Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 958
  • 426
  •   1
Отговори
# 285
Чак сега видях отговорите. Детето трябва да е пълнолетно вече щом като майка му е била бременна докато следвахме. Тя не каза "нямам деца" с някаква интонация, която да подсказва, че го е отписала, че е обидена защото е при бащата или нещо такова. Направо си лъжеше и искаше да ми каже, че съм се объркала и че тя просто няма деца. Не знам, не съм наясно с подробностите, но това е много странно за мене. Тя беше отличничката на випуска, после стана работохоличка, сега обаче го е ударила на любов и на живот въобще. Чух, че взела дълъг неплатен отпуск и е с гаджето в чужбина. Той е чужденец. Може и нещо да й се е разхлопала дъската.

А възможно ли е да е починало и по този начин тя да се опитва да забрави.

ooooh! ooooh!

Чек обясни за какво става дума .
Живо и здраво е детето . Peace

# 286
Къде е обяснила?
В горния цитиран пост въобще не става ясно...

# 287
Къде е обяснила?
В горния цитиран пост въобще не става ясно...

Прочети първият й пост в темата. Там ясно става за какво иде реч.

# 288
 newsm78 Ами там пък въобще не иде реч за конкретен случаи, аз ли нещо недовиждам  Embarassed

# 289
От приятели, от познати, от роднини, с които не се виждате ката ден? Като същевременно с тях поддържате кореспонденция, водите телефонни разговори, споделяте снимки от почивки, празници, но без на тях да се вижда, че имате дете?
Защо? Отговор: няма никаква основателна причина.

До неотдавна щях много да се учудя на такъв въпрос, но наскоро една състудентка ме втрещи като на въпроса "Как е дъщеря ти?" (зададен от чиста куртоазия) ми отговори "Аз нямам деца". Аз много добре си я спомням бременна, помня и като отлагаше изпити покрай раждането, после знам, че се разведе. Сега пък случайно знам, че дъщеря й живее с баща си след развода и то го знам (косвено) от мъжа, с когото в момента живее. Приятел е на единия ми шеф. Тя е главен юрисконсулт на голяма държавна фирма, та не си мисля, че е луда, но просто ме застреля с изявлението, че няма деца. Имаше и други хора като го каза и вероятно го направи заради тях, но пак не си го обяснявам.

# 290
Само че аз мислех, че нищим другия случай  Joy
Нищо де...

# 291
Нищо де...

Кой друг, за Бога??? Ако имаш предвид оригиналния, съвсем пък не си внимавала  Hug

# 292
Нищо де...

Кой друг, за Бога??? Ако имаш предвид оригиналния, съвсем пък не си внимавала  Hug

Ама  Embarassed съжалявам - има и такива моменти, петък е...иначе точно за Каситиния мисля през цялото време и в един момент усетих, че нещо изпускам...

# 293
Ама този втория случай е по-интересен,ако действително това е същата съученичка и грешка няма,че дете има. Wink  А може би просто въпросната дама вече не счита,че има деца,защото дете е човек до 18 години и ако детето е голямо,тя го е отписала?

# 294

А възможно ли е да е починало и по този начин тя да се опитва да забрави.

Не. Освен това приятелят й също знае. Видях снимка на шефа ми със семейството му на някакво събиране и състудентката ми също беше на снимката. Възкликнах, попитах го от къде я познава. Каза че живее с един негов приятел, когото също познавам. Попитах детето й при тях ли е, той ми отговори, че е при баща си. Това знам. Даже той ми каза, че е дъщеря, аз не помнех тази подробност.

Ама този втория случай е по-интересен,ако действително това е същата съученичка и грешка няма,че дете има. Wink  А може би просто въпросната дама вече не счита,че има деца,защото дете е човек до 18 години и ако детето е голямо,тя го е отписала?

Не знам какво счита, но като ми каза, че няма деца направо ме остави в необрано лозе. От шок взех, че питах "Така ли?", след което тя потвърди.  Crazy Между другото майка й е същият чишит. Обикаля офисите по центъра с бастун в ръка и предлага нещата на марката, чиито дистрибутор е, като в същото време разправя някакви покъртителни житейски драми свързани с болести и бедност. Хората я съжаляват разбира се, а всъщност мъжът й е доста успешен и известен специалист в областта, в която работи. Спестявам подробности, че много детайлно стана.  Wink

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 19:10 от Анонимен

# 295
Аз пък имам познати, които бягаха от собственото си дете, буквално. Бяха го дали за отглеждане на бабата и дядото и живееха ергенски живот. В един прекрасен ден без предупреждение /за детето/ го оставили и толкова. В случаите, в които се озовавали на едно и също място с детето им се налагало да се крият зад коли и да тичат, за да не ги види детето, защото разбирате ли, щяло да се разстрои.
Сега теглят последствията в някаква степен, но проблемът е и че детето ги тегли.

Не е точно по темата, но за мен този вариант е по-лош. Твоя си работа, ако искаш хората да не знаят, че имаш дете, стига самото дете да е отглеждано с обич.

# 296
Това, което описваш, Aludra, е ужасно!  Confused

# 297
  • София
Аз пък имам познати, които бягаха от собственото си дете, буквално. Бяха го дали за отглеждане на бабата и дядото и живееха ергенски живот. В един прекрасен ден без предупреждение /за детето/ го оставили и толкова. В случаите, в които се озовавали на едно и също място с детето им се налагало да се крият зад коли и да тичат, за да не ги види детето, защото разбирате ли, щяло да се разстрои.
Сега теглят последствията в някаква степен, но проблемът е и че детето ги тегли.

Не е точно по темата, но за мен този вариант е по-лош. Твоя си работа, ако искаш хората да не знаят, че имаш дете, стига самото дете да е отглеждано с обич.

Колко годишни са били родителите? Подобен инфантилизъм, кретенизъм, по-точно, и 14-годишен трудно би проявил.

# 298

Виждала съм това при родители студенти.

# 299
Родителите бяха 25+, отдавна завършили, работещи, не са били малки.
Аз разбирам, че понякога обстоятелствата и/или работата налага помощ при гледането на дете, но не и по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт