СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 571
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Честит имен ден, Петя ! Желая ти много здраве и късмет в живота!

Аз тази вечер се наспах много бързо. Легнах след 1 часа и станах в 7 часа, а друг път си поспивам доста. Искам днес да отидем до Пловдив - така ми се купуват бебешки нещица  smile3508, дано ММ се съгласи. И аз ще си купя прах Сано.
Момичета знаете ли, къде продават в Пловдив хубави комплекти за изписване ?

# 331
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ЖИВИ И ЗДРАВИ  Hug
Аз за изписване мисля да си сглобя нещо,досега каквото и да гледах,нищо не харесах  Thinking
tania_tsvetanova  Такива комплектчета има във Вис Виталис,Штъркел,Хиполенд,има и други магазини,но не знам как да ви ги обясня  Embarassed
Таз нощ и аз спах,въпреки многото тревоги от вчера и въобще изминалата седмица
И мен много ме болят тазобедрените стави и по някое време на нощта ставам и отивам на дивана,сядам,заобикалям се с възглавници и така спя,иначе няма как  Tired
Но ще търпя,нямам против
И тъпата глава ме боли леко и гадно вече 4ти ден  ooooh!
Още малко остана  Simple Smile
Благодаря за отговорите за болничния  Hug

# 332
nenimira благодаря ти, ако нищо не харесам ще си направя сама к-кт. А за главоболието пий парацетамол.

# 333
  • Пловдив
Добър ден! Благодаря за милите пожелания. Няма да публикувам снимки за почерпка, за да не ви изкушавам излишно.  Hug Като съдя по себе си, малко ми трябва да ми се прияде нещо. Слава Богу, тези дни ми се ядат по-леки неща, а и бая разходки си направих. Лошото е, че ми натежа коремът и съм много непохватна. Особено се дразня като изпусна нещо.  ooooh!
Трябва да се помъча да се епилирам, но не знам дали ще издържа. Ще се бръсна май. Имам един бански от Балканската война, но ми е малък на циците. Обаче пък и пари за бански, дето 2 пъти ще го сложа не ми се дават. newsm78
tania_tsvetanova, на мен лично тези, които ми допадат са много скъпи. По-добре си окомплектовай сама нещата. При вас няма ли детски магазини? В малките магазинчета се намират много симпатични неща.

# 334
Петяя, честит имен ден! Желая ти безпроблемни оставащи месеци и здраво бебче! Големите батковци да те слушат! Сега се връщам да чета...

# 335
Привет коремчета   bouquet
Честит имен ден на всички именници  Hug
Аз днес започнах най-накрая, цяла сутрин прах бебешки дрешки сега ги прострях и почвам да пера количката  Hug , остават и одеялата тънки , дебели , пеленки най-различни и така , но ще го отложа за утре че нямам толкова върлини  Mr. GreenОказа се че имам доста дрешки от баткото и те си така нови и кеф си ги прах  Party
Връщам се да ви чета  Hug Hug Hug
Лек и усмихнат ден от мен слънчевки   bouquet

# 336
Момичета, здравейте и от мен  Grinning

Честит празник днес на празнуващите - живи и здрави, и само положителни емоции  smile3525

Амели, дано по-бързо да те пускат и всичко да е идеално  newsm10

Няма да изпадам в дълбоки подробности, но само да си кажа, че вчера лекарката, която ми е по здравна каса (само 2 пъти съм ходила при нея) ми скъса нервите и ми идваше чак да й скоча на бой.
Няма управия в тая държава и това е  smile3511 newsm66

Да ви кажа, че онзи ден купихме подпиралка за спане. Не знам как да го формулирам правилно  newsm78 Такова мекичко с издигнати гърбици, които подпират гръбчето бебето да не се обръща, като спи.
Обадиха ни се, че кошарката е готова и ако ММ днес успее да си дойде навреме, ще идем да си я вземем и ще поръчаме и количка   jumpuu

Аз също му ударих голямо чудене за праха за пране, но последните десетина дни 2-3 майки ми препоръчаха Persil Sensitive. Тук из сайта също намерих тема, в която майки пишат, че са доволни. Ние и без това перем с Персил (от синия), така че смятам за бебонка да взимаме от белия и готово.

Бях ви писала, че аз вече взех комплект за изписване, но сега се чудя няма ли да е много навлечено това бебе - има боди, ританки, блузка, шапчица и т.н. От една страна си мисля, че то ще е жега, а от друга, че едва ли ще оставят новородено да стои голо и босо  newsm78
Започнах да се чудя и за дрешките, които купувам, но в крайна сметка май май ще си стои по-леко облечена и наметната с някаква памучна пелена и това е.

# 337
Аз пък си пера с Тео бебе и преди и днес прах за беби и съм доволна от него , така мирише на чистичко и на бебече  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
а пък и навсякъде  го има Hug

# 338
щЪт мЪ, не щЪт мЪ отивам за Бургас Joy
Да ми види пупето път, че вече сама не ми се седи по цял ден Mr. Green
Честит имен ден на именниците, здрави и много щастливи  bouquet
Днес си гледах неща за бебека и от другия месец, демек другата седмица се почва baby_neutral

# 339
  • Пловдив
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!

От една-две седмици зърната на самия връх са ми станали болезнено чувствителни. Даже ме болят без да ги докосвам  newsm78 Дали не се подготвят за някоя малка устичка да цуцурка  Hug
Но коластра все още нямам освен коричката, която я имам от началото на второто тримесечие.
Мен вече ме подпират по ребрата, чак отстрани усещам че сме сме навряли нещо и човъркаме. Все по силни и по твърдичко е усещането от вътрешна страна. Растем  Grinning Сега почва голямата веселба 8 и 9 месец.
Моя доки по ЖК не дава болнични - отгоре и на всичко нямало да го има края на месеца, когато трябва да ми пусне 45 дневния, та чак от 01.08. Та сега ще правя някакви акробатики дано успея да си издействам през личната.

Остават 70 дни - дзън, дзън...

# 340
Привет,

Диана, аз досега коластра по време на бременност не съм имала, а пък баткото го кърмих сума време и никакви проблеми не съм имала. Та с или без коластра, кърма ще има, не се притеснявай  Hug

Купих разни панталонки, роклички и клинчета на бебка, размер 68, че нали ще ми тръгва на ясла рано-рано, там ги искат облечени. Хубави неща се намират по разпродажбите, да видим какво още ще намерим. Взех си и старата количка, като се пооправи времето ще я изпера. Първите 6 месеца ще я ползвам, защото си има всичко - кош, кошче за кола, основно от тях ще имам нужда, а когато израсте коша, ще й купя хубава количка  Heart Eyes

Искам и аз да ми остават 70 дена  ooooh! Така ме е шубе да не се оплескат нещата сега, още е рано, не ми минава времето и туйто...

# 341
Шамс, от колко месечни ги пращате на забавачка?

# 342
Здравейте и от мен!!!!!!!

Вече не ме свърта тук, а мъжа ми има проблеми в работата заради мен и това допълнително ме натоварва. Понеже вчера не отиде на работа, а за зла беда и майката на шефа му вчера влязла в болница (и мъжа ми трябваше да замества шефа,ама на, и аз влязох в болница), сега го натоварили с работа за вкъщи, която той не може да свърши докато гледа Ива. Брат ми замина в родния град на жена си, а ние в София нямаме друг близък човек,на който да оставим Ива, за да може баща й да работи. И какво измислихме- ще я взема тук при мен в болницата до довечера, докато стане време за лягане. Сама съм в стая, има телевизор, интернет, ще си вземе книжки за оцветяване и т.н. щото сега освен аз да пазя бебето, еднакво важно е татито да си пази работата.

Аз чак за прах за пране още не съм мислила, т.е насочих се кам Сано, той беше популярен още Ива като беше бебе, но мога да хвърля едно око и на този БИО, който Памперс препоръчва. Но като цяло съм доста по-повърхностна и не дълбая в тези детайли от грижата за бебето.

Пете, пожелавам ти хубав празник!!!!!! Да ти е живо и здраво името и само с добро да се споменава!

# 343
Честит имен ден на празнуващите днес, здраве и щастие ви пожелавам.
На ММ най-добрия приятел днес му се роди детенце, та сигур ще празнуваме  Heart Eyes
Много хубав ден е днес, усмихвайте се и без нерви  Hug

# 344
Бях ви писала, че аз вече взех комплект за изписване, но сега се чудя няма ли да е много навлечено това бебе - има боди, ританки, блузка, шапчица и т.н.

Дрехите за изписване си ги избираш ти,а не персоналът в болницата. Ще видиш какво е времето и ще кажеш на мъжа ти/ или друг роднина/ кои дрехи да донесе за детето. На акушерките въобще не им пука с какво ще го облекат, ако донесеш космонавт, и в космонавт ще го сложат, ко ще да е 40 градуса. "Комплект за изписване" е само търговско наименование на сбор от артикули и няма връзка нито с изисквания на болницата,нито с атмосферни условия, а най-малко с модата   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт