Бихте ли крили, че имате дете?

• 25 952
  • 426
  •   1
Отговори
# 315
Е, сега в летните месеци - ако баба гледа детето - лошо ли е? Или е по-добре да го запишем на частна занималня - за много пари? Тогава вече е самостоятелно и престижно ли, просто се чудя...

Голямото ми дете само избра вариантът "занималня" и избяга с двеста от баба си. Малкото пък вечер ни гони от стаята, иска само с баба си да играе... Та, разни деца, разни хрумки.

# 316
Това е трети вариант - имат ли право децата да избират?

# 317
Моите имат, за вашите не зная. Simple Smile
Помниш ли темата на червенокоса нещоситам за детето, което не иска да ходи на ДГ? Е, та повечето коментари бяха в стил "Няма не искам, няма недей!".

# 318
Ми то и моето не искаше и като съм имала възможност - съм го оставяла на баба. Лошото е, че последните години усещам какво е липсата на помощ, само лете мога да разчитам и то не напълно...
Но да се върнем на темата - ако крия, че имам дете - значи няма на кого да го оставям, като се наложи  Joy

# 319
  • София - Рим и обратно

Но да се върнем на темата - ако крия, че имам дете - значи няма на кого да го оставям, като се наложи  Joy
Ми така е... Човек си преценява и избира по-малкото зло, според възгледите си Grinning.

# 320
Но какво точно печеля, ако скрия...е въпроса?!?  Sunglasses

# 321
За теб-не зная. Аз си спечелих спокойствие. Grinning

# 322
За теб-не зная. Аз си спечелих спокойствие. Grinning
Първите дни около раждането, нали?
Или с години си крила и ти?

# 323
Въобще не съм се обаждала да кажа, и така до днес. SunglassesКрила е силно казано. Не съм била тъпана, не съм звъннала по телефона както в деня, така и месец след това, така и години след това.

# 324
  • София - Рим и обратно
Случаят обаче е друг. Дамата поддържа някакви дипломатични отношения с жертвите на информационното си затъмнение Simple Smile. Ходи на разни техни семейни сбирки, приказва си с тях по тел. редовно...Казвам дипломатични, защото не ми е ясно доколко искрени приятелски чувства би могъл да питаеш към хора, на които упорито не казваш подобни неща (та децата се описват дори и в суха работна автобиография, да му се не види).

# 325
Въобще не съм се обаждала да кажа, и така до днес. SunglassesКрила е силно казано. Не съм била тъпана, не съм звъннала по телефона както в деня, така и месец след това, така и години след това.

Вероятно сте скарани с родителите си - за да постъпиш така. Другото обяснение е, че имаш психични проблеми и не ми се иска да го приема.  ooooh!

# 326
За всяко нещо има причина. Моята каква е е едно, на героинята каква е е друго. Но както аз имам Някаква причина, така и тя. За едни смешна, малоумна, или пък резонна-колкото хора, толкова и мнения. Grinning

# 327
  • Ню Йорк
Свекърва ми разбра, че има внук с година закъснение. Мъжа ми беше скаран с нея и не и каза. Сега пак не е виждала малкия повече от 2г по същата причина. Така, че хич не ми се вижда странно.

# 328
Напълно съм съгласна, че ако отношенията не са добри или са направ оскапани, то няма какво да си споделяш или обявяваш.
НО нека авторката каже - има ли данни за конфликт в онва семейство  Sunglasses

# 329
Вили, принципно авторката казва, че няма. Обаче какво има и какво няма реално си знае спряганата жена, а не авторката. За някой Причина е нещо, което за друг не е.
Затова анализи кой, какво и защо е направил нещо си са излишни.

Общи условия

Активация на акаунт