СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Браво! Чудесен ръст.

# 316
Моля за помощ.
Вече тотално нищо не разбирам.
Имам 7 дни закъснение, овулацията ми е била на 10.10
Имам 3 кръвни теста.
На 1-ви ден закъснения чхг- то ми беше 98.8000
На 5-ти ден закъснение чхг- то ми беше 346.8000
На 7-ми ден закъснение чхг- то ми е 452.9000
Нищо не разбирам. Изчаках 45 часа и разликата между двата е минимална.
Много съм уплашена и се разревах тук на работа. Ужас! Какво да си мисля не знам вече.
Моля за свети

# 317
  • В сърцето на любимия човек
Изчакай няколко дни и отиди на лекар. Ако междувременно получиш болки или кървене отиди веднага да те прегледат.

Без да те нападам, но за пореден път се убеждавам, че излишното тестване през 48ч носи повече вреди, отколкото ползи.

# 318
molina_bohemi, в една и съща лаборатория ли са правен тестовете? Например на пети и седми ден? Не се шашкай предварително! Така или иначе ще трябва да повториш кръвния тест отново, според мен. При стойности под 1000 -1500 не може  да се види къде е плодния сак.
 Наблюдавай се за болки и кървене!
 Стискам ти палци за добра развръзка! Hug

# 319
molina_bohemi, в една и съща лаборатория ли са правен тестовете? Например на пети и седми ден? Не се шашкай предварително! Така или иначе ще трябва да повториш кръвния тест отново, според мен. При стойности под 1000 -1500 не може  да се види къде е плодния сак.
 Наблюдавай се за болки и кървене!
 Стискам ти палци за добра развръзка! Hug
Да в една и съща лаборатория са.
Мисля да пусна и в събота след 48 часа и вече не знам. Защо расте толкова бавно губя ли го?????? Не мога да имам кървене слагам си утрогестан пия дуфастон, нямам болки. Само гърдите. Чувствам се добре. Не знам какво да правя. Защо толкова бавно растат...............

# 320
Изчакай няколко дни и отиди на лекар. Ако междувременно получиш болки или кървене отиди веднага да те прегледат.

Без да те нападам, но за пореден път се убеждавам, че излишното тестване през 48ч носи повече вреди, отколкото ползи.
Трябваше да си се радвам на 346.8000 и да не ходя повече, а сега пак........

# 321
molina_bohemi, от опит ти казвам, че нямаше да бъдеш по - доволна, ако се радваше на един добър резултат и след това светът ти да се срине.... Cry
 За съжаление неправилното нарастване не е добър знак за развитието на бременността, но пък в интернет съм намирала много окуражващи истории с направилно нарастване на бета ЧХГ.
 Към този момент ти с нищо не можеш да промениш ситуацията.

# 322
Аз мисля , че трбява да се успокоиш  , абсолютно е безмислено в момента да  се стресираш толкова . Изчакай десетина дни , отиди на лекар , и така . Не може от сега да се панираш дали ги губиш или не ,общо взето е природа , от теб нищо не зависи на този етап. Ако имаш кървене- по рано на лекар !
Между другото , аз в днес съм в 8.г.с вече и трбява да видя дали въобще имам ембрион в плодния сак. Това го знан от около 3 седмици и въпреки всичко не отидох да дам кръв за ЧХГ.Така или иначе каквото съм могла на този етап , направила съм сега чакам , и се моля на дорбо развитие на нещата ,нищо че вече съм преживяла едно кухо яйце
Успех.

# 323
  • Sofia
Аз нямам навик да обнадеждавам, когато мисля, че работите не вървят. Съжалявам  Tired Според тези резултати бремеността не върви, няма какво да се лъжем. Освен, че не нараства добре, резултатът е нисичък за една седмица закъснение.  Нямаш кървенете сигурно именно от утрогестана. Аз докато се тъпчех с него, задържах едно кухо яйце до 11 седмица, като само веднъж зацапах.

# 324
Най-вероятно е биохимична бременност. Случва се, за съжаление.

# 325
И аз съм на мнението на desive78 - ниска стойност за съответния ден закъснение и слабо нарастване на стойностите на ЧХГ ---> лоша прогноза.
Посъветвай се с лекар дали да не спреш Утрогестана и Дуфастона.

# 326
И аз съм на мнението на desive78 - ниска стойност за съответния ден закъснение и слабо нарастване на стойностите на ЧХГ ---> лоша прогноза.
Посъветвай се с лекар дали да не спреш Утрогестана и Дуфастона.

Започнах да се параноясвам... влязох в някакъв калкулатор и ако приемем, че единия ден (25.10) имах чхг 98.8000, а 6 дни по късно (днес 31.10)  е 452.9000, то чхг- то се удвоява на всеки 65 часа. Така се самоуспокоих, но като добавя чхг- то от онзи ден ( 29.10) беше 346.8000 и сравня с това от днес пише, че се удвоява на 124 часа.
Много се обърквам, хем един път е добре, хем не.
Днес ходих на доктор, извади ми снимка със сакче, но е толкова мъничък....
Дали изобщо имам шансове да изкарам една бременност, ако изключа резултата от онзи ден.... в събота ще си направя последен кръвен, но няма да е по същото време а с 3 часа разлика....
много съм разстроена  Cry Cry Cry Cry Cry

# 327
Добре де, а лекарят какво ти каза по въпросите ти? Не си пропуснала да го попиташ, надявам се.

# 328
Добре де, а лекарят какво ти каза по въпросите ти? Не си пропуснала да го попиташ, надявам се.
Вика сигурен бил, че има сак.
Да съм се спряла с тези тестове, при всеки било различно. Не било нужно да се удвоявало бла бла. В събота си правя последен аз и се отказвам, оказах се в такова голямо мъчение, че няма на къде, ако се покачва ще се радвам, ако се смалява, ще знам, че няма смисъл. Каза да не спирам никакви хапчета. Тази днес като ми взе кръв ми взе от друга вена ( надявам се това не влияе, все пак кръвта е еднаква) и сега така ме боли... ужас. Но сега и в събота да го направя пак няма да са минали 48 часа. И едва ли ще е 900 резултата. Но Божа работа...
Нормално е да съм объркана, извинявайте, че спамя...

# 329
  • София
При  мен за съжаление миналата година с подобни стойности и бавно нарастване, се оказа кухо яйце (имаше сак, но не и ембрион, или ако е имало е спрял да се развива много рано).... Sad изчакаха ме до 6-7 г.с., но не се изчистих сама Sad Дано при теб не е такова положението

Общи условия

Активация на акаунт