Бихте ли крили, че имате дете?

• 26 028
  • 426
  •   1
Отговори
# 165
А на мен ми е интересно тази жена излиза ли с детето по улиците,ако "да" сигурно се озърта някой познат да не я види . Thinking цялата тази история е много  абсурдна

# 166
  • София
Мога да  разбера обсъжданата дама, че не и́ е идвало отвътре да се разприказва в подробности за бременността си с хора извън тесния семеен кръг. Но ми е странно, не се ли предполага, че общ познат - в случая майка и́ - ще се похвали на близките си с внуче? Аз така научавам за бебетата на мои братовчедки. Но ако бабата е съзнателно инструктирана да пази тайна... Не разбирам, излиза, че не иска точно тези хора да знаят, сякаш им прави напук или пък очаква някаква злонамереност от тяхна страна.

# 167
Явно малко съм живяла, защото досега дори не съм си и представяла, чЕ МОЖЕ ДА СЪщЕСТВУВА ТАКЪВ КАЗУС.

Единственото подобно е, когато мъж крие че има деца - пред любовницата или гаджето Laughing

Иначе, ще отсъдя с голямата секира, без да ме интересуват мотивите на жената - ами не, не е нито нормално, нито желателно. Горкото дете.

# 168
Хора, не разбрахте май- тя не си крие детето по принцип. Тя не е счела за "политкоректно" (ако мога да изразя по този начин усещанията и') да уведоми за раждането му определени хора. Като чета някои коментари- как си го крие, та как си го крие. Не го крие в общоприетия смисъл. Може би трябва да се използва друга дума за описване точно на казуса. Иначе излиза, че, едва ли не, детето е постоянно затворено вътре, излиза с качулка на главата и т.н. Ожалихте детето, че било изолирано... Касита няколко пъти обясни- майката не е споменала, че има дете пред точно определени хора и продължава да настоява само и единствено те да не знаят. Казусът е "защо го е направила?", а не нещо друго.
По темата- ако не са ми приятни или ги считам за зли- да, няма да уведомявам съответните хора за нищо, свързано със семейството ми.
Освен това мисля, че отдавна вече семейните отношения не са това, което са били, така че присъствие/отсъствие на сватба, погребение, скайпове, разговори, не са показател за близост.

# 169
Не прочетох цялата тема, много дълга е станала. Идва ми наум едно предположение (съжалявам ако повтарям някого) - може детето да е от някой друг, който би се досетил, ако знае за съществуването му.

# 170
  • В една Дупка.
Четете бе хора, прочитате заглавието и хоп - коментар. Правят го и много стари потребители, не четат на предните съфорумки въпросите. Питате едно и също!!

# 171
  • София
Касита няколко пъти обясни- майката не е споменала, че има дете пред точно определени хора и продължава да настоява само и единствено те да не знаят. Казусът е "защо го е направила?", а не нещо друго.
По темата- ако не са ми приятни или ги считам за зли- да, няма да уведомявам съответните хора за нищо, свързано със семейството ми.

Аз също, и смятам, че майката точно поради тая причина "крие" детето.

# 172
Касита няколко пъти обясни- майката не е споменала, че има дете пред точно определени хора и продължава да настоява само и единствено те да не знаят. Казусът е "защо го е направила?", а не нещо друго.

Аз също, и смятам, че майката точно поради тая причина "крие" детето.

Добре де, щом ги счита за зли и неприятни, защо поддържа такъв чест контакт с тях  newsm78
И защо ѝ пука, че те са и сърдити.

# 173
Хора, не разбрахте май- тя не си крие детето по принцип. Тя не е счела за "политкоректно" (ако мога да изразя по този начин усещанията и') да уведоми за раждането му определени хора. Като чета някои коментари- как си го крие, та как си го крие. Не го крие в общоприетия смисъл. Може би трябва да се използва друга дума за описване точно на казуса. Иначе излиза, че, едва ли не, детето е постоянно затворено вътре, излиза с качулка на главата и т.н. Ожалихте детето, че било изолирано... Касита няколко пъти обясни- майката не е споменала, че има дете пред точно определени хора и продължава да настоява само и единствено те да не знаят. Казусът е "защо го е направила?", а не нещо друго.
Освен това мисля, че отдавна вече семейните отношения не са това, което са били, така че присъствие/отсъствие на сватба, погребение, скайпове, разговори, не са показател за близост.

Аха, някой не ти е приятен или го считаш за зъл, но после цуцваш във форума с него да нищиш колко са тъпи и задръстени тия, дето считат подобно поведение за... айде, нека го наречем, странно???

Колкото повече чета, толкова по-странно (да се придържам към определението) ми се струва. Не знам как някои от вас започнаха да намират логика... Както и самата авторка, като гледам. Ако не ни подхлъзва нещо, де.

Бояна писа нещо за психопатиите в една друга тема. Защо ли се сетих за това...

# 174
  • София
Добре де, щом ги счита за зли и неприятни, защо поддържа такъв чест контакт с тях  newsm78

Не е възможно да поддържа чест контакт и в същото време да успява да скрие детето. Най-малкото, трябва да са я виждали бременна ако е поддържала чест контакт. Аз на прочетох някъде да й пука, че са й сърдити.

# 175

Бояна писа нещо за психопатиите в една друга тема. Защо ли се сетих за това...

Е, глупости, де...

Не е възможно да поддържа чест контакт и в същото време да успява да скрие детето. Най-малкото, трябва да са я виждали бременна ако е поддържала чест контакт. Аз на прочетох някъде да й пука, че са й сърдити.

Когато не е посредствен, контактът спокойно може да се осъществява и без да се разбират подобни подробности освен ако човек сам не желае да го спомене.
Не й пука, странно й, че й се сърдят, т.е. че не уважават избора й.

# 176
  • София - Рим и обратно

Не й пука, странно й, че й се сърдят, т.е. че не уважават избора й.
Това именно показва някакъв вид социопатия, според моите скромни, лаишки разбирания. Тя просто не приема ситуацията по традиционния за повечето хора начин.

# 177
  • Сопот, Пловдив
Ами, да й имам проблема, честно казано, щом не й пука  Simple Smile , на мен ако не ми пука, дори няма да се опитвам да си обясня, защо някой си е решил да ми се сърди. Решила съм и толкова, всеки си носи последствията от решенията.

# 178
Оооо Касита, пука ѝ. Иначе темата нямаше да съществува  Wink

# 179
  Е, какво излиза- когато тя решава да крие от тях и както се разбра, не просто да не спомене, ами да пази едва ли не "заклета тайна"- трябва да уважат избора и.Когато с избора си им казва- "Не че не съм счела за нужно да спомена , а категорично имам против вие и не други, а точно вие да знаете това обстоятелство за мен"- трябва да уважат избора и.

Когато обаче,те избират да се засегнат, защото очевидно е, че в нейния избор има  откровен негативизъм към тези хора- тя не им го уважава .Ами да им уважи избора да чувстват каквото намерят за добре и толкова.

Пак казвам и имам такива реални примери- едно е просто да не споменеш макар и с години, друго е да заричаш някого да се пази от теб като дявол от тамян, ами нормално е да е обидно.
Касита, кажи и "Тези хора просто са избрали да се чувстват обидени от теб,приеми избора им" Simple Smile

П.С.Баш и пука, личи по всичко, каквото и да казва.

Общи условия

Активация на акаунт