СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 499
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Петя Лек път и да си изкарате много хубаво Simple Smile
soho doll Честита количка,да си ползвате със здраве Simple Smile
tuitito честит 8-ми месец,аз в петък влизам в 8-ми,малеее то не остана,а аз още си се чувствам в 5-6 месец  baby_neutral Ама аз като си гледам корема хич не е голям за тези месеци,а аз винаги съм си мислила че ще стана огромна като забременея  preggo Ама то не е късно,за 2 месеца представям си какви неща ще се случат  Laughing
DianaR На мен също много ми харесва Аделина Simple Smile Дръж си на твоето и това е,няма пък все ние жените да отстъпваме  Crossing Arms
Ние с ММ днес ще ходиме до тази борса в Хаджи Димитър за която скоро си бяхме говорили да видиме какво има там и да накупиме някои неща най-вероятно  smile3508
После ще кажа какво е станало и дали сме взели нещо Simple Smile
Ето го сайта ако някой не се сеща или ако някоя мама от друг град иска да види,защото то може и онлайн да се поръчва http://www.dianainicky.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
Някой беше споменал че са български и че са си тяхно производство Simple Smile
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 466
На вас как ви се струва името Аделина, на галено Ади?

Аделина беше едно от моя Топ 5 за момичешки имена. Мъжо не го хареса, но добре че хареса друго от моите фаворити - Елена, че не знам как щяхме да се разберем  ooooh! Ако искаш се разберете сега да избереш ти името, а за следващото бебче - той. То до тогава ще забрави и всички ще са доволни   Laughing

-Petia- , лек път и да се заредиш с много положителни емоции  Hug

# 467
Диана, и ние с ММ имаме същия проблем. Аз предлагам, той отхвърля. Предложи 2, но не ми харесват. Той много се закучи за едното, но накрая се разубеди, но оттогава като го питам, отговаря, че има време до раждането, а и след раждането в краен случай имало 3 дена, в които можело да решим.. Пък и той щял да ходи да го записва, негов си бил проблемът  Mr. Green Аз му казах, че ако не ми хареса името, му връчвам щерката със запаси от мляко и си дигам чукалата с дребния на море  Joy

# 468

Amelly, изписаха ли те вече? Сега ти предстои голяма "почивка" вкъщи  Laughing Мен като ме няма за няколко дни и у нас бомба пада...тия мъже никак не си дават зор да поддържат къщите 
Изписаха ме, но положението у дома е точно както казваш, направо съм бясна и ми се реве, как е възможно за два дена да генерира такава свинщина!!!!!!!! Почнах да чистя, поседнах на компа, после пак тръгвам да събирам и да мия, то не е разливано, то не е разсипвано на пода,то не са мръсни чинии до горе в мивката, то не са дрехи нахвърляни навсякъде,че и на терасата някакъв бълвоч, който не знам какъв е и от къде се е взел  #Cussing out

Днес в родилното беше много натоварено и не успяха да ме прегледат преди да ме изпишат, а и на мен не ми се чакаше. Исках да видя бебето преди да си тръгна за собствено успокоение,но не ми стигнаха нервите- чаках около час да се освободи някой доктор или сестра,не се освободиха и повече не ми се стоеше.

Петя, пожелавам ти много хубаво настроение на морето! Аз също тръгнах с известни притеснения, но на място се успокоих и си изкарах една доста приятна почивка.

# 469
Скорпи а на доктора казвала ли си за тези болки? На мен лекарката в болницата (по ЖК) ми изписа преди още да съм се оплакала  Laughing
Дадох кръв , и изнудих доктора за снимки  Mr. Green е хич не му се даваха ама и ММ настоя и нямаше как ,имаме си две главички и снимка на мъжкото достойнство  Heart Eyes
DianaR хубаво е името ,а като не ще кръсти си я както искаш -ти раждаш  Naughty
soho doll честита количка !
Петя винаги е изнервяща подготовката ,там ще е друго ,и да си починеш добре  Hug
Мойте косми са си дали почивка ,само под мишниците ме тормозят ,но не се оплаквам ... ,а дали после няма през носа да ми излезе  hahaha
Лече се губи нещо  Thinking
Цитат
Какъв е стандартния размер чаршафи за детско легло?
Ани зависи от леглото ,гледахме много и все имаше разлика 10-20 см (90-120)(80-100) а на сестра ми кошарката е (90-140) Mr. Green Кошарката  ми  тук е 67-120 ,но чаршавчетата си ги шия по големи ,имам по два комплекта точно по размер ,а другите ще ползваме и след това  Wink
Amelly това си е за  #2gunfire все пак пази се  Hug

# 470
Здравейте момичета

Следя ви ,но просто в момента няма с какво да се похваля.

Чесити покупки на всички.
Петя пожелавам ти една прекрасна почивка и да си топнеш крачетата в моренце и за нас:)

Amelly Не се ядосвай,важното е,че сте добре с бебето.А пък те битовизмите всеки ден си вървят и няма свършване...Исках да те попитам доволна ли си от отделението в Софиямед?

