ЗОНАТА и ние - 13 Тема

• 128 596
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
20 дена съм на режима и не съм отсланала изобщо. Но се чуствам добре. Спазвам до грамове. Нито мъжа, нито дъщерята отслабнаха, може би леко ни се прибраха коремите.

# 571
  • Варна
20 дена съм на режима и не съм отсланала изобщо. Но се чуствам добре. Спазвам до грамове. Нито мъжа, нито дъщерята отслабнаха, може би леко ни се прибраха коремите.
Яна, осемгодишното момиче ли подлагаш на Зоната? И то се справя?

# 572

20 дни само зелена Зона ли?  Rolling Eyes

И кой по колко блока яде?

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 18:04 от GODzillata

# 573

Симеонов тълкуваше този факт по следния начин:
Губиш мазнини, печелиш мускулна маса. В началото на режима организма възстановяа мускулна маса. Мускулите са по тежки от мазнините. Извод - килограмите не мърдат, но обиколките намаляват  Simple Smile
Щом се чувстваш добре, продължавай. Това е Зоната, трябва да се чувстваш добре.
Много се радвам, че на малката ти дъщеря също се отразява добре, изключително важно е да създадеш хранителни навици на детето докато е по-малко, а не цял живот да се бори с наднормени килограми.

# 574
1 кг мускули = 1 кг мазнини

Мускулите не тежат повече от мазнините, НО, ако кажеш, че мускулите тежат повече от мазнините за един и същ обем, е друг вОда.

# 575
А ето и нагледен пример, как изглежда 1 кг мазнина и 1 кг мускули. Нарочно не качвам снимката, тъй като е малко неестетична , но който му е интересно може да види: http://9gag.com/gag/4706114/1kg-fat-vs-1kg-muscle

# 576
  • Бургас
Вчера ми казаха, че съм отслабнала. В сряда бях на рожден ден и ядох само торта, толкова зле ми стана, че ми прилоша.
Как се справя дъщеря ми, тя яде като мен по 9 блока.
Ставаме в 6:45 до 7:00 сме изпили по една чаша топла вода. В 7:20 закусваме по 2 блока. Извара, шунка, с домат 1б и 1б от 1/2 ябълка и 6 маслини, напоследък бърза и изяжда маслините с протеина и по пътя хрупа ябълка.
За 12ч и пращам един мъфин от сайта правя постоянно от тези със сирене и овесини трици, правя по 18, че и мъжа си взима. В 13:30-14 обядва по 3 блока риба или пилешко филе със зеленчук. В 17:30 закусва 1 блок или кисело мляко или мъфин. Вечеряжме в 20ч вечеря ме 2 блока и в 9ч тя си ляга. Свиква се, оня ден баба ми и предложила шоколад и тя отказала, на рожденния ден е хапнала малко торта и и станало лошо.  Grinning
Имам питане един блок пилешко филе 42 гр ли?  Как да смятам шоколада, аз си подслаждам прясното мляко със стевия,  но детето иска шоколад.

# 577
Да 1 грам пилешко=42 грама Simple Smile В книгата на английски всичко е в унции и по лесно за запомняне. Аз ги помня така - по сухите меса, като филета са по 1,5 oz =42 грама, а по сочните са по 1 oz = 28 грама.  Simple Smile

Пример:
по 42 са - пилешко,  пуешко филе и почти всички рибите.
по 28 грама - по-тъмното месо - пилешки, пуешки бут, свинско.

# 578
Какъв резултат е нормално да очаквам. Вече съм на "Зоната" втори месец, но съм мръднала само 2 кг надолу Sad При Вас как върви?

# 579
  • София
Месото се смята по 28гр,а само шунките и такива дето не се знае какво има в тях са по 42гр.По внимателно с мерните единици!

# 580
    Записвам се като пълен новак с въпрос - чели ли сте за случаи, в които има освен отслабване, но и растеж  /за тийнейджъри става въпрос/. Простете, ако го има написано някъде, отскоро чета!

# 581
1 кг мускули = 1 кг мазнини

Мускулите не тежат повече от мазнините, НО, ако кажеш, че мускулите тежат повече от мазнините за един и същ обем, е другА вОда.

Извинете, това имах предвид  newsm08

А ето и нагледен пример, как изглежда 1 кг мазнина и 1 кг мускули. Нарочно не качвам снимката, тъй като е малко неестетична , но който му е интересно може да види: http://9gag.com/gag/4706114/1kg-fat-vs-1kg-muscle
Железен довод! Благодаря!

# 582
Железен довод! Благодаря!

Моля Simple Smile

# 583
Здравейте Зоновки, въпреки че отдавна харесвам режима това ще мие първото включване в него. От сряда съм решила да започна. Доста ме плашат изчисленията, но с ваша помощ се надявам да се справя. Висока съм 158 и съм 81 килограма.

# 584
  • Бургас
Може ли да ядем обикновенно сирене, защото не мога да намеря котидж? Най- обичат на Маджаров. А шоколада за въглехидрат ли да го смятам. Децата се върнаха с по един шоколад от дядо си и голямата искаше да яде и и сметнах като въглехидрат от етикета 2 блока + 2 блока яде шунка за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт