СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 509
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
 Боянова, много хубави дрешки! Снимката  и рамката са супер!

# 436
  • Пловдив
С епилатора се мъчих. Направо си беше кошмар. Аз съм много бяла с много черни косми-не е честно това въобще. Confused
И аз си имам на диска клипчета, даже от двете ФМ, понеже първият път нещо не стана и докторът ми ги записа и двете наведнъж. На второто му се вижда муцунката.

# 437
Аз нямам диск, марков изобщо не ми и предложи, макар че то и нищо не се видя , за секунди се завъртя та му видяхме лицето  doh
А доколкото до снимката , която съм качила ми е любима, защото нашето момче си е вирнало и ръцете и краката , много е смешен   smile3521

# 438
С епилатора се мъчих. Направо си беше кошмар. Аз съм много бяла с много черни косми-не е честно това въобще. Confused
И аз си имам на диска клипчета, даже от двете ФМ, понеже първият път нещо не стана и докторът ми ги записа и двете наведнъж. На второто му се вижда муцунката.

Е, нищо това пък означава , че си добър кандидат за фотоепилация . Там най-добрите резултати са при светла кожа с тъмни косми. Wink  

# 439
А доколкото до снимката , която съм качила ми е любима, защото нашето момче си е вирнало и ръцете и краката , много е смешен   smile3521
снимката и рамката са много оригинални

# 440
Добър вечер, момичета  Simple Smile

Честити придобивки на всички - дай Боже всички да им се радваме със здрави и сладки
бебчета  smile3504

Много бих искала да помоля мамите, които вече имат дечица, да споделят носили ли са след раждането от тези ластичните гащи, които уж са за стягане на корема? Така ли е наистина?  smile3506
То аз живи здрави се очертава да съм секцио и не знам ще мога ли въобще да сложа такова нещо?  newsm78

Днес си взех крем за зърна на Авент (аптекарката много го похвали) и термометър залъгалка за бебонка.  yes

# 441
Ейййй айде приеметеме в тая група деее, последен път пиша по тоз въпрос  Crossing Arms

Снимите и ФБ групата са различни неща  Mr. Green Снимките са във snimka.bg - за там Веселото дава достъп, а аз за ФБ, но и двете го правим само срещи ЛС  Mr. Green Написано е на 1-ва страница, ама май никой не обича да я чете.

# 442
Много бих искала да помоля мамите, които вече имат дечица, да споделят носили ли са след раждането от тези ластичните гащи, които уж са за стягане на корема? Така ли е наистина?  smile3506
аз не съм носила и пак ми се беше стегнал корема, с времето обаче.

Петя, кога ще ходите на море?

# 443
  • Пловдив
Choch_KA, докато ти заздравее операцията не знам дали ще ти се носят, но не е лошо да си с такива гащи. Хем ще хванем хладно време вече. Иначе аз не мога да се похваля със стегнат корем. След 2 раждания и качване на 35 кг с големия син.  Blush
tania_tsvetanova, утре по обяд. Времето е за бременни таман. Разлика в температурата м/у водата и въздуха няма.  Mr. Green

# 444
Ама що не пратите на всички тия пароли и за 2 те неща, от кой се криете толкоз ? Не съм прочела ,защото не съм видяла, не чета всичко и по всяко време. Само пишете,че сте си качвали снимки, пък явно сте отбрана група от 5-6 мами , аз в Снимка.бг виждам само няколко мами, пратете на всички паролите, за да зяпат, за това е направено все пак .

# 445
Ама що не пратите на всички тия пароли и за 2 те неща, от кой се криете толкоз ?

Получава се малко разделение наистина, защото не всички мами имат и ползват ФБ. Някои са активни във ФБ и почти не влизат във форума, други пък обратното.  Mr. Green Не всички от нас имат покупки за да ги качват в снимката или пък имат желание да го правят.
Няма как да тръгнем да разпращаме покани на всички, защото тук за кратко влизат много мами и после изчезват и въобще не проявяват желание и интерес към нашите неща. За това, който иска да бъде добавен някъде, пуска едно ЛС и готово.
Аз самата напоследък също нямам време да влизам често и чета малко по диагонал, за това ако Петя не ми беше писала за теб, нямаше и да разбера, че имаш желание да се присъединиш към нас.  Mr. Green

# 446
Добро утро на всички коремчета!
Честити ви покупки, да си ги ползвате със здраве като му дойде времето!
Аз колан не съм носила след първото раждане, но нямах проблем с коремните мускули. По-скоро ми остана една излишна кожа, но го отдавам на качените 30 кг.  и не знам дали колана щеше да я прибере.
Крем за зърна смятам да взема отново Лансинох, тъй като е без отмиване, натурален продукт е и ми действаше много добре. Освен това може да се използва за всякакви наранявания на кожата, не само за гърди.
Днес времето е ужасно, вали нон стоп, дано малко поспре като дойде време да водя баткото на градина. Че съм и на зъболекар днес, бррр...

# 447
Хайде и аз да се похваля със сомнамбулство, а не е като да не съм уморена. Последните дни заспивам след 1 и както виждате вече съм на линия, през деня си намирам доста задачки и много ми се спи, ама... Предполагам, че ме тресе яка нерва, но и това ще мине (другата седмица имам нещо много важно, за което после ще се похваля, надявам се).

И да попитам мамите, които са със седалищни бебчета дали и как ги усещате? Моята буба, от както се е обърнала, я усещам много рядко и леко. Само, ако се разрита и ми хвърли къч в мехура иначе почти не. Док я видя и каза, че си е ок. Интересно ми е, че ако си сложа ръката на корема от време на време ме подритва, явно просто не я усещам иначе.

# 448
  Добро утро мами! Посрещнахте ли слънцето вече?  Mr. Green При нас слънце няма.
 За крема за зърна- имам малка тубичка на Медела, която е в комплект с помпата за кърма. Може би ще взема още една.

# 449
Pampers, разбирам , вярно няма много активни.
Днес съм на лекар ставам да се оправям, после ще пиша как е минало

Общи условия

Активация на акаунт