Слънчев ден от мен Hug

# 471
Choch_KA хаха може и ние да откачаме вече..
tuitito казах му за стягането на корема, той ми каза, че това са подготвителни контракции и щом няма болка не е проблем, не ми изписа нищо. Не ми се иска да му звъня за щяло и нещяло макар, че сега усещането е по-различно, но е по-скоро тежест. Може пък бебчо да натежава вече знам ли. За втората бременност (ако има такава) ще знам кое е нормално и кое не. Ама като се излежавам нищо ми няма, така че ще го давам по-спокойно засега  Wink
Петя хубава почивка и от мен

# 472
Исках да те попитам доволна ли си от отделението в Софиямед?

Не мога да кажа че съм недоволна, но пък и аз нямах никакви драматични оплаквания. Бях все едно на санаториум с профилактична терапия.
Има нещо,което ми се видя доста странно обаче- на всеки 12 часа идва нов доктор на дежурство и всеки дежурен ти променя терапията. Например, този,който те е приел, ти е назначил някакви медикаменти в някаква дозировка, свършва му смяната, идва новия и той ти намалява/ увеличава, включва нови медикаменти и т.н. без много да ти обяснява защо. Аз бях на 2 пъти по 2 ампули магнезий и 2 пъти х 1 инжекция Папаверин. Дойде едно момиче в 34-та седмица с контракции през 15 минути и на нея същата терапия. Аз нито контракции, нито болка, нищо. На следващия ден дежурната спря на това момиче папаверина,а на мен ми го остави. Аз я питам " извинете, тя има контракции, аз нямам никакви, защо на мен ми го оставяте" и тя отговаря " Защото ти си в 31 седмица, а тя е по-близо до термин". Ето това ми се видя странно. На следващия ден другия доктор ни промени магнезия на 1 х 3 ампули и ми спря и на мен инжекциите, а на момичето с контракциите, което пие и някакви таблетки, назначени от наблюдаващия гинеколог, й увеличи дозата на таблетките. Тази сутрин дежурната докторка пък й намали таблетките наполовина, като каза,че тази доза е безумна за бременна жена, особено с нейното ниско кръвно, съвсем щяла да я срине. И така тази непоследователност в лечението много ме озадачи- де факто на всеки 12 часа ти се променят и лекарствата, и дозите, което не съм много сигурна дали е правилно.

# 473
Здравейте коремчета Simple Smile

Амели, не си давай зор. Със сигурност не е приятно да завариш такъв хаос у вас, но пък трябва да си почиваш.

Петя, приятна почивка Simple Smile

Утре съм при доки, нямам търпение да видя беб  Heart Eyes

Момичета, знае ли някоя от вас дали д-р Дяволов има частен кабинет? Ако знаете някакви координати, ще съм много благодарна.

# 474
Amelly Благодаря ти за бързите отзиви.Насочила съм се към тази болница и ми се щеше да науча повече за нея,защото е доста нова.Другата ми алтернатива е при Мазнейкова-там бях на 2 пъти и имам някакви лични впечатления..та така.Важното е дали се чувстваш добре и да нямаш вече подобни посещения до септември.Пожелавам ти го от сърце Hug

# 475
Ето ме и мене след ЖК и запис на тонове. Нещо матката ми се обажда, някакви контракции има, аз не ги усещам като болезнени, а само стягане на корема и си мислех,че не е тревожно, но аиде де....
Е, лекарката каза ,че трябва да почивам и лежа и това и правя  Crossing Arms
До колкото до името Аделина е много хубаво име, но все пак се разбери с мъж ти , не си вири главата, а се разберете  Peace
И аз имах малко разногласия, но на края се разбрахме с дълъг и спокоен разговор......стана на моето,без да се усети мъж ми...хаха
А за стягането с колан, ако след секцио става , веднага ще си взема, всички познати са доволни от коланите за стягане

# 476
Здравейте момичета,
да ви питам избрахте ли матрак за легълцето вече? На коя марка е и от какво е направен?

# 477
Йоана и аз съм на тази вълна ... харесахме креватче, но матрака ни е сложен. Искаме да е хубав, ама като не сме на ясно... newsm78 гледах на магнифлекс Baby, но приемам предложения ..
Боянова, лежане и почивка-няма начин  Peace

# 478
Pukanka_, точно този гледах и аз, както и baby bamboo (пак магнифлекс) и се чудя кой от двата е по-добрия вариант. Етърва ми е взела за малката втория(bamboo-то) и е доволна.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 16:55 от new leaf

# 479
Pukanka_ и ioana_g   Момичета на магнифлекс матрачетата са много добър избор и няма да сбъркате-имаше няколко варианта,които се водят с марката на Пиер Карден,но са на Магнифлекс.

Общи условия

Активация на акаунт