СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 533
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Ако и в 9плюс имат мостри, то най-добре ще бъде да я поръчам по Интернет. Няма да има смисъл да търся магазина из цяла София. Мислех си, че имат по количка от всеки цвят.  Embarassed Rolling Eyes

Най-добре се обади да провериш. Вече качих снимки Crazy

# 286
 newsm10 Благодаря кикито за снимките  Hug

# 287
 Благодаря, страхотна е, честито! Това кафяво и сивата ми харесват най-много. Кафявата ми харесва сякаш повече, но пък сивото се връзва със всички цветове. Имам време да реша. Показах снимките на ММ и той хареса вашата пред сивата, която му показах.

# 288
Момичета да ви попитам някоя мисли ли да взима такава джаджа, че случайно преди два дни едни познати ми я похалиха http://prodavalnik.com/unikalen-kosh-za-pampersi-tommee-tippee-sangenic-i21154689 като гледам цената е супер, но торбичките колко ли струват  newsm78

# 289
Привет,

Аз пък преди малко се завърнах от болницата, където ходих да ми вливат желязо. АГ реши, че не може вече да ме търпи с не взимането на хапченца  Mr. Green Та ето ме, с железце в кръвчицата  Mr. Green

Амели, да се оправяш. При мен имаше едно леко кървене в един момент, така и не се разбра откъде беше, но спря много бързо. Нека те понаблЮдават, да не стане някоя беля  Hug

За подготвителните контракции - според АГ до 4 на час неболезнени било ок... Слава Богу, чак толкова не съм получавала  Praynig

# 290
  • София
Момичета да ви попитам някоя мисли ли да взима такава джаджа, че случайно преди два дни едни познати ми я похалиха http://prodavalnik.com/unikalen-kosh-za-pampersi-tommee-tippee-sangenic-i21154689 като гледам цената е супер, но торбичките колко ли струват  newsm78

Абсолютно ненужно нещо според мен.  А консумативите никак не са евтини.

# 291
Момичета да ви попитам някоя мисли ли да взима такава джаджа, че случайно преди два дни едни познати ми я похалиха http://prodavalnik.com/unikalen-kosh-za-pampersi-tommee-tippee-sangenic-i21154689 като гледам цената е супер, но торбичките колко ли струват  newsm78

Пари за глупости нямам  Mr. Green И обикновен кош с капак ще ми свърши работа  Peace
Сега погледнах, че една касетка с торбички е около 18 лв, но може и да има по-евтини. Имаше и коментар, че стигат за 2 месеца.

# 292
  • София
Аз бях гледала на друга фирма и имам спомен, че бяха по-скъпи, но то това не е толкова важно.  Пък за колко време ще ти стигнат е доста условно.  Май по-добре да ги заделите тези 18 лева и след време да купите нещо полезно за бебето Wink  Със сигурност обикновен кош е също толкова полезен.

# 293
И за мен коша е ненужна инвестиция, макар, че гледам в продавалника са доста изгодни. Обикновен кош на балкона и толкова.

# 294
А най-добре въобще да не се задържат памперсите за дълго в кош. Аз използвах всяко мое или на ММ излизане и всичко веднага се разкарваше. Повярвайте ми няма да искате да държите наакани памперси в затворено помещение  Mr. Green
На мен днес ми е толкова скапан ден....
Отивам да взема детето и ще отидм до парка , дано малко се поуспокоя !
Амели , най-вероятно твоят лекар е прав , и няма повод за притеснение  Peace

# 295
Нашият балкон е отворен, така че нямам проблем с памперсите. Но така или иначе и първия път се изхвърляха по 2-3 пъти на ден, даже и в лютата зима, когато всичко замръзваше и не успяваше да се размирише  Joy

# 296
Здравейте мами, днес минах на преглед всичко е в норма на госпожицата отговаря си за седмиците. Следващия преглед е на 25.07.
Амели   Hug дано се оправиш скоро.Това с три дневния престой в болницата е наистина странно, по клинични пътеки не се предвиждат никакви изследвания или каквото и да е било, но така е все пак живеем в България.
Весел и ползотворен уикенд  на всички Grinning

# 297
Здравейте мами,

Амели, какво стана изведнъж! Снощи беше ок, днес - бам! Дано всичко да е наред, постой малко там да те последят и ги подсети все пак да ти го влеят тоя магнезий Simple Smile Бързо се оправяй!

Аз Саното го харесвам как ухае, но пак ми е много силна миризмата. Вече съм препоръчвала един, който е безензимен и антиалергенен - L'arbre Vert. Танище, мисля, че би ти допаднал - не мирише силно, а уханието след изпиране е леко, приятно - на чисто и на бебенце. Качвала съм снимка във фейсбук, може да погледнеш.

Суитинел, не знам каква е хавата с този пакет в Токуда, но си има задължителни изследвания, които се правят на бебето след раждане, както и задължителните ваксини, които се поставят в първите дни след раждането. Може би става дума за това.  newsm78 В Щерев това беше включено в пакета за раждането. Освен ако в Токуда не правят и нещо допълнително, знам ли.

Диана, по принцип преносимите кошарки наистина нямат нужда от обиколник, но ако те притеснява стената, сложи си, кой ще те спре  Laughing Само да видиш как да ги закрепиш (Слипинг Бюти беше споменавала за велкро лепенки).

И аз мисля, че тези кошчета за пампи са излишни. Също като Сийловър, при всяко излизане на някого от къщи се връчват използвани памперси за изхвърляне.  Mr. Green

bouquet

# 298
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile
Amelly Бързо да се опзрвяш,дано всичко да е наред никакви болници до финала   bouquet
Tanishte И аз чак онзи ден схванах след като и аз се похвалих че влизам в 30 седмица,а то било 31  hahaha ама аз си гледам лентичката и си мисля че сега влизам в 30,а не че излизам от нея  Laughing То стана време да раждаме ние още не може да се оправиме със седмиците  Wink
Оооо аз да се похваля нашия татко най-после одеве каза дългочаканите думи "Може вече да почнеме малко по малко да пазаруваме,но пак казвам малко по малко"  smile3508
Та другата седмица той е първа смяна и каза че след работа ще ходиме да обикаляме тук там да гледаме какво що има и евентуално ако нещо си харесаме да го купиме ама това евентуално незнам колко ще го спазиме,защото аз като се знам на мене всичко ще ми харесва Wink
Ох момичета имам и да е оплача  Rolling Eyes От 2-3 дена много почва да ме боли кръста и една такава странна болка на сгъвките при триъгълника все едно имам мускулна треска,направо не мога да си надигам краката да си обувам дрехите,а пък вечер като лежиме направо като се преобръщам все едно с нож ме режат.В сряда съм на лекар та ще спомена на лекарката ама викам и тука да кажа :
Това е от мен аз ставам да готвя,че ММ освен вечерята и десерт си поръча (няма да казвам какъв е)  Embarassed

# 299

Ох момичета имам и да е оплача  Rolling Eyes От 2-3 дена много почва да ме боли кръста и една такава странна болка на сгъвките при триъгълника все едно имам мускулна треска,направо не мога да си надигам краката да си обувам дрехите,а пък вечер като лежиме направо като се преобръщам все едно с нож ме режат

Абсолютно същите болки имам и аз, това е от разширяването на тазовите кости.

Общи условия

Активация на акаунт