиете? Дали е здравословно?

# 189
Защо да сме изперкали?А когато тръгнем по доктори тогава ......или си казваме ама късно е!
Всичко идва от храненето.по добре да ме мисли,че изперквам.
то и моя ми вика"А ти колко манджи  наготви, а сме двама "Ти си ядеш твойте бъркочи"
И аз му отговарям "Споко на майка ще занеса"
Та такива ти ми работи.Напр.и той не можеше да ме възприеме когато бях на Дюкан и ядях трици,но когато отслабнах взе да се чуди и на всякого обясняваше,че ям и слабея.
Но вече свикна особенно ,когато  видя Руслан Мъйнов .Но когато му казах,че е отслабнал по този и метод и му показах книгата се очуди newsm78
Чудеше се и кога съм си купила  книгата,а тя от 2 год.виси в библиотеката ми!
Така ,че  hrisi_a4o подготви го по отдалече!
Всеки мъж вижда когато  жена му отслабва и става все по хубава!Дори и да е на 50 години!
В тълпи му в главата,че много са се излекували от много болести  и са си регулирали кръвното чрез ЗОНАТА!
Давай смело и не се отказвай!

# 190
  • София
 Laughing

Хриси, това с меренето е тегаво само докато свикнеш. При мен беше за около 2 седмици. По зоната се храня вече 11 месеца. Отслабнал съм 25 кг и махнал 26 см от талията. Тук http://www.vzonata.com/  има много хубав сайт за Зоната. Таблицата с блоковете, която можеш да си разпечаташ - http://www.vzonata.com/Tablica.htm. Има и още много друга полезна информация. Има и много добър форум. Успех в зонуването.

# 191
Благодаря ви за съветите!
Вчера разпечатах таблицата. Така не ми изглежда толкова страшна, дори вече запомних някои грамажи/не почти са еднакви в групата/. Като свикна всеки грамаж какво количество е на око и мисля, че няма да е трудно. Обаче като съм свикнала да закусвам със закуската на Мермерски, ще ми е трудно са се откажа от някои от съставките и.
За обяд си взех 3 малки домата, шепа извара и 6 маслини.  Simple Smile Още от първия ден започвам да определям порциите на око/нямам кантар/. Сигурно грамажите не са точни. Но ще ми трябва време..
Хубав ден на всички!

# 192
Моя кантар е механичен ,но пак си е точен.Е сега 48 грама може да има отклонение от моето и от  електронния ,но все пак си ги меря.А когато нямам време и  имам напр.риба на скара и салата  меря си със длани.
От 31 август съм в Зоната обече отначало имах нарушения и от 74.6 кг вече съм 74.2кг.
Обаче в сантиметри имам  разлики и по дрехите  си усещам.
Много се радвам може и бавно да става при мен ,но аз писах,че съм предменопауза и съм на 48 год.
ще продължавам по този начин.От понеделник съм на работа и  вечерята ми е в 17.40 ч втора смяна см и ще си нося там да ям.
Аз и по рано си носех но не бях зонова!
Успех Хриси!
Ще продължавам да питам ако нещо не ми ясно и да Ви чета !

# 193
  • София
.... Още от първия ден започвам да определям порциите на око/нямам кантар/. Сигурно грамажите не са точни. Но ще ми трябва време..
Хубав ден на всички!

Хриси, определянето на око върши работа в инцидентни случаи - когато сме на ресторант, на почивка, на гости и т.н. В общия случай обаче ми се струва, че кантарчето е по-добрия вариант. Разбира се винаги можеш да направиш хормонална настройка(виж тук - http://www.vzonata.com/Hormonalna-nastroika.php). Една електронна везна обаче не е и много скъпа. Моята, когато я купувах беше към 12-15 лв. Успех.

# 194
  • Варна
Здравейте!Аз за сега се старая!И имам резултати-вече 1кг съм надолу и 4см от талията!Вижте вчерашното ми меню,защото мисля че все нещо бъркам!Закуска-2блока 56 кашкавал 1ф хляб 12фастъка.Обяд-120г краставица-0,5ВБ,1,2ф хляб-1ВБ,ябълка-0,5ВБч12 фъстъка и 56гр сирене.Вечеря-4блока -сготвена леща-50гр леща,пипер 0,25 ВБ,лук и чесън 32,5гр-0,25 ВБ,пилешко филе-84г-3ПБ.Всичко това с 300гр вода го сварих и потправих ,стана страхотна вечеря.Останалите1,5ВБ изядох ябълка плюс 18 фъстъка. Късна вечеря-230гр вино с 56гр сирене BlushДнес за закуска 1,2грейпфут,6 фъстъка и 28гр сирене Peaceтова е кажете Peace  добре ли е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт