Отговори
# 645
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Дени миличка честито ти момченце  newsm51 да расте здрав,послушен и много да те радва Heart Eyes много ми стана кеф като ти прочетох поста!Пък и много хубаво име си избрала  Heart Eyes (мойто мило се казва така).
Каменно цвете честита ти рожба и на теб!
Ами искам и аз вече малчо да излиза и май ще стане скоро  Thinking ами доста често си имам контракции и са болезнени  Thinking всъщност корема ми се втвърдява и ме боли ниско долу както преди цикъл това са контракции нали?А от няколко дни как ме боли кръста не е истина просто....

# 646
  • varna
Бейби, мнооого добре те разбирам. И аз като Жалинка вече имам и включвания откъм кръста, освен жестоката болка в междукрачието и така ми е писнало...
Сияна, честито прибиране, от това по-хубаво няма  Hug
Глупи, освен да пльосна една пелена отгоре и да не го мисля повече - май така ще направя. Иначе другите части ей сега ги извадих от пералнята, няма петна, миришат на хубаво, ма пък ще ми трябват чак наесен  Laughing

# 647
Айде и аз да помрънкам-сигурно много тъпо ще излезе,но до сега си имах име за момиченцето,но свекър ми ще ни копува апартамент и каза,че иска детето да е на негово име.Дайте име -свекъра се казва Иван smile3518

# 648
eveto78, мнооого тъпо от страна на свекъра така да ви притиска  Naughty Аз ако бях, тегля му една майна и отивам на квартира. Но аз, а ти вероятно си много по-цивилизовано същество от мен  Blush Поне имена бол:Ивета, Ива, Ивана, Ивелина, Ванина, Иванина....

И аз болки имам бая народе. Спрях задържащите и се почна:кръст, корем, чатал...всичко. Имам си и болезнени контракции. Да минава това секцио, че се побърквам. Искам вече да сме другия месец по това време и да си спомням какво съм писала сега.

# 649
Мъхчо,спрях да ги мажа с Медела-та и се оправиха.Явно мазането ми е дошло в повече.Ау,пък  си взех 3 сутиена за кърмене и един обикновен-страаашно добра покупка се оказаха тези за кърмене.Няма толкова удобен сутиен,възхитена съм.
Хера,тия "включвания" и аз ги имам,хем кръста боли,хем зверска контракция,обаче бебо не иска да излиза беее  Crossing Arms Какво му е толкова готино вътре че не излиза това дете?! Ако не пренося поне месец,те па нА..
Евето,да каже,че ще ви купи апартамент и да ви го купи са две различни неща  Peace Но по принцип Иван не е грозно име,все ще измислите нещо,ако решите да направите подобен жест.Близначето ти е дала примери за женско име с И(ван)-Ивелина е много хубаво име примерно.Абе,малко на изнудване ми мирише тая работа,не ми се сърди,че го казвам.

# 650
добре де, не съм сама в кюпа с болките....гадно е мнооогооо!  Hug Ама Бейби аз не мога да шавна от тая болка и не излизам никъде Sad Днес цял ден спах (реших, че ще спя, че само тогава не ме налягат черни мисли)
Катенце - успех на изпита! Евалата, че в този момент и с това имаш сили да се занимаваш. Аз сигурно щях да отсвиря
eveto78 - няма ли начин да го убедите, че си искате вашето си име? Ако няма просто вземете първата буква от неговото име и сте готови - Ивелина, Ива, Ивайла...това ми идва на главата сега, но със сигурност има много хубави имена с И.
Мъхче - за работата...кажи си това е само работи и всичко ще мине. Аз така много пъти съм си мислела, че вече ще ме уволняват, че ще ми правят мизерии, но в крайна сметка всичко се нарежда накрая. Ако ти е много напрегнато поговори с някоя колежка, ще ти олекне със сигурност. А и мисли така - догодина я камилата, я камиларя...може да си търсиш много по-хубава работа към края на майчиството ( аз така ще направя, но тихо да не чуе Ивето-ангел, че е колежка)

# 651
  • София
Евето много тъжно  newsm45  . Щом смятате, че човека не заслужава, дори и след като ви купи покрив над главите, откажете се тогава от апартамента, да не ви купува и си го кръстете както сте си решили.

Кате и от мен успех утре!  fingerscrossed

# 652
наистина ше го купи,ние даже харесахме един и чакаме документите.най-тъпото е,че ние си имаме дом ,но няма стая за бебка

# 653
  • София
Абе, някой да ти купи покрив, едва ли е редно да го определяме за "незаслужил" Peace Peace
Бих кръстила детето Ивана на дядо и Иван. Хубаво име е Peace
Ако чичо Цецо /свекър ми/ изяви желание да инвестира в бебето 50хил Е, примерно, одма съм я кръстила Цеци. Grinning Grinning

# 654
И моя баща ми купи бая ми ти апартамент, ама никога не е поставял такива условия. Това си е чисто изнудване. Какво значи "заслужил" ?Ми и аз съм заслужила да ми го купи, родила съм му внуче. Да ми купи някой жилище и да ме изнудва после, не на мен тия. На квартира ще живея, ама ще правя каквото си искам и ще кръщавам на когото си искам.  Naughty
Купил не купил, длъжен е да уважи решението на младите, а не да се налага.
Както си личи, голям темерут съм  Mr. Green

Абе гледам тая вечер "Черешката на тортата" и се питам: Само мен ли ме дразни тая показност? Ей го тоя Христо Сираков трюфели им поднася, стекове, вино от незнам си къде си......Изобщо - пир по време на чума. А народа навън стачкува, гладува и негодува....И тая па Зара колко е погрозняла.
Това беше личрично отклонение  Rolling Eyes

# 655
  • София
Каменно цвете, да ти е живо и здраво детенцето!  bouquet

Аз днес бях в болницата на преглед и съм много доволна. Лекарката ми показа всички стаи в родилно отделение и бях очарована /може би защото имам база за сравнение от преди 6 години, когато не беше ремонтирано/. Умилих се, като видях и бебешорите, макар и от разстояние, те си бяха при майките. Плацентата вече е озряла, водите са в норма, бебето си върви според седмиците, тоновете добри. За сега изгледи за раждане няма, ще чакаме бебето да решава, а според лекарката няма да бъде преди 15ти-18ти. Аз даже мисля, че вместо рак, ще излезне лъв, но живи и здрави, дано всичко само да бъде наред.
Хера, аз количката я прах в банята с четка и прах за пране. Изплакнах я хубаво и на жегите изсъхна за един ден.
Мъхче, дай Боже всичко да мине и замине. Твоята единствена задача сега са мъхчетата, така, че просто не го мисли /тъпо звучи, но е така/.
Катенце, имаш стиснати палци и от мен Peace
Близначе, ти спомена, че си с добри впечатления и от зам. докторката, така, че споко, довери се на интуицията си Peace
Весе Hug
Близначе, да кажа аз и другата гледна точка за апартамента. Нашият апартамент също е от баща ми, дъщеря ми е кръстена на него /той апартамента е доста от преди да планираме дете/. Носи му името не защото човека е направил доста неща за нас /хеле пък за мен/, а защото винаги съм искала първото ми дете да носи неговото име и слава Богу, мъжа ми също прегърна идеята за името тогава, уважи моето решение. Казваш на квартира, не знам, никога не съм живяла на квартира, дано и не ми се налага, обаче не е вариант, повярвай. Жилището не е подробност, а основен елемент. Пък и името му е хубаво, не е Унуфри, например. Peace

# 656
Дениииии,честит ти син newsm44 newsm44 newsm44!Много се радвам.Да е жив и здрав малкия юнак и много да те радва!

Честито и на Дейни!Много радостни моменти с малката Валерия!Страхотно име!!!

Каменно цвете поздравления и на теб за избора на име!Да е жив и здрав малкия!Честито!!!

Абе, някой да ти купи покрив, едва ли е редно да го определяме за "незаслужил" Peace Peace
Бих кръстила детето Ивана на дядо и Иван. Хубаво име е Peace
Ако чичо Цецо /свекър ми/ изяви желание да инвестира в бебето 50хил Е, примерно, одма съм я кръстила Цеци. Grinning Grinning
newsm10 Напълно съм съгласна!!

# 657
Еве моята дъщеря е кръстена на дядовците си Иван-Ивета, иначе близначето ти е изредила имена, но ако не харесате нито едно име, тогава просто го кръщавате както си искате и така или иначе жилището на свекърите един ден ще остане за сина им.

# 658
deni mila 4estit ti unak. Pojelavam i na dvama vi mnogo zdrave 6tastie kusmet mnogo da se obi4ate, da se gu6kate, da se podkrepqte vinagi. I znai 4e ot tuk natatuk nikoga nqma da si sama mila. Pregru6tam vi i dvamata.

# 659
Честито на всички мами!

Да са ви живи и здрави дечицата!

Аз съм още в очакване, броя дните вече с нетърпение,
даже си направих нещо като анкета кога ще се роди бебка,
само и само да минава времето!

Който иска, може да гласува тук: http://gillianleenas.wordpress.com/
(от 20 юни е). Терминът ми е на 8ми юли, но да видим бебка какво ще реши.

Поздрави на всички!

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт