Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 961
  • 426
  •   1
Отговори
# 270

Това е много лесно обяснимо и няма нищо общо със случая на Касита. Казала е, че няма деца, защото е "отписала" дъщеря си. Последната живее при баща си и явно са в конфликтни отношения.

Незнам какво му е лесно обяснимото в "отписване" на детето ти.
Как се отписва дете? И как се живее след това....  newsm78

# 271
Обяснимо е , дотолкова , че тя не укрива факта , че има дете , а просто казва "нямам", което говори , че са в лоши отношения .

# 272
За дете обикновено любовта е безусловна, което ме навежда на мисълта, че тая жена е кукувица. За роднина по-може да го кажеш - примерно нямам брат дори по-го приемам...

# 273
Работата е там , че тя не казва "нямам" , тя просто умишлено крие съществуването му . Crazy Crazy
От близки хора . Rolling Eyes

# 274
check please, колко ще да е голямо детето на колежката, та да е в лощи отношения с него.
Ако детето е тийн или по-голяма, може и да са в лоши отношения..... и все пак незнам как може да го отпишеш  ooooh!

# 275
Може майката да се чувства предадена , че детето е избрало да живее с баща си , а не с нея ? Thinking

# 276
Може, затова е патка.

# 277
  • София
Отдавна се изясни, че историята е споделена съвсем доброволно, с цел събиране на мнения от непознати хора. Всеки е свободен да пише, нямаме правни задължения и обвързаности, нито пък някой е длъжен да се съобрази с форумното мнение.
Не смятам, че е проява на мързел да искаш да чуеш съображенията на други хора. 

# 278
Чак сега видях отговорите. Детето трябва да е пълнолетно вече щом като майка му е била бременна докато следвахме. Тя не каза "нямам деца" с някаква интонация, която да подсказва, че го е отписала, че е обидена защото е при бащата или нещо такова. Направо си лъжеше и искаше да ми каже, че съм се объркала и че тя просто няма деца. Не знам, не съм наясно с подробностите, но това е много странно за мене. Тя беше отличничката на випуска, после стана работохоличка, сега обаче го е ударила на любов и на живот въобще. Чух, че взела дълъг неплатен отпуск и е с гаджето в чужбина. Той е чужденец. Може и нещо да й се е разхлопала дъската.

# 279
Честно казано и аз познавам мъже, които като чуят дете - бягат надалеч. В тоя ред на мисли - може да е послъгала жената... Wink

# 280
Чак сега видях отговорите. Детето трябва да е пълнолетно вече щом като майка му е била бременна докато следвахме. Тя не каза "нямам деца" с някаква интонация, която да подсказва, че го е отписала, че е обидена защото е при бащата или нещо такова. Направо си лъжеше и искаше да ми каже, че съм се объркала и че тя просто няма деца. Не знам, не съм наясно с подробностите, но това е много странно за мене. Тя беше отличничката на випуска, после стана работохоличка, сега обаче го е ударила на любов и на живот въобще. Чух, че взела дълъг неплатен отпуск и е с гаджето в чужбина. Той е чужденец. Може и нещо да й се е разхлопала дъската.

Най-вероятно ! ooooh!

# 281
Наша близка имаше дете от първия си брак, което забрави в буквалния смисъл на думана при повторната си женитба. Предполагам сходни мотиви има и позната на Check.

# 282
Наша близка имаше дете от първия си брак, което забрави в буквалния смисъл на думана при повторната си женитба. Предполагам сходни мотиви има и позната на Check.

Да, и аз познавам такава. Детето от първия брак остана при баба си. Майката го виждаше като на свиждания - веднъж, дваж седмично, накрая от време на време. Никога нищо не е направила за него. Че накрая обвини бабата, че гледала само голямото дете, а второто - от втория брак - имало по-малко внимание от нея  ooooh!

# 283
  • Бургас

А възможно ли е да е починало и по този начин тя да се опитва да забрави.

# 284
И аз това се запитах, но ми стана гадно да го напиша дори...

Общи условия

Активация на акаунт