Бихте ли крили, че имате дете?

• 26 005
  • 426
  •   1
Отговори
# 330
Е, нали трябва да има тема са  Wink
Но това би било обяснението - скарана е с родата, съответно не иска да им казва - а за да опази тайната - се налага да лъже и околните, щото света е малък... Thinking

# 331
Ок, нека да си ги има темите, ама този сорт теми са малко.....
Значи-мацката не е скарана с родата. Близките и знаят. На разни познати не е била тъпана. И тези познати са се обидили. Просто детето някак е стояло встрани, няма го накачулено по ред снимки по фейсове и прочее и светът не се е вътрял около неговото битие-кога е пръднало и кога се е оригнало.
Аз така си го интерпретирам.
И сега, познатите, като са разбрали, чоплят да разберат защо не е била тъпана и се сърдят. Тя пък на свой ред недоумява що се сърдят. Та се пита кой е крив и кой прав.
Няма крив и прав за мен.
Има стекли се обстоятелства, па който иска-да си се сърди принципно.

# 332
Аз напълно честно ще ти кажа, че ако разбера след N брой години, че моя приятелка или позната - буквално е крила - че има дете - ще си помисля, че нещо много лошо се е случило с нея...не мога да го приема като опазване на личното пространство просто. Абсурдно ми е.

# 333
Може. Ти имаш право на някакви усещания, така както и тя има право на нейните.
Доколкото разбрах, авторката на темата е дъщеря на приятелка на майката на спряганата. За другите, които са обидени, че не са знаели-съм пропуснала да разбера точно какви се водят.
Аз, децата на приятелките на майка ми повечето не ги познавам, а тези, които ги познавам-също не съм уведомявала, може да са подочули нещо след време, ама и тях не ги касае реално имам ли деца, нямам ли, та не сме коментирали сърдят ли ми се. Grinning

# 334
Мисля, че повечето хора биха имали моите усещания на недоумение и дори отблъскване в такава ситуация.

# 335
Баба й е позната? Ама, такава далечна? И леля й при, която е живяла буквално до преди да замине с бащата на детето си в чужбина?
Не са познати хората, от които е скрила, а близки роднини. Приятели в общи линии сме само ние, моето семейство, или по-точно аз и майка ми. И ние сме й най-най-необидените. Баба й даже взе крути мерки, свързани с наследствени имоти. Дали с право или не, не се наемам да съдя.

# 336
Не мисля пък аз. По-скоро по равно. Като при повечето житейски ситуации-едни подкрепят и одобряват, на други им е безразлично, трети отхвърлят.
Ясна статистика по поставения проблем няма как да направим. Grinning Hug
о....имало намесени имоти, хахаха, подозирах....
 Crazy

# 337
 Laughing Бе и аз бих взела мерки, ако един ден разбера, че сина имал син на 15, ама криел от мен...
Причината все още е неизвестна, а ми е много интересно, така че, авторке - сподели, ако узнаеш  Embarassed

Иначе се замислям друго, бих скрила, че съм бременна примерно, ако зная, че цялата рода ще е против. Но в достатъчно напреднала бременност - бих ги осведомила вече  Wink

# 338

Crazy

Нямало е. Еднинствена внучка е на тази баба, която се обиди след като установи, че е станала прабаба преди четири години.

# 339
Единствено щастлива съм, че не съм зависима от наследствени имоти.
Свободата да не си зависим ако баба ти/леля ти/стринка ти се фръцне е неописуемо нещо.

# 340
Че то и момичето не е.

# 341
  • София - Рим и обратно
Ох, да ти кажа, и аз да съм на мястото на бабата, ще й резна квитанциите на "имащата-право-на-избор" внучка. Егати пръдлата.

# 342
  • Бургас

Crazy

Нямало е. Еднинствена внучка е на тази баба, която се обиди след като установи, че е станала прабаба преди четири години.

Аз продължавам да поддържам версията за психическо разтройство.

# 343
  • Ню Йорк
Сега вече ми се изясни целта на темата. Значи тя решила да крие от баба си, че има дете без да са скарани. Баба и разбира и я лишава от наследство, а тя не може да проумее как така. И Госпожата търси тук подкрепа от типа "баба ти на каква се прави, какво пук толкова е станало".
Уважаема Госпожо, нали знаете старата поговорка: Кой каквото сам си направи никой не може да му го направи".

# 344
Неее, доколкото разбрах на въпросната и е леко безразлично, просто са я емнали да обяснява защо е решила така, има разсърдени (явно бабата) и тя се чуди що се сърдят просто.
Абе все някога ще излезне причината, стига да удържи темата ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт