На море в Гърция 2013 – VI

• 91 235
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
silna Само плажа пред хотел Vergos има това, което искаш

Мислех си, че шезлонгите са само за гости на хотела  newsm78 Предлагат ли консумация за външни?

Mur Честно да ти кажа не разбрах. Спряхме там, познаваме хотела от преди. Взехме си фрапе и безалкохолни, опънахме се на шезлонгите, починахме, разхладихме се в морето и продължихме. Никой нищо не ни каза, бара е на самия плаж, ето го отзад на снимката:

Хотела беше доста пълен, но на плажа нямаше много хора, повечето бяха на басейна.......

# 556
Ясно. Ние като сме минавали по плажа край хотела преди 3-4 год. нямаше бар, само шезлонги за гостите и беше пълно. Но и шезлонгите бяха по-малко. 

# 557
Ще се запиша 'за кадем' в темата, защото вися на балкона от 2009 и се надявам тази година поне да ми се усмихне късмета с една морска разходка до Гърция Praynig
От толкова много четене абсолютно вече не знам каква да е дестинацията, ще помоля за съвет.
Планираме 3 (максимум 4) дни с тръгване от Пловдив.
Плажът (като за комплект варненци) не е основно изискване, но е добре да е наблизо, за час-два разнообразяване на палав 3-годишен.
Търсим място с 'нещо за разглеждане' наоколо (50-100км диаметър)
До момента единствено Кавала и региона сме разглеждали по-обстойно.
Приемам предложения  Grinning  bouquet
П.С. Пловдивчани, от кой пункт минавате границата?

# 558
  • София...........
silna Само плажа пред хотел Vergos има това, което искаш

Мислех си, че шезлонгите са само за гости на хотела  newsm78 Предлагат ли консумация за външни?

Може срещу консумация да се ползват шезлонгите на хотела, както и басейна срещу консумация в пицария Густо.
От понеделник сме във Вурвуру - времето и водата са разкошни Wink

# 559
Здравейте,
Ние също сме се ориентирали да почиваме в Гърция това лято, но ни се иска този път вместо в хотел, да наемем вила или къща... Дали някой може да ни препоръча място? Благодаря предварително Simple Smile

# 560
Благодаря момичета за отговорите   bouquet. Значи човека си ми е отговорил много правилно, че няма организирани плажове. Жалко, защото нашите мъже искат това и аз също де. А в Никити, Геракини и другите околни селца има ли такива плажове или преобладават и там неорганизираните. Същ

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 09:25 от silna

# 561
  • Пловдив
...
П.С. Пловдивчани, от кой пункт минавате границата?

Зависи за къде сме тръгнали  Grinning Отваряме Viamichelin и каквото карта покаже  Peace

Да има "нещо за гледане" - природа ли, руини ли....

yoretmenim, какво резервирахте срещу Амос? Барът пред Афродита по спомени е Коко, а не Паралиа, което означава още по-голямо разстояние между вас и другото семейство. За веднъж да, но за постоянно ходене си е доста.

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 09:35 от jul

# 562
  • София...........
Благодаря момичета за отговорите   bouquet. Значи човека си ми е отговорил много правилно, че няма организирани плажове. Жалко, защото нашите мъже искат това и аз също де. А в Никити, Геракини и другите околни селца има ли такива плажове или преобладават и там неорганизираните. Същ

На плажовете, където има бийч бар си има шезлонги и чадъри срещу консумация - Калогрия е хубав плаж от страната на Никити.

# 563
  • София
В Каво Каламици някой да е отсядал?

# 564
silna....Beach Bar "Talgo", намира се по пътя за Никити и Агиос Николаус ( дано не бъркам за последното село ), на около 10 мин път с кола е от Вурвуру, много хубав плаж, добре поддържан, морето е плитко с искрящо сини води, има и място за собствени чадъри и хавлии, ако не искаш да ползваш шезлонгите и чадърите, които не се заплащат.

В интернет има снимки, но в действителност е доста по-хубаво, съществена положителна черта са изключително чистите санитарни възли, обслужват бързо, въпреки, че е доста посещаван....настрани от ивицата с чадърите има много приятни "диви" плажчета, но е добре да ползвате аква обувки, защото до скалите имаше таралежи. Всъщност като застанеш с лице към морето, от дясно ти е свободния плаж, а от ляво платформа за плажуващи над 16 г, по средата шезлонги, чадъри и любимите ми столчета, които и в морето на плиткото можеш да забоеш и да правиш слънчеви бани, докато водичката ти разхлажда краката и четирибуквието.

Благодаря, за страхотните разкази и фотографии, мисля, че, живот и здраве, следващата дестинация е Пелион.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 09:43 от комикс

# 565
  • софия
Привет, да ме насочите къде да почета повечко за Лефкада

# 566
  • София
Ako ползваш английски може да видиш това http://www.greeka.com/ionian/lefkada/. Иначе из темите много е писано за Лефкада. Ползвай търсачката. Ако имаш конкретни въпроси, питай.

# 567
  • софия
Искам да попитам някой бил ли е в хотел Диас, Платамонас...и някакво мнение?

# 568

На плажовете, където има бийч бар си има шезлонги и чадъри срещу консумация - Калогрия е хубав плаж от страната на Никити.

silna....Beach Bar "Talgo", намира се по пътя за Никити и Агиос Николаус ( дано не бъркам за последното село ), на около 10 мин път с кола е от Вурвуру, много хубав плаж, добре поддържан, морето е плитко с искрящо сини води, има и място за собствени чадъри и хавлии, ако не искаш да ползваш шезлонгите и чадърите, които не се заплащат, но консумацията от бара е задължителна.

В интернет има снимки, но в действителност е доста по-хубаво, съществена положителна черта са изключително чистите санитарни възли, обслужват бързо, въпреки, че е доста посещаван....настрани от ивицата с чадърите има много приятни "диви" плажчета, но е добре да ползвате аква обувки, защото до скалите имаше таралежи.

Благодаря, за страхотните разкази и фотографии, мисля, че, живот и здраве, следващата дестинация е Пелион.  Heart Eyes

Благодаря, аз точно това искам. Да има бийч барове.   bouquet

# 569
  • В друго измерение
Bled, peterky - благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт