Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 265
  • 602
  •   1
Отговори
# 360
  • Stavanger, Norway
Ей, ама вие сте имали нужда само то малко сръчкване май  Party

Гледай ти какви красиви булки и християнчета сме имали тук  Hug Много здраве и щастие за цялото семейство ви пожелавам   bouquet

Алена, радвам се, че при теб нещата се нормализират. Скоро ще си трима мъже вкъщи, които се надпреварват за вниманието ти  Crazy

Аз ще си ходя вече от работа, да видим звяра дали има глас след днешната детска градина, че той може да не реве толкова като преди, но пък реве качествено Mr. Green

# 361
  • в 1001-та нощ
Сигурно ще имаме и трети опит, искаме 3 деца, независимо от пола на второто, но нека мине време и ... божа работа Simple Smile

Кости, напълни ми очите с тези снимки  Heart Eyes

Диването нещо не я засичам напоследък  newsm78 Rolling Eyes

# 362
Кости,снимките ти са страхотни!Честита сватба и честито кръщене!Пожелавам ви много щастие!
Юлиянка ходи от около месец на градина и то с много голямо желание.Има си една приятелка и един приятел и няма търпение да отиде при тях,а вечер трудно се разделяме с тях.
Вашите юлчета учат ли английски?

# 363
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Кости, много красива булка си и роклята ти много ми харесва   bouquet
Много любов и семейно щастие ви пожелавам!  Hug

Вашите юлчета учат ли английски?

Не  Peace

# 364
  • в 1001-та нощ
Не, Калоян не учи и мисля, че е рано Simple Smile

# 365
  • в Кошера
Кости, честито, страхотни сте всички!  Party

Английски "учи" само вкъщи, под формата на игра (брои до 10, знае основните животни, предмети вкъщи и навън). Има си 3 любими песнички, които знае и пее - Itsy Bitsy Spider, Five Little Monkeys и Five little Ducks.
Не мисля, че в градината ще я научат на нещо повече засега. Пък и в нейната градина езиците са от 2-ра група.

# 366
Никога не е рано да се започне с език. Аз съм двуезична + по малко от няколко чужди езика. Зар знае малко думички на арменски и миналата седмица слушах майка ми да го учи на английски. Два езика на тази възраст добре, но трети смятам идва в повече. Ще дойде момент да се смесват езиците в ежедневната реч.

# 367
Кости, честито! Супер сте   bouquet

Определено тази възраст е много подходяща за започване на чужд език. Попиват всичко като гъби  Peace

# 368

Определено тази възраст е много подходяща за започване на чужд език. Попиват всичко като гъби  Peace

абсолютно! ние сме триезични вкъщи.не ги владее на едно и също ниво обаче.

кости,честито! много сте хубави всички!

алена,честито и на теб второ момченце!:) уелкъм при свекървите хахаха

дано не пропускам някой,че ви четох онзи ден още и сега по спомен карам:)

# 369
  • Stavanger, Norway
А пък Алекси пак е болен и пак е на антибиотик  Rolling Eyes Да му се не види и на детската градина и на чудото  #2gunfire #Cussing out Особено яко ми звучи майки като ме успокояват, че първата година е така  Shocked Каква първа година, бе хора - ние за 2 месеца и половина вече сме на четвърти антибиотик. Всъщност на пети сме  ooooh! Ами то ще се отрови това дете  Rolling Eyes Май на спиране вървят нещата. По-евтино и здравословно ще е да търся други начини май  newsm78

# 370
По-евтино и здравословно ще е да търся други начини май  newsm78

Като ги откриеш сподели ги с нас  Rolling Eyes

# 371
Цветулка,като човек и от двете страни на бариерата ще потвърдя,че в 1-ва група е така.Стреса си оказва влияние,а при вас беше и в по-голяма степен.А и след толкова болести,имунитета му е доста спаднал.А всеки път ли е толкова много болен,че пиете АБ newsm78Не може ли да пробвате с по-леки неща?!Когато е здрав,давай му повече пробиотици,вит .Ц,мед с канела и орехи,хомеопатии,повечко плодове и зеленчуци.
След толкова АБ-та не са му останали никакви добри бактерии в организма и се завъртате в ужасно омагьосан кръг.
Нашата педиатърка много рядко прибягва до Аб,при все,че Ивон до 3-та група ми беше перманентно със сополи и отити.Тази година,ще видим как ще е.ЗА цялото това време се пили 2 пъти АБ,всеки друг път сме се оправяли с бабини рецепти,витамини,хомеопатия и пробиотици.Вярно ,повечко време се лвкуваме,но поне после не хващата същото или ако го повтори е в много по-лека степен.
И да не ме разбереш погрешно,не казвам нищо за теб или лекарката.Просто споделям опит Hug
Колкото до спирането от Дг,също не мисля,че е вариант,защото ще отложиш всичко във времето и когато отиде в предучилищна група  нещата ще се повторят,а тогава ще губи материал.Другите деца вече ще са изградили имунитет и много от вирусите просто ще ги отминават.Пък и той има нужда е сред деца.Това което има в градината като ежедневие,никоя баба или гледачка не може да го осигури.

Желая ви скорошно оздравяване и дано това е било за последно Hug

# 372
Колкото до спирането от Дг,също не мисля,че е вариант,защото ще отложиш всичко във времето и когато отиде в предучилищна група  нещата ще се повторят,а тогава ще губи материал.Другите деца вече ще са изградили имунитет и много от вирусите просто ще ги отминават.Пък и той има нужда е сред деца.Това което има в градината като ежедневие,никоя баба или гледачка не може да го осигури.

И аз така мисля. Сега гледам и по Борко - първата година в яслата много боледуваше, следващото лято също, т.е. миналото когато лежахме и в инфекциозно, но след това не ми е боледувал повече, последно боледува януари тази година - имаше ангина.
Сега в градината имат скарлатина и честно казано не ми се вярва да заболее.
Аз давам Самбукус и витамини Вижън, сега са ни свършили и чакаме доставка, но по принцип това е всичко, което давам и то Самбукуса от месец някъде  Rolling Eyes
Като бяхме на Копривчица с на Явор шевовете да ти кажа имаше видима разлика между техните деца, които междудругото са в държавни ДГ и училища и детето на колежката му, отгледано от баба си - ами то не знаеше как да комуникира с останалите деца, те го отбягваха и буквално се криеха от него... шефовете му не че не могат да си позволят детегледачка, просто са оценили ползите детето да ходи на градина. А и не си мисли, че като го спреш от градина и няма да се разболява - ти не можеш цял ден да го държиш вкъщи, нали ще отидете на площадка, ще играете с деца...Борко, напр. мин. година се беше заразил от дете в парка  Peace

А що се отнася до АБ...как така 4 АБ те антибиограма не правят ли? Нали знаеш, че не всички бактерии се влияят от един и същ АБ, затова може и 15 АБ да дадеш ако не е правилния нищо не правите  Rolling Eyes

# 373
  • в 1001-та нощ
Калоян тръгна на ясла на 1г 5м и не боледуваше с месеци, но 2 месеца преди да тръгне - започнахме с имуностимуланти, имаше няколко разболявания - чак напролет  Peace

В случая на cvetulka, мисля, че са важни 2 неща:

1.) детето да се излекува напълно, да се задържи и да се подсили имунитета (поне месец) и тогава да се пуска отново  Peace

2.) много строг контрол от мед. лице при приемането на децата сутрин, недопускане ан болни даца, защото кръгът става зловещ и омагьосан  Peace

Пожелавам да няма болни  Blush  bouquet

Планирате ли празниците  Blush Rolling Eyes

# 374
2.) много строг контрол от мед. лице при приемането на децата сутрин, недопускане ан болни даца, защото кръгът става зловещ и омагьосан  Peace

Това не знам как ще стане  newsm78 Ако в нашата градина ме чака всяка сутрин мед. лице, за да ми проверява детето, най-вероятно ще го отпиша от там. На Бо в градината почти винаги има сополиви и кашлящи деца. На мен кашлици и сополи не са ми е проблем - той може и на детската площадка да се разболее.

Теди, гледам ти лентичката - то не останало вече  Peace

Ние празниците отдавна сме ги планували. Вече сме на вълна ски и великденски ваканции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт