СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 568
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Добър ден и от мен. Аз не спах много снощи. Много ми беше задушно, ММ и той само ме дразни. Ставах 100 пъти и към 3:30 ме пита "Какво става?".Ми какво да става-джиткам си посреднощ, че ми е кеф.  Crazy И киселини пак имах. Потя се и аз ужасно, но най-неприятното е, че от хормоните явно и миризмата ми е друга и направо откачам. Сега пера възглавници и ...Бебчо се съсипа да рита и той.
Чакам резултатите от класирането на големия, че и те много време са оставили за записване. Страницата не се отваря, дано до довечера го видя къде е влязъл, че имам 2 дни да го запиша.  ooooh!
kotkincho, то бързо минава, ама е много мъничка твоята кукла. Дано я излъжеш течности да пие поне.
Sophie PP, аз си взех Pliko p3 втора ръка, но много исках първо на живо да я видя. Еее, голямо обикаляне падна. Накрая при официалния представител ги видях чак. За Пловдив говоря. Тук не са много популярни.
Аз за финанси няма да говоря. Живи и здрави да сме. За глезотии отдавна нямам възможности, но пък имам живи и здрави дечица и човек, който ме обича до себе си. Друго не ми трябва.
За детските градини и аз не съм съгласна. Имам бившето свеки под ръка и тя го гледа миналата година, обаче не ми е ясно как си ги измислят тези ваканции по 1 месец. Ми поетапно ремонтирайте и излизайте в отпуски. То в нашия квартал бива, ама в околията е направо страшно. Трябвало да си вземат отпуските-добре. Аз на работа какво да кажа? И аз искам август отпуск, но не може. Теглим чоп кой кога да излиза.

# 106
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз вече си привършвам кафето и се правя на работна в офиса, ама само се правя  Mr. Green
Памперс, наведнъж ли ще ги поръчваш пелените? Защото съм чела, че ако пратката е на стойност над 30 лв., ти я задържат на митницата и трябва да платиш мито (това за стоки извън ЕС). Аз в началото на юни поръчах 3 бр., още не са пристигнали, но мисля вече да пускам поръчка и за другите бройки.
Amelly, и аз правя така. Може нещо за 2-3 лева да е, но си купувам нещо само за мен. Ама и аз не съм от много харчаливите, много дълго обмислям дали имам нужда или не. Е, преди не бях така, пръстите широки, вятър ме вееше на бял кон  Mr. Green Сега постоянно излизат разходи - кола, ремонти, сметки... добре, че поне имаме собствен апартамент и наем не плащаме.

Момичета, виждам, че коментирате големи магазини за бебешки стоки - ако някой се включи за Варна, ще ми е много полезно. Аз знам само Хиполенд (не съм фен) и магазини Рая.

Аз вчера си взех кремчето на Babylove Mama, тъкмо ми свърши другия крем здраве. Харесва ми, а и честно казано опаковкара ми е доста удобна с тази тубичка. Засега прекратявам в кокосовото масло, че ми е много неприятно в тия жеги да се мазня.

# 107
  • До морето :)
От първата страничка на темата видях само 2 мами от Бургас - Лече-Буболече  и silvi26. Не искате ли да се видим да направим "тройка спатия" срещичка примерно в петък?  cheers
Ееее, супер, не знаех, че си от Бургас. Аз съм малко сложна със срещите, не живея точно в Бургас, жегите не ми понасят, а и трябва да има кой да гледа Елена. Ама ще измислим нещо.
Ти при кой лекар ходиш? Къде ще раждаш?

# 108
И аз си го мислех това с отстъпките, ама аз едно хересвам в един магазин, друго в друг Thinking ще го мисля Whistling
Абе в Джъмбо има ли каталози, аз в нета ищо не намирам, а най-близкия ми е в Русе newsm78

# 109
Абе в Джъмбо има ли каталози, аз в нета ищо не намирам, а най-близкия ми е в Русе newsm78

Мисля, че не. Преди търсех да разгледам и не намерих. Но то си трябва да се види на място, защото има и големи боклуци (например чаршафите...ужасна материя Sick). Но дрешки, играчки и разни джунджурийки си взимам редовно  Mr. Green

# 110
информирам ви за голяма разпродажба в любим мой сайт http://www.abubu.bg/index.php
аз още не съм разгледала

В Бургас разбрах,че имало голям Бейби аутлет, но не знам точно къде. Собственичката на хотела, където бяхме отседнали, ми разказа,че от там си напазарувала всичко за бебето- стоките били нови,не втора употреба, но на много достъпни цени, основно английски и италиански.

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 13:22 от Amelly

# 111
Здравейте и от мен мацки   bouquet
Днес ми е едно смотано такова  Tired, снощи ме болеше странно някак коремчето и то  не точно корема ами така ту от една страна ту от друга  newsm78пих но-шпа и се укроти , сутринта пак си пих едно и така . Но почвам да мисля че е от храната вече , че напоследък само суха храна ям  ooooh!, а и бебчо е по-кротък от преди и се филмирам яко  Mr. Green
 Лек и усмихнат ден от мен  Hug Hug Hug

# 112
  • София
unique_v Е как влизам в 31 като на лентичката ми пише 30 седмица?Аз по нея се водя  Embarassed
Anni0422 Нормално в по малките градове да е по евтино,тука аз където ходих в "Фемина" ми взеха 80 лв и то ме гледаха на 2Д,а незнам за 3Д дали ще е по скъпо ама най-вероятно Simple Smile Тука в София всички са големи обирджии,за съжаление Sad

# 113
информирам ви за голяма разпродажба в любим мой сайт http://www.abubu.bg/index.php
Тамън се намъкнах и им се счупи сървъра Simple Smile

Аз се отказах от почивката ни, защото ме е страх да пътувам. От другата седмица ще започнем освежителен ремонт и най-сладката част - пазар за бебчо Simple Smile

unique_v
Anni0422 Нормално в по малките градове да е по евтино,тука аз където ходих в "Фемина" ми взеха 80 лв и то ме гледаха на 2Д,а незнам за 3Д дали ще е по скъпо ама най-вероятно Simple Smile Тука в София всички са големи обирджии,за съжаление Sad

Аз също ход във Фемина и там апаратите определено са 4D. Друг е въпроса , че основната диагностика се прави в 2D режим, но за наше удоволствие го пускат да го видим и в 3/4D. Доволна съм, защото всеки път ми отделят по много време, под 40 минути преглед не съм имала. Следващата ФМ ще ми е към средата на юли и нямам търпение да видя вече и личицето. Моя хубавец вечно заема странни пози, а до тогава вероятно ще е наддал и над килограм Praynig

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 13:44 от ени

# 114
Здравейте момичета и от мен Hug

Влизам и аз да се отчета след прегледа.Малко се понаплаших...малкия калпазанин се е обърнал вече-дотук добре.Обаче се оказа,че растем доста бързо-вече е 1650 гр според ехографа и формулите им.За сравнение преди месец беше 850 гр.Сега вече се движим не 2 ,а 3 седмици напред.АГ ми пусна изследвания за кръв и урина-иска д се проввери как ми е кръвната захар,защото можело бебчето от това да наддава повече-гестационен диабет.Вярно е,че хапвам сладко,но не повече от преди да забременея,дори се ограничавам...Най-късно до петък следобяд ще разбера резултатите...Иначе каза,че всичко му е ок.Макар да върви голям няма да се избързва със секциото.ММ се бъзикаше с мен,че първо съм била Прасковка,после се превърнах в Ели,а сега приличам на Мани.Док се пошегува,че по-скоро Мани е вътре Joy

Връщам се да ви чета,че мнооого сте изписали от вчера smile3529

Хубав и слънчев ден ви желая  bouquet

# 115
Здравейте!
Много пишете не мога да ви изчета.
Аз съм втора седмица болнични и вече откачих вкъщи. От тия жеги човек не може да си покаже носа навън.Добре че днес е хладно да се почуствам като човек.
С покупките за бебо съм почти готова. Остава ми само количката и това е голям проблем. В неделя прекарах два часа в Хиполенд и накрая пак нищо не си избрах. Не мога да реша дали ще ми е удобна една количка като я бутам 10 метра в магазина.

Момичета някоя от вас беше споделила,че ще ходи на ден на отворени врати в Тина Киркова ,но не помня коя беше. Понеже аз съм на абонамент там ,съм решила и там да родя, но без избор на екип и ще ми бъде интересно как е минало.
Приятен ден!

# 116
Е, много ясно че по малките градове е по-евтино, но мисълта ми беше, че ако имаш пут на някъде може да си уредиш час в някоя болница като нашата, щом искаш само за собствено удоволствие да го видиш Blush
Аз сега съм на тема скринове, чудя се и се мая какъв модел да бъде за моя удобство newsm78

# 117
Мами, избрахте ли си вече личен педиатър за бебето? Някой може ли да ме насочи към добър такъв в района на квартал Витоша?

# 118
  • София
ени на мен ми е ясно че основното се гледа на 2Д,защото на него най-добре се вижат органите и т.н. но на мен изобщо не ми пусна нито 3Д нито 4Д та за това се чудя дали да ходя и на 3-тата.Иначе и мене ме гледа бая време и останах доволна.Тебе коя лекарка те преглежда?
Anni0422 За съжаление нямам път на никъде поне за сега де Simple Smile
i.elena Аз бях споменавала за Тина Киркова и с Kikito86 бяхме говорили да ходиме,но все още не сме се записали.

# 119
Оф, други ден ММ ще носи сестра ми до Бургас да хваща самолета и не ме ще да ходя с него Crossing Arms каза, че вече не можело да пътувам толкова много550 км са само отиване и връщане newsm78 та се чудя дали да напорствам или да си седя на д-то newsm78

Общи условия

Активация на акаунт