Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, гледам тези снимки на Джемре с бретон и си мисля дали няма да е тя след няколко години, както направиха в Перла? Thinking

# 61
  • Варна
Добро утро!  Nature Sun With Face Хубав ден! newsm76

# 62

Гюней 100 % ще направи мизериите  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 08:47 от ~_Т_~

# 63

Лелее, уникално красива Берен Саат  Heart Eyes  newsm76, каква естествено красива усмивка, браво  Heart Eyes

А пък на останалите снимки пак забелязах, че Буура когато е усмихнат е много хубав  Wink

Според мен силуета на снимката с Джемре може да е и Симай... Т.е предпочитам да е тя  Wink

Момичета, айде вече да спазваме добрия тон. Не ми се иска точно преди финала да се разменят обиди Sad

# 64
# 65
# 66
# 67
# 68
Момичета, гледам тези снимки на Джемре с бретон и си мисля дали няма да е тя след няколко години, както направиха в Перла? Thinking
Възможен е скок във времето. Значи, Гюней няма да я стреля. С тоя бретон Джемрето има  затворническа визия. 
Добро утро и хубав ден!

# 69
  • Тук някъде.....
Здравейте, момичета!   bouquet

Бях обещала на една приятелка  Heart Eyes да пиша по-често, ама да ви кажа честно - с мен, или без мен - нещата не са се променили  Joy А си мислех, че съм драка номер 1, но само как съм се объркала  Joy
Ама нищо де, ей ма на, и пиша. Финалът го очаквам щастлив за Джемре и Кузей. Живи, здрави, и щастливи. За Демет и Шереф - също. Виж, за останалите няма да е баш така  Mr. Green Гюней - в затвора, ако тази снимка с пистолета не е сън - помирението между братята е невъзможно. Така смятам.

# 70
# 71
  • Пловдив
Здравейте, момичета!   bouquet

Бях обещала на една приятелка  Heart Eyes да пиша по-често, ама да ви кажа честно - с мен, или без мен - нещата не са се променили  Joy А си мислех, че съм драка номер 1, но само как съм се объркала  Joy
Ама нищо де, ей ма на, и пиша. Финалът го очаквам щастлив за Джемре и Кузей. Живи, здрави, и щастливи. За Демет и Шереф - също. Виж, за останалите няма да е баш така  Mr. Green Гюней - в затвора, ако тази снимка с пистолета не е сън - помирението между братята е невъзможно. Така смятам.

newsm10 newsm10 newsm10
Подкрепям с две ръце  Joy Joy този финал би бил най- логичен! Никога не е имало смисъл да търся под вола теле или някакъв скрит замисъл откъм сценарии. По прозрачен филм не съм гледала, от гледна точка на това кой кого аджеба обича  Laughing

Радвам се също, че пообщувах с много мили дами!  newsm51

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 14:39 от Tatti

# 72
# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт