ИНВИТРО /ИКСИ И ДРУГИ/ ПРИ ДОКТОР АЛКАН ЕМИН В МЦРМ „Радост” - гр. Варна

• 77 311
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • гр. София
Момичета, ако желаете да плюете другите клиники, заповядайте в техните теми и се обосновете. Става ми много болно като ви чета.  ooooh!

# 706
Ами аз лично съм писала и във форумите на клиника Надежда. Няма какво да се обосновавам повече, бях претупана, това е факт! С предния си пост исках просто да покажа, че не е важно коя клиника колко пациентки е забременила, защото не е гаранция, че точно при нас ще стане. Дадох примера с Надежда, защото се слави като най-добрата, посещавана клиника, с най-много забременели и доволни момичета, но това лично на нас не ни помогна. За съжаление аз съм от недоволните, но сигурно ако се беше получило щях да казвам, ей виж какви доктори работят бързо,експедитивно, не ни размотават излишно със изследвания и  въпреки всико успяват. Истината я знаем за всички клиники и доктори има доволни и недоволни, но това не означава че като не успеем трябва да ги наричаме психично болни!!!

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 12:10 от sonne79

# 707
То не знам една или две са, ама другите още не сме стигнали до опит май изобщо. Лекуваме болести, пием витамини, някой чакат разни определени дни, други чакат подобрение в резултатите. Може би е поправило да се попита: В МЦ "Радост" колко са опитали инвитро /или нещо друго/ и са забременели и колко са опитали и не са забременели? Ама нали знаете, че всеки е с различни проблеми и вероятността за успех си е индивидуална все пак за всяка двойка.
baloni ХУБАВА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ  1dating
Grinning

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 22:35 от veronik last

# 708

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 22:35 от veronik last

# 709
Момичета, ако желаете да плюете другите клиники, заповядайте в техните теми и се обосновете. Става ми много болно като ви чета.  ooooh!
[/quoteЩе си изказваме мнението, толкова, колкото преценим, че е нужно.Това е форум за мнения, а не форум за ЗАБРАНИ и ПРЕПОРЪКИ.

# 710
Щастлива нова година момичета! Нека новата година ни донесе много здраве, късмет, щастие и щъркела най-сетне да ни посети, донасяйки ни здрави и красиви бебчета!   bouquet

Мислех да не се изказвам, ми стана много неприятно от писанията на последните 1-2 страници. Вярно е, че всеки има право на мнение. Тук е свободен форум и всеки може да се изказва където пожелае. Но въпреки това ми се струва грозно да се отправят подобни обвинения без да има адекватна обосновка. Тук е място, където се предполага че сме се събрали да се подкрепяме и споделяме. Всички тук сме на един хал и не виждам смисъл сами да си причиняваме допълнителни негативни емоции. Не казвам, че всичко трябва да е розово и перфектно, напротив - трябва да се показва реалността и нещата да се казват както са си, но обосновано!
veronik last  аз ти благодаря, че се опитваш да споделяш твоя опит с доктора и клиниката. Но не мисля, че е честно спрямо всички да започваш да казваш нещо и да не се обосновеш и да не докараш до края разказа. И все още ми е интересно, кое те води към мисълта, че доктора има психични отклонения  newsm78  Това според мен си е доста сериозно обвинение. Всички ние имаме нуждата да повярваме в някого. Аз за себе си единствено мога да твърдя, че това е моя доктор. Може да не е перфектен (едва ли има перфектни и безгрешни хора), може да е всякакъв какъвто го описваш или не, но аз повярвах още от първата ни среща. Писнало ми е от светила, от божества и тем подобни "перфектни" специалисти. Имах нужда от човек, доктор, който да не гледа на желанието ни за дете като на някаква детска прищявка, да гледа на мен като на половин човек, човек, който единствено трябва да се съжалява и не е способен да гледа дете.
Та в този ред на мисли, всеки си е малко луд в очите на другите. Аз приветствам различните, на мнение съм, че те са движещата сила напред.

# 711
  • гр. София
Честита Нова Година! Нека да сме здрави, заредени с много търпение и късмет и тази година всички поне с по едно бебе!  Praynig  Hug Hug Hug Hug

Ще си изказваме мнението, толкова, колкото преценим, че е нужно.Това е форум за мнения, а не форум за ЗАБРАНИ и ПРЕПОРЪКИ.

Това е тема за Алкан Емин, а не тема за Щерев, Надежда, Владимиров и прочие!  Naughty
Аз също не съм пациентка на доктора, защото ми е далеч, но не съм останала с впечатление, че е с психични отклонения или че не го бива.  Всеки сам решава на кого да се довери. Нека когато има нападки те да са обосновани.

# 712
  • Варна
Записвам се да следя темата!   bouquet
Искам да попитам запознатите момичета - знаете ли къде се правят изследванията от клиниката? Става дума за специализираните като генетични и имунологични?

# 713
Добре дошла Simple Smile Кръв се взима в клиниката, генетичните (поне част от тях) се пращат в Геника. За другите не знам, мисля че ги пращат някъде ама да не те подведа. Иначе самата манипулация се извършва на място в тяхната лаборатория.

# 714
Здравейте момичета, как сте?
За съжаление аз тези дни изживях много неприятни емоции,мой близък почина внезапно. Sad
Но да не ви натоварвам излишно,исках само да ви попитам на какво мнение сте:Аз по принцип си пия Сиофора и другите витамини почти два месеца.Сега обаче заради неприятната случка,нито хапчета съм пила,нито съм се хранила нормално .....Въпроса ми е сега да си ги почвам по старата схема от начало нали?Не би трябвало да има проблем.

# 715
whiteflower моите съболезнования  Flowers Rose
Според мен си ги пий както ти е схемата. Едва ли е фатално че си пропуснала няколко дни. Но ако нещо те притеснява говори с доктора.
Аз днес бях на преглед и започнахме най-сетне. Дано всичко върви нормално и по план.  Peace

# 716
  • Варна
Кокошинка, какво започнахте? Разкажи по-подробно каква ще е схемата при теб.  bouquet

# 717
Вчера започнахме с декапептил, по дългия протокол. На 22-ри съм на преглед и изследвания и започва същинската стимулация. Друго не знам за сега. На този етап е това. Би си декапептила до 22-ри, после ще каже какво следва.  Party

# 718
Успех , кокошинка чакаме да се похвалиш  Hug EFP

# 719
  • гр. София
Кокошинче, успех мила!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт