Отговори
# 720
  • София
Мен ме изнервя само едно - като няма секс Embarassed
И аз нямам имунитет към токсоплазмоза, сега видях някакви стари изследвания, а в началото си хапвах луканка и прошуто, тюф  Confused

с брат ми съм с 6 години разлика, много ми е, но пък ме водеше и взимаше от детска, така че търпи някаква експлоатация по-големия брат/сестра  Laughing

# 721
И аз нямам имунитет към токсоплазмоза, сега видях някакви стари изследвания, а в началото си хапвах луканка и прошуто, тюф  Confused

с брат ми съм с 6 години разлика, много ми е, но пък ме водеше и взимаше от детска, така че търпи някаква експлоатация по-големия брат/сестра  Laughing

И аз ядох камамбер, много съм лакома и забравих. А то и листерии има. Бляк.
Аз съм най-голямата - от едния съм с 4 по-голяма, от другия - с 6. Голяма експлоатация съм търпяла, ама като го гледам това сега голямото - май няма да ми се получи. То като е на 10, другото ще е на 5, т'ва са два различни свята. А и честно казано май не съм фен на отглеждането на малките от големите...

# 722
А и честно казано май не съм фен на отглеждането на малките от големите...

И аз много се грижих за сестра ми, макар че ни е малка разликата, но не съм фен и аз...Знам, че са нямали избор нашите нооо...Едно е детето да иска да се включва, друго е да му вменяваш задължения.

# 723
Сладурки, заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Hug

ПС Вики, Золка, съвсем изключих да я пусна от общия профил.  Rolling Eyes

# 724
Пандичка, понеже съм нова тук, защо трябва да се пише в нова тема? Тоест спираме да пишем тук и пишем в новата ли?

# 725
  • Варна
Пандичка, понеже съм нова тук, защо трябва да се пише в нова тема? Тоест спираме да пишем тук и пишем в новата ли?

Да  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт